הצילו :)

onlyme7

New member
הצילו :)

הי לכולן , אני בתסבוכת אני בחורה סטרייטית (בינתיים - אני אומרת בינתיים כי אני לא בטוחה בזהות שלי ) הבעיה היא שאני התאהבתי בחברה טובה שלי (שלסבית כבר שנים) היא חברה טובה שלי כבר שנים אמרתי לה איך אני מרגישה ובעקבות זאת התנתק הקשר לכמה חודשים , הקשר התחדש וחזר לכרגיל , ולומרות שאני בטוחה שהיא לא רוצה כלום ולא ייצא מזה כלום, אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליה ועל מה היה יכול להיות . האים זה יכול להיות ? מאוד חשוב לי הקשר שיש ביננו ולכן אני לא רוצה לסכן את החברות הארוכה שלנו , אני לא יודעת איך להשתחרר מהרגשות האלה של אהבה אמיתית.כי בחיים לא הרגשתי ככה כלפי אף אחד שנה טובה לכולם

רק הזמן יעשה את שלו...

אין ברירה אחרת... הריי בסך הכל אתן חברות טובות... וחבל שיהרס הקשר הזה... רק הזמן יעשה את שלו...

ריק ריק

New member
היי

תראי, אני הייתי ב-ד-י-ו-ק באותו מצב, רק שאני הלסבית והיא הסטרייטית.... אז תחשבי לעצמך מה היתה התגובה שלה כשהיא שמעה מה היה לי להגיד.. קצת מוזר לי שהיא ניתקה קשר כי היא הלסבית, זה לא שהיא נכנס להלם או משהוא.... יש לה חברה? אולי היא לא דיברה איתך בגלל סיבה כלשהיא אחרת? בקשר לחברות שלכם - לפי דעתי אל תגידי לה כלום, אבל אם תראי שהיא מתחילה לרצות להיות איתך מתחילה לדבר איתך על הנושאים האלה של לסביות וכו'... תלכי על זה.. רוב הסיכויים שהיא תרצה להיות איתך (גם אם יש לה כבר מישהיא...) ואל תפחדי על החברות שלכם כי תכלס לאכול את עצמך מהצד כשאת יודעת שהיא אולי רוצה זה הכי בעסה.... אבל אם היא לא תגיד לך דברים שיגרמו לך לחשוב שאולי היא כן רוצה משהוא איתך - פשוט תנסי ללכת על מישהיא אחרת, ואם אמרת שאת סטרייטית, אז על מישהו אחר.... זה יפתור לך את הבעיה של הרגשות כשתכירי מישהו/מישהי... שיהיה בהצלחה :)

למעלה