הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לחוצה!!! יותר נכון אני מפחדת!! חשבתי שאוניברסיטת ת"א זה מקום קטן יחסית... זה ענק!!!!...... ראיתי עכישו מפה של המקום!... אני בחיים לא אמצע את הדרך... ואין לי מושג דרך איזה שער אני יכנס... ובטח יהיו שם מלא אנשים וכולם יסתכלו עלי כי אני קטנה!!!!!!! יאאאאאא... אני מתה... אני לא יודעת מה לעשות... וידיד של אחותי כזה מסביר לי בטלפון ולא הבנתי כלום!. סעמק!!!...(סליחה אני פשוט לחוצה!) טוב...דיי! להירגע... לא משנה.. תודה שקראת סיון....חי חי חי עזבו

sh53

New member
נחמן שי הודיע שאפשר לצאת מהחדרים

אין צורך להלחץ ואין צורך להכנס לפאניקה. כל מקום הוא קצת מלחיץ בהתחלה, הוא נראה גדול בהתחלה, הוא נראה שונה בהתחלה והוא נראה מפחיד בהתחלה. הכל זה רק בהתחלה. אחרי שתהיי שם פעמיים שלוש, את כבר תכירי את המקום, את תדעי איפה הכתה שלך, את תדעי להגיע לשם, את תדעי מאיזה שער להכנס ומאיזה שער לצאת ואת תכירי את המקום בעל פה. נראה לך שאנשים שלומדים במקום 3-4 שנים (ולפעמים גם יותר), לא מכירים את המקום ובמשך 3-4 שנים (או יותר) מסתובבים שם וכל פעם מחפשים את המקום הנכון שעליהם להגיע אליו? את לא התלמידה היחידה בגיל זה באונ', אולי היית רוצה להיות מיוחדת בענין הזה, אבל צר לי לאכזב אותך את לא
המון תלמידים לומדים באונ' במקביל ללימודיהם בבי"ס, כך שאת לא היחידה. אז קחי את זה בסבבה ותהני מזה, ולא לסבול מזה.

נחמן שי??

הרגע חזרתי... היה דווקא סבבה הבניין היה ממש ליד השער שממנו נכנסתי והשיעור היה מעולה... גם הכרתי אנשים חדשים וחמודים

sh53

New member
כתבתי נחמן שי בצחוק

1991. אתם לא זוכרים? נחש צפע?

De-Panther

New member
אבל לי זה קורה בבית|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הספר
אני תמיד שוכח איפה אני לומד
מזל שיש אנשים אחרים ללכת אחריהם

bflygirl

New member
עזבי אותך משטויות

דודי בלסר לומד שם!!!!! תעשי מדיטציה להירגע תחשבי על דודי מפנק אותך והכל יסתדר בהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Maybe Its Me

New member
חחח שאלום!

אני גם באוניברסיטת תל אביב מדי פעם
ובכן, בהחלט המקום לא קטן.. היינו בפקולטה למשפטים, ראינו את דודי בלסר והכל היה סבבה אז למה להלחץ בגלל מקום?? את יודעת כמה אנשים לא מוכרים קיימים שם???? אוניברסיטה זה עולם בפני עצמו
אז צ'יל יהיה פסיידר

איזה בובה!

את גם לומדת שם? מה? האמת שאת הבניין היה לי ממש קל למצוא כי זה היה בכניסה אבל פעם הבאה אני אכנס ממקום אחר כי אני אסע באוטובוס אז נראה מה יקרה אז..... (=

למעלה