הצילו!!!!!!!!!!

MacBarker

New member
הצילו!!!!!!!!!!

אני רוצה לבנות גלריה ב- PHP והורדתי את 4images העלתי את הפיילים ל-FTPוהלכתי לדף של האינסטול, מלאתי את השדות של השרת וכל אבל זה לא פועל. :( אני כבר לא יודעת מה לעשות!!! :( צילמתי את המסך כדי שתיראו... אוליי לא מילאתי את השדות כמו שצריך... אוליי ...אוליי... לא יודעת! בבקשה תעזרו לי!!! אם משהו שממש יודע טוב מוכן גם לפנות אליי באייסיקיו, אני אתן לו יותר פרטים על השרת והכל אני ממש אשמח! תודה לכם. :)

MacBarker

New member
השדות שצריך למלא

השדות כתובים בהולנדית (?) והתקנתי גם אנגלית, אבל בכל פעם שאני מעבירה לאנגלית כל החלק השמאלי נעלם ונישארים רק השדות מילוי בלי לדעת מה כל שדא. (הכיתוב נעלם לגמרי)

selalerer

New member
תמלא נכון את השדות...

...user name ו- password, הבעיה נראית כאילו הusername והpassword שהוא נותן לmySQL בעת ההתחברות הם לא נכונים ולכן לא יכול לקרוא או לכתוב לDB.

MacBarker

New member
אז זהו, שיש לי סיסמא ושם משתמש

אבל נתנו לי כה הרבה סיסמאות ושמות משתמשים שאני לא יודעת מה נכון. יש לי שם משתמש וסיסמא של ה- FTP... אני משארת שזה לא אותו אחד נכון? SQL... מזמינים בניפרד? ויש להם סיסמא ושם משתמש שונים? ואני חייבת שיהיה לי SQL ו- DATABASE בשביל זה? אוףףף אני פשוט חסרת אונים... :( תודה בכל מקרה על העזרה שלך.

selalerer

New member
את השם משתמש והסיסמא של ה

MySQL. יכול להיות שעל השרת הספציפי הזה, זה אותו שם משתמש וסיסמא של החשבון FTP או משהו אחר, אבל זה לא קשור טכנית, כך שיכול להיות מצב שבו הסיסמאות הן שונות.

MacBarker

New member
אני אוהבת אותך!!!!!

הצלחתי!!!!!! פשוט הצלחתי!!!!! אבל הבעיה היא שה- 4images בהולנדית! והאנגלית שהתקנתי לא טובה. :( יש למשהו רעיון מה לעשות? איך להתקין את האנגלית? אוליי יש חבילת אנגלית אחרת שאפשר להוריד? ושוב תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MacBarker

New member
סילחה שוב, אבל שאלה קטנה...

איך אני משנה את הבאנר למעלה ואת הכתוב? סימנתי בריבוע אדום את מה שאני רוצה לשנות. תודה.

את הבאנר למעלה די פשוט לשנות

תמצא את התמונה של הבאנר ותשים את התמונה שאתה רוצה במקום, שתהיה עם אותו השם ואותה הסיומת. בקשר לדבר השני שרצית לשנות, זה קצת יותר מסובך. צריך להבין PHP. אם למערכת יש גם אפשרות לניהול תוכן ו/או חבילת שפה, אזי לשנות את הדברים האלה לא יהיה מסובך.

MacBarker

New member
תודה ואני בת.

הצלחתי לשנות את הבאנר, זה באמת היה קל. :) אבל את החלק השני לא הצלחתי. :( וכן יש לזה חבילות תוכן ושפה. ואפשרות לשנות את ה- templates

למעלה