הצילו!!!

lina1991

New member
הצילו!!!

המחשב שלי השתגע ,פרמטתי אותו היום, כי היו הרבה שגיות ווירוסים. התחברתי לאנטרנט שוב, והנה זה בא:"מתבצע כיבוי של מערכת.... זמן המתנה לפני כיבוי..." העברתי את השעון לאחור וזה נתן לי עוד זמן לגלישה, אבל אני זקוקה לאנטיוירוס , ועוד דבר , אני לא מצליחה לפתוח שום קישר (לגוגמא אני לא מצליחה לפתוח כרטיס של חבר בפורום.) הצילו!!!!

שלומי

New member
אני צריך לראות תמונות של הודעות

שגיאה, סוגי הודעות השגיאה: צילומים כפי שציינתי, צילום פרוגרם פיילז, צילום כונן סי, צילום ווינדוז, איזו מערכת הפעלה בדיוק?

lina1991

New member
לשלומי!

יש לי xp . אני לא מצליחה לשמור את התמונה של ההורעה, אבל זה חלון קטן שכתוב בו: מתבצע כיבוי של מערכת. שמור את כל העבודות שבביצוע והתנתק מהמערכת. שינוי שלא נשמר יאבד. תהליך הכיבוי הופעל על-ידי NT AUTHORITY\SYSTEM זמן המתנה לפי כיבוי : 00:00:50 הודעה יש להפעיל מחדש את WINDOWS כעת מאחר ששירות REMOTE PROCEDURE CALL (RPC) הסתיים באופן בלתי צפוי.ב-C שלי עדיין לא אוספתי שום תוכנה , חוץ מחיגן של ברק.

lina1991

New member
עוד בעיה!

ניסית לפתוח את הדואר שלי, במקום המילים יש לי סימני שאלה, עשיתי קידוד, אבל זה לא עזר.

שלומי

New member
איזה אקס פי הום או פרו???

האם הבעיות התחילו מיד כשהמחשב עלה לאחר ההתקנה? א כן, ההתקנה לא היתה טובה! אם לא אז תעשי סיסטם ריסטור(החזרת הגדרות ומצב המחשב לאחרו - משהו כמו גיבוי ...).

lina1991

New member
לשלומי

איך אני יכולה לבדוק איזה XP יש לי?(התקינו אותו במעבדה), הבעויות התחילו כשהתחברתי לאינטרנט.

שלומי

New member
אז את לא התקנת את המערכת!

כשהמחשב עולה מופיע הלוגו של האקס פי וסוגו. אם זה הצחיל לאחר החיבור לרשת - ייתכן וירוס!!! נסי לבדוק וירוסים און-ליין לפי הקישור למטה.

lina1991

New member
יש לי XP PRO

שלומי, סליחה שאני מבלבלת לך מוח, נכנסתי לאתר (הקלדתי את הכתובת) אבל שוב אני לא מצליחה להפעיל שום קישור (אין תגובה)

שלומי

New member
צר לי לינה - תפרמטי

אמנם קצת מבעס אבל בכל זאת אני גם הייתי נוהג כך, עדיך "לסבול" את הקטע של הפירמוט במשך שעה שעתיים מאשר לעבוד עם מערכת הפעלה שעלולות לצוץ בה כל מיני בעיות לא מוסברות במשך הזמן דבר שיהיה ממש לא נעים ולא בטוח שיהיה אפשר לדעת ממה הן נובעות.

למעלה