המממ.... לא!!!!
R Real Dream New member 27/9/02 #20 אני מוחה בתוקף! אני לא גמרתי את כל הג´ינג´י! אני השארתי קצת! טוב, ממש קצת... הממ.. האם יש סיכוי שיש לך רק שערה אחת...?
אני מוחה בתוקף! אני לא גמרתי את כל הג´ינג´י! אני השארתי קצת! טוב, ממש קצת... הממ.. האם יש סיכוי שיש לך רק שערה אחת...?
L LucidGuess New member 27/9/02 #21 נעה תגידי.... את לא פיספסת במקרה את השירשור המאד נחמד שבו מישהי מאד חדשה כאן פנתה אליך בתור בן כאילו בטעות כזה, נכון? ( אוופס... סליחה הייתי חייב ). Lucid
נעה תגידי.... את לא פיספסת במקרה את השירשור המאד נחמד שבו מישהי מאד חדשה כאן פנתה אליך בתור בן כאילו בטעות כזה, נכון? ( אוופס... סליחה הייתי חייב ). Lucid
H HowIWish New member 27/9/02 #23 זה מקובל עלי. דרך אגב, נעה, לוסיד טוען שהוא שונא אנשים שגומרים צבע לשיער. מה דעתך בעניין? טוב זה היה מטומטם... תתעלמי ^^
זה מקובל עלי. דרך אגב, נעה, לוסיד טוען שהוא שונא אנשים שגומרים צבע לשיער. מה דעתך בעניין? טוב זה היה מטומטם... תתעלמי ^^
R Real Dream New member 27/9/02 #24 אני לא גמרתי את הצבע! אני רק השתמשתי בהמון ממנו... ושרגא - אני רציתי להגיד לה שאני בת... ואת! את הרסת את השם שלי, את השחתת אותו, את שינית את מיני... עכשיו תחושי את זעמה של החולמת האמיתית במלוא עוצמתה! MUHAHAHAHA! אוקי, נרגעתי.
אני לא גמרתי את הצבע! אני רק השתמשתי בהמון ממנו... ושרגא - אני רציתי להגיד לה שאני בת... ואת! את הרסת את השם שלי, את השחתת אותו, את שינית את מיני... עכשיו תחושי את זעמה של החולמת האמיתית במלוא עוצמתה! MUHAHAHAHA! אוקי, נרגעתי.
H HowIWish New member 27/9/02 #27 Real Dream הו, אני כל כך מצטערת על כך שהעזתי למנות אותך עם המין הגברי! כיצד יכלתי לעולל דבר כה נורא? אני מתנצלת ומתחרטת מעומק ליבי! ודרך אגב, ירדתי מהקטע של הג´ינג´י עכשיו בא לי עיניים ירוקות.
Real Dream הו, אני כל כך מצטערת על כך שהעזתי למנות אותך עם המין הגברי! כיצד יכלתי לעולל דבר כה נורא? אני מתנצלת ומתחרטת מעומק ליבי! ודרך אגב, ירדתי מהקטע של הג´ינג´י עכשיו בא לי עיניים ירוקות.
R Real Dream New member 27/9/02 #33 את לא יודעת מי זה שרגא? ../images/Emo2.gif בושה וחרפה! איך את יכולה לא לדעת מי זה שרגא?! זה שרגא!
M MoonShield New member 27/9/02 #30 ברוכה הבאה ואל תדאגי... את לא מציפה ברגע שתעברי את השיא (261 הודעות לא קשורות לחלומות צלולים בכלל בפעם האחרונה שבדקתי) את תיקראי "מציפה". יום צלול
ברוכה הבאה ואל תדאגי... את לא מציפה ברגע שתעברי את השיא (261 הודעות לא קשורות לחלומות צלולים בכלל בפעם האחרונה שבדקתי) את תיקראי "מציפה". יום צלול
M MoonShield New member 28/9/02 #37 לא נכון עדיף יום!! ביום יש הרבה יותר חלומות (אם הולכים לישון) וגם ביום הצלחתי פעם ראשונה לחלום חלום צלול... נתפשר - שבוע צלול!
לא נכון עדיף יום!! ביום יש הרבה יותר חלומות (אם הולכים לישון) וגם ביום הצלחתי פעם ראשונה לחלום חלום צלול... נתפשר - שבוע צלול!