הצילו

עודליל

New member
הצילו

אז כל היום הקטנטן שלי כמעט ולא אכל והשעה כבר שבע וחצי שמתי אותו על השד הוא תפס אבל ישר התחיל לצרוח ונרגע רק כשהרמתי אותו לכתף. לא היו היום שום שינויים ואני מפחדת שהוא ממש רעב למרות הסרוב לאכול.

1טלטלים

New member
תנסי לבדוק מה מפריע לו...

תנסי לבדוק האם יש מהו בפה שעלול להפריע לו:פצעים,פטריה,צמיחת שיניים... אולי תנסי לשאוב קצת ולתת בבקבוק... תעדכני, אמא של טל

לפעמים קורה לי

בייחוד לאחרונה, שהיא עייפה וישנה שעות רבות ואח"כ מתעוררת נורא נורא רעבה. היא עצבנית וממש לא מוכנה לאכול. אני קוראת לזה "רוצה לאכול ולא רוצה" אז קודם כל הרופא שלי אמר שצריך להעיר כשיש הפסקות גדולות מידי, לא צריך עירות מלאה בשביל לדחוף להם פטמה לפה ולרוב היא נלקחת בשמחה והילדה ממשיכה לישון. וכשזה בכל זאת מגיע למצב של עצבנות, פשוט לתת מעט להרים ושום מעט שוב להרים. ושאיבה מעט, יכולה מאד לעזור. בהצלחה!

sagitlaleche

New member
עזרה ../images/Emo20.gif

בן כמה הקטנטן שלך? נראה שמשהו מפריע לו, וזה דורש בדיקה וברור. חשוב שהתינוק יאכל כל שעתיים וחצי עד שלוש שעות ולא לעשות מרווחים גדולים יותר, אבל מחכה לפרטים נוספים ממך.

עודליל

New member
קצת באיחור אבל ככה

אז בסוף באמת נתתי לו שאוב ובשעות הלילה הוא כנראה היה מאוד רעב וינק הרבה. בימים שבאו אח"כ הוא ינק קצת יותר טוב אבל ההנקות מאוד מהירות משהו כמו עשרים דקות. (זה נורמלי?) הוא בן שלושה חודשים (ויום) ורק בשבוע האחרון המרווחים בין הארוחות גדלו לשעתיים וחצי שלוש. לפני כן זה היה גג כל שעתיים. כל דבר קטן בהנקה ישר מדאיג אותי לאור העובדה שבחודש הראשון הוא כמעט ולא עלה ולאור כל ההערות של האנשים "הטובים" מסביב שחייבים להעיר שהוא נראה מאוד קטן ואולי כדאי להפסיק להניק ולתת לו מטרנה וכו'.. סליחה על הבלאגן בתשובה.

למעלה