אני בחורה במזל תאומים ואח שלי
גם הוא מזל תאומים. מהנסיון שלי עם המזל הזה, וממה שראיתי אצל אח שלי, אחד הדברים החשובים מאוד זה החופש. לא "להעיק" עליו. נכון שאומרים שלבני תאומים יש תמיד לפחות שתי אהבות, אבל שתיהן לא בהכרח אהבות עם נשים. יכול מאוד להיות שהוא מאוד מאוד אוהב לטייל, וזה גם נחשב ל"אהבה". במקרה של אחי היתה לו אהבה מאוד גדולה לגיטרות, והיתה לו אהבה מאוד גדולה למטוסים, ועכשו הוא מאוד אוהב מחשבים, ומשקיע בזה המון. אחי נשוי עכשו באושר וממה שאני רואה, אחד הדברים שגורמים להצלחה של הנישואים שלו (והנישואים שלו מאוד מאוד מוצלחים) זה החופש שהוא מקבל מאישתו. היא לא מציקה לו, היא לא מנסה להכתיב לו מה לעשות, איך לחיות, ואיך להתנהג, ורואים עליו שזה מה שתופס אותו. לפניה היתה לו חברה שעשתה לו "סרטים" על כל שטות. זה רע. אסור לעשות את זה לתאומים. חשוב גם לזכור שתאומים נוטים לשכוח מהר, כך שאם תתחילי להתחשבן איתו על דברים קטנים שהוא עשה לפני חודש, סביר להניח שהוא לא יבין מה את רוצה ממנו. הם גם בדרך כלל קולטים דברים מהר, אז שיחות של שעות שבהן חוזרת על עצמך סתם יתישו אותו. אני לא אסטרולוגית, אני מדברת מהנסיון שלי וממה שראיתי. כל זה בא כמובן כתוספת למה שנאמר פה כבר ע"י חברים אחרים.