הצילו...

Sparker

New member
הצילו...

מה קורה? אני קודח פה... 39 מעלות (בצל) ואני הוזה לחלוטין... כבן אדם שאף פעם אין לו חום, 39 זה בשבילי גיהנום באוגוסט... ולחשוב שעד לפני שעה עוד חשבתי על ללכת לפקולטה... יש לי היום שיעורים ממש חשובים, אבל לקח לי דקה שלמה לעבור מהמיטה למחשב, אז אולי רצוי להשאר בבית... אני אלך לרופאה עוד שעתיים... זה SARS, אני בטוח... לא עישנתי כבר יומיים - נו בטח, אני לא נושם בלי רעש מחריד כבר יומיים... אז זהו, מחפש קצת סימפטיה ברחבי (היה לי עכשיו אפצ'י שגרם להשתעלות שלי של 3 דקות והמון דמעות שווא) אירופה... יוצא לי תה מכל החורים...

ספארקי, קודם כל להירגע ולנשום עמוק

שנית, אקמול לקחת (בלי קטנוניות - את המקבילה הספרדית שלו, נו)? את התה תעבור לשתות כשהוא קר - אין טעם להעלות את החום של הגוף שלך עוד יותר ממה שהוא הצליח לעשות לבד. חשבת על אמבטיה קרירה לצינון הגוף ולעזור לו להוריד את החום קצת? ואחרון חביב - לישון. כמה שיותר - יותר בריא. (את ההמלצה להכין את מספר הטלפון של תחנת המוניות הקרובה לצורך פינוי לבית החולים נשאיר לפעם אחרת, כי ביקשת סימפטיה..
) תרגיש טוב !!

ipple®

New member
../images/Emo101.gif ספרקי ......

שלום יקירי.... מה קורה? הגחתי לביקור קצר בפורום לראות מה חדש והנה אני קוראת שעובר עליך "חמסין".....
אם הייתי באזור הייתי קופצת לעשות לך מרק עוף וטיפול ברייקי. אבל אני לא, אז מה שאני יכולה להציע לך להורדת החום - קומפרסים של מים קרים או לחילופין - אמבטיית קרח. והמון המון נוזלים לשתות, רצוי תפוזים לחיזןק ויטמין C ושתהיה לי בריא... ריפל -

blixgirl

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo185.gif../images/Emo101.gifספרקי...

ישר למיטה יקירי עם שני אקמול וכוס תה
...להביא לך מרק עוף ?
(טוב אין אייקון של עוף)
בליקסי

Sparker

New member
תודה לכולכם...

חום כבר כמעט שאין לי... אבל יש לי איזו שפעת נוראית (או משהו כזה, לא ממש הבנתי את המילה הספרדית) אני על אנטיביוטיקה ודיי רוצה למות... ועכשיו בנוסף להכל גם נכנס לי איזה מצברוח נוראי אז עדיף שלא אצא מהמיטה...

אם אתה כל כך רוצה..

אז תמות... העיקר שתחזור אלינו כשתבריא!
משרד הבריאות קובע כי האזנה לאנשים שמדברים שטויות מסוכנת לבריאות. a consumer avec moderation

Twen

New member
misken sparker shalom

ooo kama misken ze lo sars al tihije histeri clam down. may God heal u. please clam down u will be just okei.

למעלה