הצילו !!!

הצילו !!!

אני גבר נשוי בשנות הארבעים שלו. נישואי עלו על משבר, אני בהליכי גירושין, רוצה להתגרש אך לא שלם עם זה. רוצה להתגרש אך פוחד, פוחד מה יהיה, איך אתמודד, איך אסתדר. תוך כדי פגשתי בחורה שאני מאוד אוהב, אך היא בגדה בי , אני מאוד רוצה לחזור אליה, וגם היא, אך אני פוחד שלא אוכל להתמודד גם עם הגירושין, ועם עוד פגיעה ממנה. אני פוחד לעשות צעדים, אני לא עושה כלום, כאילו משותק. אין לי חברה, אני בודד, יושב בבית ללא מעש, משועמם, מריר ומתוסכל. אפילו בעבודה לא הולך לי, וכשאני חושב מה איתי , לאן הגעתי, ומה יהיה איתי אני רואה רק שחור ושחור, מאבד כל תקווה. אני רוצה לחיות, אוהב את החיים, אבל לפעמים לא מוצא בהם שום טעם. התרחקתי מההורים וגם מהמעטים שהיו לי, ואני במו ידי בודדתי את עצמי. מרגיש כמו במין פקעת של חוטים, ולא יודע באיזה חוט למשוך, באיזה חוט להתחיל. מרגיש אבוד ויודע שאני חייב עזרה מקצועית. מישהו יודע על פסיכולוג טוב באיזור נס ציונה/ רחובות/ ראשל"צ, חולון. אם כן, אנא שילחו אלי מסר עם הפרטים שלו/ה. וחשוב לי שזה יהיה טיפול לא ארוך, טיפול מעשי בסימפטומים ולא בגורמים. מודה לכל מי שיעזור לי, אין לי כח להמשיך יותר. ואל דאגה, אפילו לרגע אני לא חושב על התאבדות. תודה.

meshi4

New member
קראתי וכל כך

הזדהיתי עם התחושות.לא יאומן.החזיר אותי באחת למצבי לפני מס' שנים.אומנם הסיטואציות שונות.אבל התהליך שעוברים די דומה.[היום תודה לאל אני על הרגליים-אז לא חשבתי שאגיע לזה] אתה מתחיל תהליך של עיבוד ועיכול המצב.מרגיש אבוד,חסר ריכוז,מתבודד וכו'.נראה לי די נורמלי להרגיש כך. אם אתה חושב שטיפול יעזור לך .לך על זה.אני חושבת שכל תמיכה תסייע לך.גם שיחות עם חבר טוב.אח קרוב .הילדים.וכו'.לדבר על מה שעובר עליך.ובעיקר לא להיבהל מהתחושות המוזרות. בשעות משבר מגלים כוחות שלא ידענו שהם קיימים בנו.רק תאמיןבעצמך ותן לזה זמן. בהצלחה.

תודה!! , רק ש..

אני חייב לקבל החלטות, וכל החלטה יש שיקולים לכאן או לכאן. לכל החלטה יש יתרונות וגם חסרונות. ברור לי שכך זה בכל דבר, רק שאני לא מסוגל לקבל שום החלטה, אני תקוע במצב שלי, הזמן עובר, לא עושה כלום, ורק מתבוסס בבוץ של עצמי. אני פשוט לא יכול יותר.

meshi4

New member
אין ספק

שאם ההתלבטות נמשכת ואינך יודע מה להחליט.[אין לי מושג בקשר למה.להתגרש או לא?]אז זה מחמיר את המצב וגורם לאי שקט נפשי.נדודי שינה וכו'. אם אתה יודע שזאת הבעיה.אז עשה חשבון נפש ,שיקולים של יתרונות וחסרונות.ותחליט-כבר תרגיש הקלה בעצם ההחלטה. שקול מתוך: סוף מעשה במחשבה תחילה. בהצלחה.

טכנית, מכיר את התהליך

בעצות לאחרים אני מצויין, כשזה מגיע אלי (כמה מוכר) אני מתאבן ולא מסוגל לעשות שום דבר, כאילו הולך הצידה, מתנתק ונותן לדברים להוביל אותי, מה שגורם רק לצרות, בעיות ועוגמת נפש.

seeyou

New member
אתה מתפקד בצורה "טבעית" ../images/Emo150.gif

כאשר לוקחים בחשבון גרושים בגידה ....ללא חברים קצר עם ההוריים .... הכל יחד גורם לפלונטר מוחי... בגיל 44 מתחילים בעיות בתפקוד הורמונלי אצל רוב הגברים... אישה ,לא סתם נקבה,בגיל 44 רק מתחילה את החיים (המינים במיוחד). אין לה מחזור,הילדים גדלו,אין חובות על הבית,הבעל הוא פחות מתפקד,מתחילות עם חוגים,ספורט,פיתןח גוף,....."חברות"...תספורת חדשה,צבע,בגדים של בנות צעירות.... בקיצור המיניות נשפחת להן דרך הציפורניים. הן יכולות לזייף אורגזמה עם בחור צעיר ---גבר לא יכול לזייף זיקפה עם בחורה צעירה.... תתחיל להתרגל שבגידות של נשים זה דבר שבשיגרה... ברגע שתשנה את הגישה שלך הכל יראה שונה... אל תצפה ל"אהבות גדולות". נשים שרוצות גבר בגיל 44 מחשבות את הערך שלך ע"פ חשבון הבנק! חבל לבזבז את הכסף בטיפול אצל פסיכולוג. יוסי

הבנתי ואני לא מסכים!!!

אני אולי מגיב בצורה "טבעית", אך המצב הטבעי הזה בו אני נמצא נמשך כבר שנה, ואני לא מתכוון למצב הסביבתי אלא למצב הנפשי שלי. ברור לי שכבר מזמן הייתי צריך לקבל החלטות אופרטיביות ולא לשבת ללא מעש, ולחכות שהגורל יעשה את שלו. עשיתי המון שטויות, ומה שקרה זה רק לשקוע ולשקוע, ולהסתבך בהמון דברים. אני מרגיש שאני טובע, כאילו מאבד את השפיות, מתוסכל מאוד, מריר מאוד, מבולבל, עצבני,ולעיתים לא מוצא טעם בחיים, כן עד כדי כך. אני כן מאמין באהבה, היא קיימת, ואגב אין לי אגורה על התחת. אבל יש אותי וזה הרבה!!!!!! בכל אופן תודה.

omrit2

New member
אגב, מה עם חברים??../images/Emo141.gif

היי, אתה מדבר המון על אהבה ואהבה...אומנם, נכון שזה אחד הדברים הכי חשובים בחיים אם לא החשוב ביותר.. אבל נראה לי שבמצב בו אתה נמצא היום נראה לי שאתה צריך פסק זמן מזה. ואולי כדאי שתתנחם בין חבריך, ידידך וכו'. לפעמים להיות עם חברים זה מה שעושה את ההבדל והם יכולים לתת לך קצת שמחת חיים. אם זה סתם לבקר חבר או לצאת איתו לפאב... נראה לי שאתה זקוק להשתחרררות קטנה , עד שתמצא מטפל טוב...

יש לי בעיה.

אף פעם לא היו לי ממש חברים. תמיד התחלתי רק עם בנות, תמיד הלך לי רק עם בנות. תמיד קשרים קצרים ובעיקר בעלי אופי מיני. קשרים שלא דרשו ממני כלום. קשרים שטיפחו לי את האגו, מה שבדיעבד התברר כבלון נפוח. היום, אני בלי זה ובלי זה. אל תצחקי, גברים מאיימים עלי, לא יודע על מה לדבר איתם. אין לי כישרון לסמול טוק ולא שום דבר אחר. אני די סגור באופיי, לא משוחרר, בקיצור בלגן אחד גדול!!!!

seeyou

New member
על איזה " הכללות" מדובר?../images/Emo13.gif

אהבה? גיל? תפקוד? נשים?

meshi4

New member
אגב.נהדר בעיני שאישה

וגבר [ולא משנה הגיל]מטפחים את עצמם.חזרתי מטיול מאורגן.פגשתי זוג מקסים בני 65 בערך.לבושים בסגנון צעיר.בעיקר התלהבתי מהלבוש של האישה.בשלב מסויים אמרה לי:לא מענין אותי מה אומרים עלי"הזקנה הזאת מתלבשת........."אני חשבתי שהיא נראית מקסים.

רונתי

New member
יוסי

מהתשובות שלך היום,(גם ללונה) נראה לי שמישהיא פגעה בל בצורה קשה, אתה ממורמר וכל הנשים נראות לך בוגדניות. חבל, כדאי לך להשיב את האמון בנשים לא כולן רעות , מזייפות, שקרניות ובוגדניות.

seeyou

New member
תודה על המתינות שלך...../images/Emo140.gif

מה לעשות? כתוב היום בעיתון מעריב דך 14 שגם לגברים יש מחזור חודשי!! וסובלים ממצבי רוח פעם בחודש! המשך יום נעים יוסי

s h o o s h a

New member
רחמים עצמיים

תמשיך לרחם על עצמך ולא תגיע לשום מקום בעצם, כן תשקע עמוק יותר בבור המרה השחורה שאתה כורה לעצמך. חיבוקים וליטופים וירטואליים לא יפתרו עבורך את הבעיות שיש לך ולא את אלו שאתה יוצר עוד. הם אולי מהווים איזה 'חיזוק' לאגו אבל לא דבר מעבר לכך (ואני בספק אם גם זה...) מה אתה רוצה? להתגרש? אז 'תהיה גבר' (את זה אמרו הגששים, לא אני) ותעשה מעשה אתה רוצה לנסות לשקם את היחסים? 'תהיה גבר' ותעשה מעשה אבל אם תמשיך לשבת מול מסך המחשב ולהתכתב עם אחרים, אחרות או אתי, דבר, כאמור, לא יקרה. מקסימום תרכוש את 'סימפטיותה' של מישהי ותמצא לך מאהבת (ואולי...
...)

לא רוצה שום דבר וירטואלי

ביקשתי בסך הכל, טלפון או המלצה על פסיכולוג טוב. דבר יותר מעשי מזה אני לא מכיר.

s h o o s h a

New member
עשיה

אם בעשיה מדובר, הרי שהכי פשוט לפנות אל קופת החולים בה אתה מטופל ולבקש רשימת פסיכולוגים שעובדים עם הקופה. (כך המחיר מסובסד על ידם ואתה נדרש לתשלום נמוך יותר). אפשר גם לפנות לתחנה לבריאות הנפש ולבקש סיוע. וזה חינמי. הנה, קיבלת עצה מעשית. נשתמע? כשתהיה 'איש בשורות'

שוב בעיה..לא כל כך פשוט.

לא יכול "להרשות" לעצמי ללכת לקופ"ח, חייב לעשות זאת באופן פרטי. חייב לשמור על דיסקרטיות. חלק מהעייפות שאוחזת בי זה המאמץ לשדר עסקים כרגיל בתפקידי בעבודה.

למעלה