הצילו !!!

s h o o s h a

New member
תירוצים .....

אף פסיכולוג, גם לא זה שעובד במסגרת קופ"ח, לא ירוץ לספר לחבר'ה שאתה מטופל אצלו. (סודיות רפואית/חיסיון רפואי או כל מונח אחר שפירושו-שמירת פרטיותך) מאידך, אם תתחיל לטפל בעצמך, כפי שאתה חוזר ומציין שזה דרוש לך ביותר, חלק מהעייפות שאוחזת בך תימוג והמאמץ שידרש ממך לשדר עסקים כרגיל יקטן. ותחשוב על זה...

אם אלך לפסיכולוג דרך קופ"ח

זה לא ירשם בשום מקום? זה לא יופיע בתיק הרפואי שלי? ואני מתכוון לטפל בעצמי, כבר קבעתי למחר בצהריים.

s h o o s h a

New member
תיעוד רפואי

א. אכן יהיה תיעוד רפואי. ב. התיעוד לא יתנוסס ויפורסם על שלטי חוצות. ג. פניה לפסיכולוג עוד לא גרמה לאיש להיראות בעיני אחר, (במידה ונדרשת לחתום באיזשהו שלב, מסיבה כלשהי, על טופס ויתור סודיות וה'אירוע' נחשף)גם לא למעסיק, כאילו היה לא שפוי. ד. מספיק לחפש תירוצים. ה. קבעת? יופי. תלך!

אומברה

New member
אל דאגה, את לא היחיד שפוחד...

מאז שהאדם עבר למגורי קבע ומאז מהפכת המדע, האדם כבר לא סומך על עצמו. הפחד שולט והורס כל חלקה טובה בבני אדם, כולם רוצים בטחון, יש כאלה שפונים לדת וזו תשובה "מבריקה" שמסדרת להם את החיים, אין להם התלבטויות ואין להם פחדים, יש אל אחד אבסולוטי שאין עליו עוררין וסומכים עליו באופן מוחלט. אלא שלא הולכים בדרך של אמונה באל כזה או אחר, חייכם קשים יותר, תחושת הבטחון שההשכלה מעניקה לנו היא אשלייה, אנחנו שוכחים שהכסף, ההשכלה, מעמד הם אמצעי לתחושת הבטחון שלנו. אבל כשיש לנו את כל אלה ולא טוב לנו בזוגיות, אנחנו לא יכולים לוותר עליהם. שים לב בפרסומות על איזה נקודות הם עובדים על הצרכנים, תמיד תמצא שהם מנגנים לנו על הפחדים שלנו. חברות הביטוח וחברות התרופות? גם... כדי שתצא מהמצב בו אתה נמצא, הצעד הראשון שאתה צריך לעשות הוא להפסיק את הרחמים העצמיים שלך.. אני מבטיחה לך שאם תשנה גישה ותתחיל לראות את החצי כוס המלאה העולם שלך יראה אחרת. נסה לראות מה יש לך שאין לאחרים ותראה שיש לך הרבה. אתה יושב על כיסא גלגלים? אתה יכול לקום בבוקר ולנשום בכוחות עצמך? יש לך את החיים במתנה ואתה עצמך אמרת שאין לך כוונה להתאבד, אז בבקשה אל תקבור את עצמך חי. מה כבר יכול להיות? תחיה את חייך ולא את פחדיך. וכשתתחיל לאהוב את עצמך כל העולם יאהב אותך ואם תרחם על עצמך כולם ירחמו עליך. ואגב, זה לא עניין חיצוני, זה עניין פנימי בינך לבינך. אני מחזיקה לך אצבעות.

את כל כך צודקת, ותמיד הייתי כזה

אבל הגיע השעה כנראה לבחור. אני בצומת דרכים וחייב לבחור בין כמה פתרונות, ואין לי את האומץ להחליט. אני לא מרחפ על עצמי, אני מרגיש ככה. גם לכאלה שתמיד ראו את חצי הכוס המלאה יש נפילות, רק שאצלי הנפילה הזאת לא נפסקת וזה מה שמדאיג אותי. תמיד הייתי הפסיכולוג הכי טוב של עצמי, היום זה כבר לא עוזר לי. תודה על התשובה!!!

adam33

New member
תמשיך..

נו..אתה חושב שלמישהו אכפת מהנפילה שלך? ההפך הנכון..יהיו אנשים שישמחו שאתה נופל למרות שלא יגידו את זה בגלוי אנשים אוהבים לשמוע על מסכנות..זה לוקח להם רק דקה להפסיק אותך העולם שלנו לא אוהב שמישהו נופל ולכן בהתחלה האנשים אמפטים ואחרי זה מקטלגים אותך כמישהו בדיכאון ושכל הזמן עצוב אנשים אוהבים שמחה!!! ולכן קום על רגליך בנה את עצמך מחדש ועצתי אליך את כל המרץ שבך ואני יודע שאתה מסוגל לזה תשקיע בנישואין שלך רק המשפחה שלך אוהבת אותך כפי שאתה הילדים שלך והם אלו שישארו איתך לעולמים או בכל אופן יותר זמן מידידויות מזדמנות ולכן מי שלא אוהב אותך שילך לו ואם היא בגדה אז למרות שהכל כואב היא לא ראויה לאימון שבך ובמילים פשוטות היא הבחורה הזולה ולא אתה היא זו שבגדה ולא אתה ברגע שתחייך לעצמך ברגע שתקום בבוקר ותעשה משהו חיובי לסובבים אותך אני יודע ובטוח שההרגשה שלך תשתנה וזה שאתה מספר כאן זה חלק מהשינוי כי אתה תספר ותספר עד שזה ימאס לך ומעצמך אתה תבחר בדרך חדשה חזור למשפחתך הגרעינית תשקיע שם את החזרה שלך.. ותרים את הראש..אל תתן " להם" לשמוח בדעיכתך אתה מסוגל ליותר..

למעלה