הצילו!!

הצילו!!

אני סובל כבר שבוע מכאבי גרון מעצבנים רק בצד אחד של הגרון (שמאל. כאבים בזמן הבליעה ולא רק. עשיתי משטח גרון והתוצאה היתה שלילית. אך הכאב ממשיך ולא מרפה. ניסיתי טבליות מציצה להקלה (בבית מרקחת. לגמתי וויסקי שקצת הקל, אך אשמח מאד אם מישהו מכם יוכל להמליץ לי על דרך יותר טובה להקל על הגירוי - שהוא ככל הנראה ויראלי - אני מוכן לגרגר כל דבר... לבלוע כמעט כל דבר... הושיעו נא!

SideKick

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifנמחקה ההודעה שהכילה פרסומת

WhiteBear

New member
טוב...

זו הייתה פרסומת למטפל שלי, שאני הולך אליו מחר. אז אם עוד לא רשמת את הפרטים, ואתה מעוניין, אתה מוזמן לשלוח לי מסר.

SideKick

New member
כאבי גרון

ואני הייתי מציעה לא לגרגר ולא לבלוע, אלא להיפך - להוציא. את כל מה שיושב לך בגרון ולא יוצא. עצום את העיניים וחשוב מה שם בתוך הגרון מפחד לצאת החוצה לאור היום. וכשיקפוץ לך איזה משפט לראש, אל תסיט אותו הצידה ותגיד לעצמך - לא, זה לא זה. תגיד אותו. שוב ושוב. צעק אותו. תן לו ביטוי. איננו נותנים כאן מרשים ולא תרופות להקלה. אבל אם יום אחד תרצה לדעת איך להתמודד עם כאבי גרון באמת, תמיד תוכל לפנות לטיפול באחד התחומים.

מוטימוט

New member
צמחים סינים לכאבי גרון

ניתן לטפל בזיהום, דלקת, חוסר נוחות בגרון בעזרת צמחים סיניים. נמצא שלחלקם יכולת אנטיביוטית ויכולות נוספות המאפשרות להם לטפל בסוגי וירוסים שונים!!! וירוסים? יש תרופה לוירוס? אז כן. בברכה מוטי

נועיק

New member
תמיד עוזר -

כוס מים טיפה אחת (אחת בלבד) שמן לבנדר טיפה אחת (אחת בלבד) שמן עץ התה - תיטרי לנער, לגרגר כמה פעמים ביום שאתה רוצה. * את השמנים לקנות רק בבית מרקחת מורשה, רק לטיפולים (לא אלו של מבער ריח), ובד"כ היקרים יותר הם הטובים יותר. ודבר נוסף: אם אתה מנקה אוזניים בקיסמים האלה שגורמים עונג אדיר, אבל גם נזק לא קטן, מהיום, תנקה עם תערובת שמנים ולא על יבש. התערובת: שמן נשא - זאת אומרת בקבוק של 30 מל' כמעט מלא בשמן שקדים (קונים שמן שקדים בכמות של 1/4-1/2 ליטר) כמה טיפות לבנדר (כן, זה שמקודם), וכמה טיפות תיטרי (גם זה שמקודם). כמה טיפות? - 3-5 מכל אחד, קודם 3, לנער, להריח, לחכות 10 ד', להריח שוב, ואם הריח עדין קלוש - להוסיף מה שצריך - או משניהם, או מאחד בלבד (לפי מה שנעים לך להריח). לשים את הבקבוקון ליד הקיסמים, ונעלמות בעיות הגרון הטכניות. (גם לנפשיות, אבל מי מגלה...)

למעלה