הצילו

לiלה

New member
מה זה? (אני תמר הנ"ל המדהימה)

הפלייה על רקע גיל, דת, גזע, ומין?????? זה לא פיר!!!!!!!!!!

לiלה

New member
קסמי הטכנולוגיה!!!

אני כבר לא אצלך אבל אני כאן!!!! ואני מחורפפפפפנת!!!! שלום אנשים!
אני לא נכנסת לכאן הרבה אבל גיליתי שאתם מבדרים ביותר ולכן תשמעו ממני (ומהשטויות שלי) הרבה יותר בזמן הקרוב.
U

fify

New member
אוקיי, אני מכריזה באופן רשמי...

שמשעמם לי! חברה שלי הלכה ממני לפני חצי שעה ואני מאוד משועממת... אז, מה אתם עושים היום בערב?

מממ... רואים המורדים בנט?

אויש, מה הבעיות שלי? כבר יום שישי שלישי ברציפות שלא בא לי לצאת. הו וול. נעים לי עם עצמי. זה נשמע כל כך רע

אוו אווו

ואני גם מכינה עוגה. גאד, אני משועממת קשות... דרכאגב; אויש, לאנה, לפעמים אני פשוט רוצה להרים את הטלפון ולחייג אלייך, אבל אני אחכה עד למפגשפורום שזה יהיה מגניב כזה. זהו. רק רציתי להוציא את זה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
בואו נראה כמה מהפורום נפגשות היום..

שמרית, אני, שימרית (Fluffy), שירן (ניקיטה, היא בפורום בכלל?
), דניאל (Zoey Z), מיכל קסט, ועוד שלא עולים לי לראש כרגע.. הולך להיות כיף ואין לי כוח אפילו ללכת להתקלח..

YaLdoNet 4 EveR

New member
עניין ה../images/Emo32.gif פה הוא מאוד גבולי ../images/Emo46.gif

וגם עוף בתוך שרשור העוף עלול להימחק.. הודעות פרטיות מקומן במסרים.

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

די!!!, This sisters-thing is just way too spooky!, כל-כך הרבה פעמים יצא לי לחשוב על "איך יהיה לדבר עם מיכי בטלפון?", ואני לא יודעת למה, פשוט, אה, לא יצא לי לשאול אותך... זה כל-כך מגניב. עניין הטווינז, אני מתכוונת. יש לי פלאשבקים רציניים ביותר לאותו רגע בו גילינו את פרשיית "אייריס". זה היה מצב שפשוט דרש "וויש!". וגם זה מצב כזה. בערך. כן, זה מצב כזה. אויייש!

../images/Emo6.gifאינדידי!

במיוחד בקטע של השיר! (שלא זכרתי
) אולהים, אני כבר בכיתי, לא יכלתי יותר... תוך שלוש שניות הייתי פותחת ספר טלפונים ומחפשת --- (שם משפחתך מותר לפרסום? כאילו, אמ, אני יודעת אותו), והייתי מנסה את כל ה--- (צנזורה
) בירושלים! גאאאד... חוצמזה שגם סתם ככה אני כבר מתה (לייק שיו) לדבר איתך בטלפון. נ.ב - טיול שנתי (גם כן. בדיוק יום) ב-20.12. וו הו.

לאנה

New member
../images/Emo6.gif

דימיינתי אותך ממש אומרת את זה..., למרות שאני לא יודעת איך את נשמעת, אבל, אמ, בלה, מור, שקט. אני פה. שיט, היה לי משהו להגיד. אה, כן - טריסטן...*והמבין יבין**שיעול* עניין האלוהים *שיעול*

../images/Emo12.gifוויש! נכון!

ואני באמת אומרת את זה לפעמים...
מוזרה שכמותי. (מיוחדת!) נ.ב - אני היחידה שאשכרה *יאק* אומרת "וויש" גם ב, אמ, ריל לייף?

לאנה

New member
אה..., לא ידעתי שאנחנו היחידות...

כלומר, חשבתי שכולם אומרים את זה...

למעלה