הצילו!!

הצילו!!

הייתי רוצה לדעת איך אני,בתור מזל סרטן עם אופק אריה יכולה לכבוש את ליבו של גבר מתהולל במזל תאומים ?

בתור מזל תאומים...

נסי לפנות למוחו, לא ליבו... נסי להישמע אינטלקטואלית בשיחה, לדבר על דברים שמעניינים אותו - כי אם יש משהו שתאומים אוהב לעשות - זה לדבר! את יכולה גם לשאול אותו הרבה שאלות (הוא ישמח לענות
). נסי להיות מעניינת, לגוון להשתנות... דבר אחד שלא תעיזי לעשות - לשעמם!! נסי לעניין אותו עם הצד הארי שבך, תדחיקי את הסרטן, הרגשי מידי לתאומים. חוץ מזה.. אם זה לא עובד... אני בטוח שהוא יסכים שתישארו ידידים
ותידעי שזה לא את - זה הוא! שבי, התאומים הגאה...

ניסיתי...

אני מנסה...אבל הוא גבר מהסוג שמזיין בלבד. בנתיים אני רק ידידה שלו ועד שאני אלמד את הנוסחה לליבו כנראה שאשאר כך. אין לי כל רצון שאני אהיה עוד אחת מהבנות האלו.....אבל איך אפשר לגרום לו להשתנות?תגיד לי,בתור תאומים:האם הייתה לך אהבה אחת? אם כן - מה היא/הוא עשו שכבש אותך ? ואם לא- מה יכול לכבוש אותך?

אני לא פונקציה...

מכמה סיבות; 1. בגילי אני לא מאמין שמישהו חווה "אהבת אמת" (אלא אם כן נדמה לו, ואני יודע שעדי וTKSR יכעסו עליי
) 2. אצלי הירח (שליט סרטן) מאוד דומיננטי.. כך ש... למרות נוגה (אהבה) שבתאומים, אני קצת יותר "מתון" בנושא.. :) שלך, שבי.. ואני בטוח שאת לא רוצה להיות אחת מהבנות שלו... אבל למה לנסות לשנות אותו? היית רוצה שהוא ישנה אותך?! והרי מי יודע איזו דרך חיים היא היא הנכונה?

epitaph

New member
אתה צודק...

אני באמת כועס עליך...אבל זו זכותך לחשוב על אהבה מה שבא לך...

אני אנסח שוב את תשובתי...

בגילי הצעיר לא יצא לי לחוות אהבת אמת... עכשיו EVERYBODY ARE HAPPY...
שבי

epitaph

New member
ואני אנסח שוב את תשובתי

לא כעסתי אליך אלא פשוט לא הסכמתי איתך...אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה זו זכותך המלאה...(אמרתי שאי כועס כי אמרת שעכשיו אני וtskr נכעס
).

17 שנה אתה חי ועוד לא מצאת אהבה?

נכון,אתה קטן אבל אני עכשיו בת 18 וזה לא אומר שאני לא יודעתת מה זאת אהבת אמת או מה שלא יהיה. חוץ מזה, נכון שאף אחד לא יודע מה הדרך הנכונה אבל הדרך שלו- יש לך בכלל ספק?!ולגבי הרצון לשנות אותו....אני לא יודעת אבל אני לא חושבת שהוא יחיה ככה כל החיים שלו,מתישהוא הוא ימצא את האשה שתהיה האחת ותשנה את היחס שלו...פשוט אני רוצה (באופן אגואיסטי אמנם) שזאת תהיה אני. ועכשיו,עזוב אותך אהבת אמת,מה בכלל מדליק בני מזל תאומים?

אופק אריה יודע לעשות רושם..

שליטה היא מלת המפתח : אם תראי לו שאת בשליטה, גם התאומים יצדיע. אופק באריה מראה על אדם שבאופן טבעי נמצא במרכז. אז.. אל תאבדי את המרכז, תרמזי, אבל תני לו להתאמץ, וככה תנצלי באופן טבעי את האופק שלך. שווה.

ת´אמת ניסיתי משהו דומה

אבל הוא תפס את זה כאילו אני מתעלה עליו,והוא בתור בן אדם שבטוח שהוא "אלוהים" תפס את זה כחסרון שלי אז הורדתי הילוך בקטע הזה. אבל כן, אני באמת נוטה להפגין שליטה לידו,אבל זה לא כ"כ משפיע..... בכל אופן תודה........

ממש תודה!

כן? לוותר? אני לא אוותר לפני שאני יודעת שניסיתי הכל כי אחרת אני אשאל את עצמי כל יום: מעניין מה היה קורה אם.............?

אני בטוח שיש לך עוד אינספור

שאלות של "אם לסבתא היו גלגלים"! אבל אם את באמת רוצה לדעת - לפי מה שהבנתי ממך - היית נכנסת לסטטיסטיקה שלו - ונזרקת... עכשיו כשאת יודעת מה היה קורה אם... את מוכנה לוותר?! שבי

*gemini*

New member
אני בחורה במזל תאומים ואח שלי

גם הוא מזל תאומים. מהנסיון שלי עם המזל הזה, וממה שראיתי אצל אח שלי, אחד הדברים החשובים מאוד זה החופש. לא "להעיק" עליו. נכון שאומרים שלבני תאומים יש תמיד לפחות שתי אהבות, אבל שתיהן לא בהכרח אהבות עם נשים. יכול מאוד להיות שהוא מאוד מאוד אוהב לטייל, וזה גם נחשב ל"אהבה". במקרה של אחי היתה לו אהבה מאוד גדולה לגיטרות, והיתה לו אהבה מאוד גדולה למטוסים, ועכשו הוא מאוד אוהב מחשבים, ומשקיע בזה המון. אחי נשוי עכשו באושר וממה שאני רואה, אחד הדברים שגורמים להצלחה של הנישואים שלו (והנישואים שלו מאוד מאוד מוצלחים) זה החופש שהוא מקבל מאישתו. היא לא מציקה לו, היא לא מנסה להכתיב לו מה לעשות, איך לחיות, ואיך להתנהג, ורואים עליו שזה מה שתופס אותו. לפניה היתה לו חברה שעשתה לו "סרטים" על כל שטות. זה רע. אסור לעשות את זה לתאומים. חשוב גם לזכור שתאומים נוטים לשכוח מהר, כך שאם תתחילי להתחשבן איתו על דברים קטנים שהוא עשה לפני חודש, סביר להניח שהוא לא יבין מה את רוצה ממנו. הם גם בדרך כלל קולטים דברים מהר, אז שיחות של שעות שבהן חוזרת על עצמך סתם יתישו אותו. אני לא אסטרולוגית, אני מדברת מהנסיון שלי וממה שראיתי. כל זה בא כמובן כתוספת למה שנאמר פה כבר ע"י חברים אחרים.

אלדר

New member
כן נכון את לא אסטרולוגית.....

אבל זה לא נכון שהסימן הזה לא זוכר טוב!!!! אני תאומים! ויש לי ירח מרקורי ומאדים בסרטן!! ובגלל זה יש לי זיכרון מאוד מאוד טוב!!!! אני אפילו זוכר מה שקרה לי לפני הגן!! אני זוכר את רוב השנים שלי!!!! וגם חלק מהגלגול הקודם שלי!!! אז למה לא זוכרים מה שקרה במשך החודש??? אני זוכר מה שקרה במהלך השנה הכל!!!!! חוץ ממה שבאמת לא חשוב כמו לימודים!!!!! אור ואהבה לכולם... שלכם tksr

*gemini*

New member
כנראה שלא הסברתי את עצמי

כמו שצריך. הכוונה שלי היתה לדברים קטנוניים. גם אני, גם אחי, גם חברים שלי שהם תאומים, וגם שני עובדים אצלנו במשרד שהם תאומים, כולנו אנשים שלא "זוכרים לך דברים". הכוונה היא לנטירת טינה. אחת מהעובדות אצלנו כל הזמן אומרת לי שהבן שלה שהוא אריה כל הזמן מזכיר לה דברים שהיא עשתה לו שהיא לא מבינה איך הוא זוכר לה את זה. היא אמרה לי שהיא, בעלה, והבן השני כולם תאומים, והם יכולים לריב על משהו, ולמחרת זה פשוט עובר, כאילו זה לא קרה. לעומתם הבן שהוא אריה זוכר, ומזכיר. יכול להיות שזה "מקריות" שכולנו כאלה, אבל הרושם שלי היה שזו פשוט תכונה של תאומים. סך הכל אנחנו מזל די קליל, שלא נוטה להכנס למריבות ארוכות, ולכן גם לא נוטה לנטור טינה ולזכור דברים כאלה.

בקיצור, יש באמת הרבה סוגי תאומים

וזוכר או לא זוכר - זה באמת אישי. אבל תודה על מה שחילקת איתנו : אני משער שרוב מזלות האויר זקוקים להרבה ספייס : גם אני בתור מאזניים זקוק לזה, דליים זקוקים לזה עוד יותר ממני, ותאומים.. חבל על הזמן. מצד שני, חשוב לזכור שמיקומו של מרקורי במפת הלידה מצביע על מה שבאמת האדם צריך, ובלי להתחשב בו - הכל באמת אוורירי וכללי, וככזה - אחלה. ושוב תודה..

*gemini*

New member
מזלות האויר מסתדרים טוב ביניהם?

סך הכל, לפי ההיגיון, אם יש שני אנשים שאוהבים חופש, אז זה לא אמור להיות בעייתי, כי שניהם נותנים ספייס אחד לשני. אני שואלת כי אני עם מאזניים מסתדרת מ-ע-ו-ל-ה, מכל הבחינות, אבל עם דלי זה קצת יותר בעיה. לא יודעת למה....

למעלה