הצילו מליסה מנסה להרוג אותי ואת רוזריו
C Charmed Or New member 18/10/05 #3 שניכם טועים!../images/Emo112.gif אני בעצם אורטל! שהתחפשה למליסה שהתחזתה לאורטל בחתונה שלה ושל ג'ק!
K Kay Bennet the 1 st New member 18/10/05 #7 ../images/Emo2.gif אני הכלל לא אורטל אני קיי. ואני פה כדי לחשוף את מזימתו של ג'ק ואז לשוב לאיתן
J Jasper Jasper New member 18/10/05 #15 כן! אחרי ששיכרתי אותה הצלחתי לגרום לאורטל/מליסה לחתום על מסמכי העברת הבעלות לחברה אליי.ועכשיו היא תילקח למוסד למסוממים אליו היא שייכת!
כן! אחרי ששיכרתי אותה הצלחתי לגרום לאורטל/מליסה לחתום על מסמכי העברת הבעלות לחברה אליי.ועכשיו היא תילקח למוסד למסוממים אליו היא שייכת!
C Charmed Or New member 18/10/05 #18 ../images/Emo2.gif../images/Emo112.gif אתה משתלט על החברה?!?!?! רוצה פעם ללכת לשתות משהו בבית קפה במסריח בפינת הרחוב?
../images/Emo2.gif../images/Emo112.gif אתה משתלט על החברה?!?!?! רוצה פעם ללכת לשתות משהו בבית קפה במסריח בפינת הרחוב?
J Jasper Jasper New member 18/10/05 #21 לא רק זה כלך החשבונות בנק שלה הועברו על שמי גם כן.אני עשיר,והיא תחיה בביוב,המקום היחיד שמתאים לאנשים כמוהה
לא רק זה כלך החשבונות בנק שלה הועברו על שמי גם כן.אני עשיר,והיא תחיה בביוב,המקום היחיד שמתאים לאנשים כמוהה
C Charmed Or New member 18/10/05 #23 ../images/Emo2.gif../images/Emo112.gif אני רוצה אותך סטפנו! אני רוצה אותך! ולא את הכסף שלך! בכלל לא! ואני אעקוב אחריך לכל מקום ואזרוק עליך בננות עד שלא תרצה אותי חזרה! ואני לא רוצה את הכסף שלך!
../images/Emo2.gif../images/Emo112.gif אני רוצה אותך סטפנו! אני רוצה אותך! ולא את הכסף שלך! בכלל לא! ואני אעקוב אחריך לכל מקום ואזרוק עליך בננות עד שלא תרצה אותי חזרה! ואני לא רוצה את הכסף שלך!
J Jasper Jasper New member 18/10/05 #50 יופי רוזריו ככה בחיים לא יגלו שיש לנו רומן ואת זו שסיממת את אורטל וגרמת לה להתדרדר לעישון דליי מריחואנה
יופי רוזריו ככה בחיים לא יגלו שיש לנו רומן ואת זו שסיממת את אורטל וגרמת לה להתדרדר לעישון דליי מריחואנה
C Charmed Or New member 18/10/05 #57 ../images/Emo123.gif../images/Emo112.gif לא, זאת לא אני. *חיוך תמים ומזוייף ביותר*
J Jasper Jasper New member 18/10/05 #4 אבל חשבתי שרוזריו בתרדמת אחרי שמליסה בטעות הפילה אותה במדרגות,הרביצה לה עם מטרייה וזרקה את הגופה לאח הבוערת!
אבל חשבתי שרוזריו בתרדמת אחרי שמליסה בטעות הפילה אותה במדרגות,הרביצה לה עם מטרייה וזרקה את הגופה לאח הבוערת!
J Jasper Jasper New member 18/10/05 #12 את כן! את רוזריו,המשרתת מספרד שהיא בעצם הפוגה קומית!תגידי תודה שהחלטתי להוציא אותך מהתרדמת,אבל לא ניחשתי שיהיה טויסט ותהפכי ללוקה!
את כן! את רוזריו,המשרתת מספרד שהיא בעצם הפוגה קומית!תגידי תודה שהחלטתי להוציא אותך מהתרדמת,אבל לא ניחשתי שיהיה טויסט ותהפכי ללוקה!
C Charmed Or New member 18/10/05 #14 לאאאאאאאאאאא../images/Emo112.gif זאת לא אשמתי שהמוח שלי נשרף כאשר מליסה זקרה אותו לאש הבוערת.
J Jasper Jasper New member 18/10/05 #16 רוזי! סוף סוף הבנת שאת לא מליסה.מליסה גנבה לי את האקדח וברחה,מי יודע מתי נשוב לראות אותה שוב.