...הצילו?

HowIWish

New member
...הצילו?

היי, אני חדשה כאן, ורק רציתי לשאול את ה´מומחים´, קראתי שאם אתה הולך על ווילד או משהו, אז יש סיוכי שתתחיל לדמיין קולות ואנשים ושמישהו יושב עליך וכאלה, וזה קצת הוציא לי את החשק בגלל שיש לי דמיון מעוות לפי דעתי, ואני יודעת שאני פשוט אפחיד את עצמי למוות ובחיים לא אצליח. יש לכם משהו להגיד? אני ממש ממש רוצה חלום צלול... יש לי רשימה ארוכה של דברים שאני רוצה לעשות... תודה מראש!

KEiN

New member
שטויות במיץ

זה כיף אנשים פחדנים המציאו את השטות הזאת, וגם אם דבר כזה קורה לך, זה משתלם לגמרה.........

Blade2

New member
תחשבי על זה ככה

"מקסימום נמות!" ואז תעשי את זה. זה לא יפחיד אותך

KEiN

New member
בוא נגיד

שכל התופעות האלא לא ישאירו לך טראומה, וגם יעברו דיי מהר, לפני שתרגישי בהם, אל תגבילי את עצמך בגללהם.. זה לא שווה את זה...

Real Dream

New member
מוזר...

זו דווקא אחת הסיבות שבגללן אני כן רוצה לעשות ווילד.... בכל מקרה, תמיד תזכרי שזה בסך הכל דמיון, והכל רק מחשבה ולא קיים באמת. חוץ מזה, תחשבי על זה כמו על רכבת הרים (או אולי רכבת שדים תתאים יותר). זה מפחיד, אבל את בכל זאת רוצה לעלות, והפחד הוא בעצם מה שמהנה. תנסי להנות מזה.

HowIWish

New member
בכל זאת

זה נשמע ממש מוזר שאתה פתאום רואה חזיונות ושומע קולות ומרגיש שנוגעים בך... למישהו מפה זה קרה כבר פעם? אם כן, פליז ספרו לי את ההרגשה לפני שאני אנסה את זה, אני רוצה להיות מוכנה לכל

shabaz

New member
זה הדבר הכי כביר בעולם!!!

ההרגשה שקישוא מחוצף מפליק לך עם שוט.... או שהולנדית מסוקסת שופכת עלייך וודקה... זה קרה לכולם, <<או שמא זה קרה רק לי? טי הי>> שבז

LucidGuess

New member
זה בדיוק כמו רכבת הרים

זה בדיוק כמו רכבת הרים, בזמן שאת שם זה פחד אלוהים ואת מרגישה את האנדרנלין זורם לך בכל הגוף, אך בו זמנית את יודעת שאין לך דרך להימלט ואת תקועה שם עד סוף המסלול...
בדיוק כמו ברבבת הרים, ואחרי שזה כבר נגמר אז את כבר לא יכולה לחכות עד לפעם הבאה! לי קרו כל כך המון דברים מפחידים בווילד תאמיני לי אני כבר לא זוכר הרבה, פעם לדוגמה ראיתי זוג ידיים שעירות שמנסות להיכנס מהחלון בחדר שלי, וראיתי אנשים מסתובבים ומדברים ליד המיטה ואפילו מישהי זקנה יושבת לי על המיטה, שמעי זה מישתנה מבן אדם לבן אדם, תנסי ותראי בעצמך, מה כבר יכול להיות
Lucid

LucidGuess

New member
זה בדיוק כמו רכבת הרים

זה בדיוק כמו רכבת הרים, בזמן שאת שם זה פחד אלוהים ואת מרגישה את האנדרנלין זורם לך בכל הגוף, אך בו זמנית את יודעת שאין לך דרך להימלט ואת תקועה שם עד סוף המסלול...
בדיוק כמו ברבבת הרים, ואחרי שזה כבר נגמר אז את כבר לא יכולה לחכות עד לפעם הבאה! לי קרו כל כך המון דברים מפחידים בווילד תאמיני לי אני כבר לא זוכר הרבה, פעם לדוגמה ראיתי זוג ידיים שעירות שמנסות להיכנס מהחלון בחדר שלי, וראיתי אנשים מסתובבים ומדברים ליד המיטה ואפילו מישהי זקנה יושבת לי על המיטה, שמעי זה מישתנה מבן אדם לבן אדם, תנסי ותראי בעצמך, מה כבר יכול להיות
Lucid

KEiN

New member
אוי גם אני ישר חשבתי על רכבת הרים

זה כאילו אתה נתקע ברגע הזה שניה לפניי הנפילה, כמה שניות ואז נופל! זה כזה כיף!

אני הרגשתי

שהידיים שלי (שהיו ישרות לצידי הגוף) פשוט הצטלבו באלכסון אחת על השניה במקום להיות ישרות, זה מגניב

LucidGuess

New member
ועוד תחושות:

Variety סיפר פעם שבזמן ווילד הוא הרגיש את הגוף שלו מסתובב בו זמנית לשני כיוונים שונים, והוא גם הרגיש פעם את הגוף שלו נפוח פי 5 בערך מהגודל האמיתי שלו, שמעתי את אותם תאורים בדיוק גם מאנשים בפורומים אחרים שמדברים על חלומות צלולים. Lucid

HowIWish

New member
טוב, אני אנסה ../images/Emo13.gif

אבל אני די בטוחה שאני אבהל ופשוט אפסיק או אפילו ארדם. למרות שאני מתה לחלום צלול... בחיי היום ניסיתי לדמיין אין זה חלום צלול ועמדתי מול המראה במטרה להפוך את השיער שלי לג´ינג´י, אבל ´משום מה´ זה לא עבד.

LucidGuess

New member
הממ.....

נדמה לי שנעה כבר גמרה את הצבע הג´ינג´י בחלום הצלול הקודם שהיה לה, אבל מצד שני למה שלא תיצבעי את השיער שלך בכחול מטאלי או בסגול בוהק?
Lucid

KEiN

New member
מה בקשר ל?

ראאאסטות?? הא?
ראסטות לשלטון! הקמפיין מתחיל ביום שני ביי!

למעלה