התינוק שלי בן 5 חודשים נפל משידת ההחתלה. יש לו בומבה בראש. כרגע הוא ישן עלי במנשא (מה לעשות הגיע זמן לישון). בעלי מאוד לחוץ, רוצה ליסוע לבי"ח. מה לעשות????? יעוץ דחוף!!!!!!!!! תודה
שינה זה מסוכן (לא זוכרת בתנאי לחץ למה, אבל קישתא לבית חולים). צריך לוודא שאין פגיעה בגולגולת או שטף דם פנימי במוח, אתם תעברו דרך נויירולוג, הוא צריך לבדוק את הילד ער, ואז כנראה שגם יעשו סיטי לראש.
הקאות, ישנוניות יתר (או ערנות יתר) ושינויים בתיאבון. אבל מצטרף לדעת קודמי- רצוי לראות רופא. לא יודע אם הייתי הולך למיון, אבל לבטח הייתי הולך (או יוצר קשר) עם הרופא המטפל... הראש עקרונית חזק מאוד. כמובן שהכל אינדוידואלי ותלוי במכה. לנו זה קרה עם איה והרופא אמר לנו לשמור עליה ערה ולהתבונן למשך 24 שעות. שינוי קל שבקלים במה שציינתי קודם- ולטוס לבית החולים... אבל באמת, תעשי מה שהמצפון שלך אומר. אם בית חולים- אז בית חולים- ועכשיו. עדיף לביות בטוח מאשר להצטער... מקווה שהכל בסדר...
של בית החולים הקרוב? בעקרון אני יודעת שחייבים לשלול פגיעה. הסימנים נשמעים חיוביים, אבל לא הייתי מסתכנת. אנחנו הגענו לבית חולים עם ילד בן שנה וקצת שהתחיל להקיא אחרי שנפל מהספה. הוא יצא בסדר, אבל ראינו שם תינוק בין ארבעה חודשים שהגיע בגלל נפילה. הוא היה נראה סבבה, והיה ערני אבל בסי.טי. הסתבר שיש לו סדק בגולגולת ושיטפי דם פנימיים. לא היה הרבה מה לעשות חוץ מלעקוב אחרי זה. אבל זה טוב שההורים חזרו הביתה וידעו שהם צריכים להיות מאוד ערניים לשינויים.
אמר שלאחר שעתיים אם הוא לא הקיא- כנראה שהוא גם לא יקיא, ואם הוא לא איבד את ההכרה עד עכשיו כנראה שלא יעבד. בקיצור, אפשר להישאר בבית, ולישון כרגיל. תודה על כל האכפתיות, אפשר לסמוך עליכם בעת צרה...