הצילו!!!!

simsit1

New member
הצילו!!!!

אני משחקת כבר מלא זמן בסימס ספרסטאר
יש לי 5 כוכבים (
)
אני מקום ראשון ב"חמים" (אחרי שהרגתי את audory)
ויש לי 4 פרסי סימיל!!!(המעריף האובססיבי שלי גנב לי אומם...אבל לא שמרתי...!) עכשיו לעניין:
למה כשאני שרה, מדגמנת וכו' אף אחד לא אוהב אותי, ואיך אפשר לעשות שהם כן יוהבו אותי?
איך משיגים פרסים יותר שווים (כמו אלה שמצויינים בחוברת הדרכה)?
מתי באים עוד מעריצים אובססיביים? תודה ענקית מראש לכל מי שעונה לי!!!

פפסית

New member
אוקיי...

אני אעבור איתך שלב שלב מה את עושה אבל לפני כמה שאלות! 1. איך הגעת ל5 כוכבים אם לא סובלים אותך באף מקום?! 2. לאיזה פרסים את מתכוונת? אבל בכל זאת עם המידע שיש אני אנסה לומר לך מה לעשות...אז כך: 1. כשאת הולכת להופיע לעשות הקלטה למשל באולפן ההקלטות יש לך 3 אפשרויות שונות: normal, mellow, over the top את לדוגמא בוחרת לעשות שלוש פעמים NORMAL (יש לשים לב לכך שבכל אחת מאפשרות השירה הזו סגנון השירה שונה) לאחר שעשית 3 פעמים NORMAL את מתחילה להסתכל על תגובות האיש הזה שיושב שם מאחור
זאת אומרת למשל בפעם הראשונה את רואה שמעל ראשו יש חלון קטן עם התמונה של הפרצוף שלך זה אומר שהוא אהב אותך
אם יש מעל לראשו חלון עם התמונה שלך ומעליה איקס
זה אומר שהוא לא אוהב אותך
אז לדוגמא בפעמיים הראשונות הוא אהב אותך ובפעם האחרונה הוא לא אהב אז את משאירה את השתיים הראשונים אותו ההרכב (NORMAL) ובאחרון את מנסה את שתי האפשרויות האחרות לדוגמא MELLOW, אם המפיק לא אהב גם את זה את מבינה שאם לא מתאים שם NORMAL ולא מתאים MELLOW חייב להתאים OVER THE TOP
לאחר שסיימת הכל ובכל חלון שהמפיק חשב עלייך היה חיובי זה אומר שעברת בהצלחה
אבל עד עכשיו זו הייתה הדוגמא הקלה
מכיון שבקליפים לדוגמא נותנים לך רק שתי הזדמנויות להצליח!!! אבל הפעם את רק צריכה שלפחות יהיו לו שתי חיוביים מעל הראש
2. לקבלת הפרסים עלייך להשקיע תקופה מסויימת באותו התחום כמה זמן
למשל עלייך לעשות הרבה הרבה סרטים ואופרות סבון כדי שתקבלי את פרס הקולנוע היה נחמד לעזור
ואם יש עוד שאלות תשאלי חופשי...

simsit1

New member
../images/Emo51.gif רבה!!!

אני אנסה את זה... ובקשר לשאלות... הגעתי ל5 כוכבים דרך הופעות על במה, צלמי פפראצי וחתימות שחילקתי למפורסמים (שיטה מעולה אגב!!!). הפרסים האלה...לא יודעת...מרילין (הסופרסטארית בשמלה הוורודה) באה בלימוזינה שחורה עם צלם פפראצי ומעניקה פרס!!! שוב תודה!!! אני אגיד לך אם זה עבד לי... את ניסית את זה?

simsit1

New member
יש!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

הצלחתי!!! הם אהבו אותי!!! וקיבלתי גם 400 ש"ח(ז"א דולר....)!!!!!!!

למעלה