הצילו

הצילו

סרגתי סוודר לאחיינית שלי.
למרות שמדדתי אותה, ובדקתי את הדוגמית, יצא שהאורך בסדר, אבל הרוחב צר מידי...

במקום לפרום הכל ולסרוג מחדש, חשבתי שניתן לעשות את החיבורים (בין החלק הקדמי והגב, ובסגירת שני חלקי השרוול) עם איזו דוגמה נחמדה (אפשר כמובן בקרושה, כי נראה לי שזה הכי נוח לעבודות כאלה), ואז זה יראה כאילו זו היתה הכוונה מלכתחילה...

למישהי יש רעיונות או קישורים לדוגמאות כאלה?

nhnh333

New member
סטודנט321 היי לדעתי העלי עיניים ב

בצד אחד וסירגי את אותה הדוגמה או פטנט כמה שצריך 3 סמ או 4 ראי כבר ואז סיגרי וחברי לגב קודם בידקי כמה רוחב חסר לך ואז חלקי כמה סמ מכל צד וזה יראה כמו תוספת כדוגמה

ללייניה

New member
להגדלה לסרוג ריבועי גרני יפים גם אולי כיסים

וקישוט כיס בשרוול או בגב
בהצלחה

recordion

New member
הכי פשוט

זה לחבר חצי שרוול - בחלק של הגב, להעלות עינים לאורך כל הצד+שרוול, ולסרוג את מה שחסר. אם יש לך מאותו חוט - אפשר ממנו. אם לא, אפשר לסרוג בכמה צבעים - שאריות מאותו סוג חוט מפרוייקטים קודמים, למשל. אם אין, הייתי משקיעה בחוט בצבע מתחלף שבין הגוונים שלו יש אחד שקרוב לצבע ממנו הסוודר. כדאי לעבוד עם מסרגה עגולה, (שתי מסרגות מחוברות בחוט פלסטיק), במיוחד אם יש כך הרבה עיניים. העלאתץ עיניים - אצלי מסתדר להעלו כל שורה שניה, או אם אינך סורגת עין ראשונה ואחרונה בשור - עין לכל לולאת קצה.

כשאת מסיימת, להעלות (על מסרגה אחרת באותו עובי) עינים מהצד השני, ואז לסגור אותן ביחד, אחת מהתוספת ואחת מהחלק השני בכל פעם.

אפשרות אחרת - קרושה - גם כאן מציעה לחבר קודם חצי שרוול ואז לסרוג ממנו. אם את מוסיפםה חוט חדש, לכי על חוט פחות עבה, כי קרושה בדרך כלל יוצא עבה יותר מסריגה בשתיים.

אני מניחה שיש לך פטנט בתחתית ובקצות השרוולים. את יכולה לדמנות פטנט אם תסרגי את תחילת התוספת רק ימין, אבל זה לא יצא ממש כמו יתר הפטנט. את יכולה לסרוג את התוספת בשורות מקוצרות (כל פעם כמה עינים פחות מהשורה הקודמת) ובכלל לא להוסיף בפטנט, אם הוא יכול להתגמש לגודל שעליך להוסיף.

נתקלתי השבוע בקישוט של חיבור חלקים

אולי זה יעזור לשחרר את ה"בהלה"

התמונה מצ"ב

אין לי קישור - זה מהפינטרס
אבל אפשר כל דוגמא כיד הדימיון
וזה מטשטש/מאפשר לחבר צד שמאל ליד ימין או כל דוגמא בעצם

למעלה