הצילו

הצילו

אני קנאית וחשדנית!! לא שזה בא מכלום... אבל עכשיו המצב עומד להיעשות קשה ביותר (הוא נוסע ויקח לי כמה חודשים להצטרף) איך אני מפסיקה?? זה משפיע עלי ועל מערכת היחסים

בדיוק מתלבטת באותו דבר

וגם אצלי יש דברים בגו. אולי אנחנו צריכות להיות קנאיות וחשדניות כי יש דברים בגו?

דברים בגו

אחד הבסיסים לזוגיות זה אמון, ואם אין אמון אז משהו בזוגיות צולע, את חושדת ואומרת שיש דברים בגו, והוא נוסע ותצטרפי רק בעוד מספר חודשים. אבל מצד שני יש אפשרויות לתקשר ולהיות בקשר יום יומי גם טלפונים גם אסמסים גם אימלים גם סתם לשלוח מכתבים. וכו'... ואולי זה הזמן לקחת פסק זמן מהכל ולנצל את הזמן הזה של לבד - לעשות חושבים. ולראות איך לשנות את המצב.

אין שום

ספק שיהיו טלפונים ואסמסים וכו'... אבל מה הבעיה לשקר בהם.. הוא לא בגד בי מעולם, אבל הוא טיפוס פלרטטן... אני לא יודעת איך לקבל את זה, אני לא יודעת איך אני אתמודד עם הנסיעה. ואני רוצה להשתנות!

הקנאה הזו,

זה כל כך לא בוגר. אם אתן לא סומכות על החבר, אתן נותנות לו להרגיש חנוק. אפשר לאהוב בלי לקנא! הוא לא הרכוש שלכן, תבינו זאת! הייתן רוצות בן זוג חונק? איך אפשר לתפקד ככה? לא מבינה. תשחררו, זה בעייה שלכן ועליכן לעבוד על עצמכן. כל אדם (ואפילו הוא בן זוג) זכאי להיות חפשי. פשוט לא יכולה להבין את זה! זה ממש ילדותי. הצעצוע שלי! מה זה? תמלאו את חייכן בעבודה, חברות, חוגים, קריאה ותחביבים ואז עולמכן יהיה מלא ולא בשטויות. תממשו את עצמכן ואז לא תרגישו רייקנות המביאה אתכן לשלוט! בתקווה שעזרתי להבין את הקנאה ששולטת בכן.

seeyou

New member
הוא טיפוס פלרטטן אך לא בגד בך מעולם

אז תמשיכים להמין בזה! אפשר לבגוד בבן-בת זוג כאשר הם נמצאים בקרבה...לא חייבים לנסוע רחוק! לכול אחד יש צרכים ביולוגיים שונים בגידה בגוף ובגידה בנפש זה לא אותו דבר למרות שנפש וגוף זה יחידה אחד... להיות גבר,ללא אישה מספר חודשים זה יותר קשה מאשר אישה בלי גבר כמה חודשים
זה לא בגלל שאני גבר ומתרץ סיבה ביולוגית.. מה שאת נותנת מבחינה פיזית יכול לקבל בפחות ממה שעולה לו הנשואים... מה שיחזיק אותו על ידך זה מה שהוא מרגיש נפשי ולא רק פיזי... סתם דעתי תרצי תקני לא עולה כסף.. keep smiling יוסי

למעלה