הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!

dorlim

New member
הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!

בוקר טוב לכולם. תודה על תגובתכם בקשר לירוק על המים. היינו אתמול בגני כנען, ועכשיו אנחנו שוברים את הראש. כעקרון, רצינו לעשות את החתונה ביום חמישי, והיינו די סגורים על זה. בחתונה יהיו הרבה צעירים והתכוונו למשוך עד 3-4. אבל - בגני כנען היה מדהים!!! יחס שאי אפשר לתאר. המקום עצמו יפהיפה,ואין להם ימי חמישי במרץ. בפבואר המקום מאבד מיופיו בגלל האוהל. הם הציעו לנו יום רביעי, ואז אנחנו מאבדים את יום חמישי שכל כך רצינו. הם אפילו הלכו לקראתנו במחיר ובעוד דברים, כך שההתלבטות קשה שבעתיים. נשמח לקבל עצות. תודה מראש "צוות dorlim"

שושקה@

New member
עזוב אותך מיום חמישי...

כל החתונות שהייתי בהם לאחרונה, בימי חמישי היו סיוט אחד גדול. האחרונה (שזכורה לי במיוחד) היתה במרחק 20 דקות נסיעה מהבית. לקח לנו כמעט שעה וחצי להגיע!!! ואנחנו ממש לא היינו האחרונים. יום חמישי הוא יום של פקקים מטורפים בכבישים. ואני אף פעם לא הבנתי את הייתרונות הגדולים שלו. אבל כמו שאני מכירה את בעלי האולמות/גנים - הם מקפיצים את המחיר בימי חמישי. ככה שאם המחיר משחק עבורכם תפקיד אני היייתי מוותר על יום חמישי לגמרי.

*שיר

New member
בעיני, יום רביעי זה ממש לא נורא

כי יום חמישי הוא רק יום עבודה אחד, אז אפשר "למשוך" קצת עייפות עד סופהשבוע. ולראייה, חברים טובים שלי התחתנו ביום רביעי. היתה חתונה עם ה-מ-ו-ן צעירים והיה שמח פ-ח-ד. אף אחד לא הלך הביתה לפני 2-3 לפנות בוקר, ,למרות שזה היה יום רביעי. ודרך אגב, ליום חמישי יש בעייתיות משלו בעיני: ביום חמישי הפקקים הם פשוט מזעזעים ואין סיכוי שמישהו בכלל יגיע בזמן. וכשמגיעים, כולם כבר חצי עצבניים מזה שהם עמדו בפקק שעה. אז תחשבו מה עדיף לכם: שאנשים יגיעו בזמן, רגועים ואז החתונה תמשך עד שתיים או שיגיעו עצבניים בתשע ויישארו עד 3? אני חושבת בסיכומו של דבר זה יוצא אותו דבר מבחינת מס´ השעות נטו שהחתונה נמשכת.

שירי71

New member
אולי אני יוצאת דופן אבל רציתי דווקא

רביעי - ולנו היתה די בחירה לגבי ימים. תראה, זה כזה איני יום חמישי כי הטענה היא שאנשים ישארו עד מאוחר כי רובם לא עובדים למחרת. אבל המחשבה שלי היתה כזו: אם יהיה כייף ואחלה מוזיקה אנשים ישארו עד מאוחר בכל מקרה - לא עד 3-4 כי לכל חתונה יש סוף וקשה לי להאמין שגם בימי חמישי יהיו רבים שישארו עד שעה כזו... וביום חמישי יש המון פקקים של סוף שבוע בעיקר אם אתה, כמונו , מזמין הרבה אנשים שגרים בערים אחרות... ותחשוב על הבאסה של הפקקים של חמישי ואיך אנשים יגיעו הרוגים... הקיצ-קצ - לדעתי עדיף רביעי. וחוץ מזה, מה זה האוהל וללא אוהל? האם זה אומר שבמרץ זה לא מקורה?!!!

dorlim

New member
לגבי האוהל

אז ככה, כעקרון מדובר בגן פתוח שבחורף הוא מקורה באמצעות אוהל. העניין הוא שככל שמדובר בחורף של ממש האוהל ממש סגור והחופה, כמובן, בפנים. ואילו בימים יפים יותר החופה בחוץ (מדהים!!!) וככל שהימים יותר חמים פותחים את הצדדים של האוהל וזה הופך לחיפוי עליון בלבד. לדעתנו, בקירוי מלא הגן מאבד מיופיו, מה גם שקיים החשש מפני יום גשום שיאלץ אותנו לקיים חופה בפנים. אמנם החשש קיים גם במרץ אבל מובן שהסיכוי לגשם יורד, מה שמוביל לשאלה האם לא כדאי להשקיע עוד קצת בכל מנה ולקיים את אירוע במאי ???

שירי71

New member
קודם כל מרץ הוא קרררר

כך שגם אם אין גשם אנשים עלולים לקפוא בגן פתוח... ואז עליכם לברר אם הם מספקים תנורי חימום כדי שלא יברחו לכם מהחתונה מרוב קוררר. דבר שני אם זה קריטי לכם אז למה לא לחכות ליוני? גם מאי הוא לקיחת סיכון כי גם במאי יש ימים עם גשם. המלצה שלי: תתקשרו למרכז המטאורולוגי ותבקשו מהם סטטייסטיקה של גשמים וטמפרטורות בערב בחודשים שמעניינים אתכם. את המס´ ניתן להשיג ב-144

*שיר

New member
השירות המטראולוגי

להלן המספר של מרכז החיזוי בבית דגן - 9682185

אתי@

New member
נכון, גם היום הכי חם של מרץ קר מידי

בשביל אוהל. אני חושבת שכדי להתחשב באורחים, אם מתחתנים במרץ - רק במקום סגור!!!

dorlim

New member
מרץ והאוהל

את הצדדים של האוהל מרימים בהתאם למזג אוויר. אני אחת הבנות היותר קופאות מקור שאני מכירה, כך שברור שקררררר זה לא בשבילי! ו..כן יש להם תנורי חימום שלטענתם, תוך 20 דקות מרגע ההפעלה המקום כבר ממש חם. כך שבעניין הזה, אנחנו מכוסים. אגב, אני מכירה משהי שהתחנה שם במרץ שנה שעברה ביום יפה ופתחו לה חצי אוהל...

daff

New member
יום רביעי הוא יום נהדר

אנחנו התחתנו ביום רביעי, באיזור כרכור (צפונה מהמרכז, לכל הדיעות..) והאורחים הגיעו, שמחו, ולא מיהרו לעזוב. חתונה היא אירוע כה משמח ומשמעותי, ובהנחה שהאורחים שמחים בשמחתכם מכל הלב, המקום נעים,הדיג´יי טוב והאלכוהול זורם - אין כל הבדל בין רביעי לחמישי. מי שיגיע לחתונה רק מתוך "מחוייבות חברתית" יעזוב ממילא מוקדם יותר, בין אם זה יהיה ביום רביעי או חמישי . אל תדאגו
ו- מזל טוב

אתי@

New member
שכנעתם אותי שעדיף יום רביעי ../images/Emo9.gif

אנחנו מתחתנים ביום רביעי למרות שמאוד רצינו יום חמישי. די התבעסנו מזה (אבל לא נורא), ועכשיו שכנעתם אותי שזה דוקא לא רע. איזה יופי...

ציפורוש

New member
גם אנחנו העדפנו יום חמישי, ולא יצא,

כי הקרובים מארה"ב ביקשו שנקדים, כדי שהם יוכלו לבוא לחתונה ואז לחזור לאמריקה לפני שבת.. אז לאחר האכזבה (נאלצתי לוותר על להקה שמאוד רציתי, כי הם לא היו פנויים ברביעי), התרגלתי לרעיון, ומצאנו כמובן להקה חדשה, ועד עכשיו לפעמים שואלים את עמי מתי החתונה והוא לא זוכר אם רביעי או חמישי..
ואגב, ככה יהיה לי סוף שבוע ארווווווך מהעבודה (שלישי עד חמישי ואז כבר שבת, אז בעצם רק יום ראשון חזרה לעבודה..)

petel

New member
גני כנען ../images/Emo45.gif

כאחת שמתחתנת בגני כנען בעוד חודש, אני כמובן לא אובייקטיבית, אבל חייבת לציין שבעינינו המקום מדהים ! אנחנו רצינו גן פתוח ולכן התאריך הוא בקיץ, החופה במקום היא היפה ביותר שראינו (וראינו הרבה מקומות...). אישית אני בעד לחכות לכיוון הקיץ, או באמת לתקופה בה ניתן לערוך את החופה בחוץ או להרים את ה"קירות" האוהל קצת למעלה. השאלה היא מה ההבדל הגדול בין פברואר למרץ, גם במרץ עדיין קר, בשנים האחרונות, החורף מתחיל מאוחר יחסית - ינואר ונגמר מאוחר - מרץ אפריל בכל מקרה, גני כנען זו בחירה טובה לטעמי ובהצלחה בהמשך

dorlim

New member
ירוק על המים

אנחנו הגענו לבדוק את המקום אחרי שקיבלנו המלצות (בעיקר על האוכל!!). הגן מקסים,גם הגן החיצוני וגם הגן המקורה מדהימים! אבל בעונות שדורשות מקום מקורה, זה קצת קטן (בעלי המקום אומרים שהגן המקורה מכיל עד 600 אורחים אבל לנו זה ממש לא נראה. ואם נביא בחשבון שהמקום צריך להכיל גם את המזנונים וגם את החופה וגם את האיזור של הקבלת פנים. נראה לי שניתן להכניס לשם מקסימום 400 איש, וגם זה בסימן שאלה) חוץ מזה המחירים שלהם בהחלט סבירים (33$ בחורף, 36$ באביב ו-40$ בתחילת העונה החמה).

galitm

New member
אנחנו מתחתנים ב"ירוק על המים" ../images/Emo42.gif

בינואר. התאהבנו במקום בפעם הראשונה ועוד יותר בפעם השניה. לנו יש בערך 350-400 מוזמנים, כך שהמקום בהחלט מפיק (וגם בחרנו הגשה ולא מזנונים). המחירים בהחלט סבירים, במיוחד בחורף, וליאור (הבחור שמולו אנחנו עובדים) עושה רושם מאד רציני ואחלה.

למעלה