הצילו מישהו יכול לעזור לי? אני חדשה פה, ואין לי מושג בכלום!!!!!
L l i v l o v i t New member 29/7/04 #1 הצילו מישהו יכול לעזור לי? אני חדשה פה, ואין לי מושג בכלום!!!!!
Y yoooni New member 29/7/04 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני ממליץ לפני כתיבת הודעות נוספות לקרוא את חוקי הפורום ואת אומנות השירשור - כך תלמדי להגיב נכון להודעות בהצלחה כאן
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני ממליץ לפני כתיבת הודעות נוספות לקרוא את חוקי הפורום ואת אומנות השירשור - כך תלמדי להגיב נכון להודעות בהצלחה כאן
J j e n n y lopez New member 29/7/04 #3 חחח עדיין מצחיק אותי שקראת לזה "אומנות השירשור"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חחחחחחחחחחחחחח
Y yoooni New member 29/7/04 #9 השם הזה הוא לא שם שאני נתתי התמונה הזאת מתגלגלת בפורומים כבר מעל שנה. - בשם הזה
ב בילבי ע ל ספידים New member 29/7/04 #4 אומנות השרשור?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי!! שרשור זאת אומנות נורא קשה!! רק בעלי כשרון מיוחד מאוד יכולים לעשות זאת!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אומנות השרשור?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי!! שרשור זאת אומנות נורא קשה!! רק בעלי כשרון מיוחד מאוד יכולים לעשות זאת!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
U unusual girl New member 29/7/04 #5 היייייייייייי, מה קורה? ברוכה הבאה וחוץ מזה: איך עושיפם פורום חדש
ת תיפי1 New member 29/7/04 #8 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo98.gif ואם תגדירי במה לעזור לך יהיה יותר קל לאנשים לעזור לך אגב לי קוראים יפית ואני בת 13
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo98.gif ואם תגדירי במה לעזור לך יהיה יותר קל לאנשים לעזור לך אגב לי קוראים יפית ואני בת 13