C Charmed Or New member 18/10/05 #60 ../images/Emo2.gif../images/Emo112.gif אורטי בתרדמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואפחד לא יודע למה!
K Kay Bennet the 1 st New member 18/10/05 #64 התעוררתי!!!!!!!!! שמעתי את קולו של החיזר הקטן המכונה גם הבן של סמנתה!!! עכשיו אני מרגישה רעננה ויבשה ופחות מוטרדת
התעוררתי!!!!!!!!! שמעתי את קולו של החיזר הקטן המכונה גם הבן של סמנתה!!! עכשיו אני מרגישה רעננה ויבשה ופחות מוטרדת
K Kay Bennet the 1 st New member 18/10/05 #69 אני משתמשת רק בתחבושות BBC של NBC לתחשוה רעננה ומלאת מוי מוי מויייייייייייי כיף1!!! ניתן להשיג מהאתר הרשמי
אני משתמשת רק בתחבושות BBC של NBC לתחשוה רעננה ומלאת מוי מוי מויייייייייייי כיף1!!! ניתן להשיג מהאתר הרשמי
J Jasper Jasper New member 18/10/05 #63 אני יודע למה! בזמן שכולנו ניסינו להתחמק משרשרת היריות הבלתי פוסקת של הפרק,מליסה סיממה את המשקה של אורטל! אבל אז,היא החליפה עם אורטל בגדים,ועכשיו אנחנו לא יודעים מי היא מי!
אני יודע למה! בזמן שכולנו ניסינו להתחמק משרשרת היריות הבלתי פוסקת של הפרק,מליסה סיממה את המשקה של אורטל! אבל אז,היא החליפה עם אורטל בגדים,ועכשיו אנחנו לא יודעים מי היא מי!
C Charmed Or New member 18/10/05 #68 ברור שאנחנו יודעים מי היא מי../images/Emo112.gif לאורטליסה יש נקודת חן מעל לגבה. ולאורטל המקורית יש נקודת חן מעל הריס. אבל עכשיו אורטל עשתה ניתוח פלסטי! אז אנחנו לא יודעים עדיין מי היא מי!
ברור שאנחנו יודעים מי היא מי../images/Emo112.gif לאורטליסה יש נקודת חן מעל לגבה. ולאורטל המקורית יש נקודת חן מעל הריס. אבל עכשיו אורטל עשתה ניתוח פלסטי! אז אנחנו לא יודעים עדיין מי היא מי!
J Jasper Jasper New member 18/10/05 #67 למה רוזריו התמוטטה? omg-she's dead. *סיום הפרק* לרוע המזל,FOX ביטלה את הסדרה שלנו.