הצילו!!!!!!!!!!

מעלעל

New member
הצילו!!!!!!!!!!

אני (בן 20) נולדתי כחרדי, אך דא עקא, נפשי חפצה רח"ל לרעות בשדות זרים ולנטוש את דרך החיים, אך מה יעשה הבן ואין לו מי שיסעדנו. ע"כ בשעה קשה זאת, הנני מפציר בכם (אך ורק יוצ"בש, לאפוקי חילונים מרחם אמם) אם יש בכם -בני ישראל הקדושים, רחמנים בני רחמנים- מי שיתן לי קורת בית לישון בו (לכחודש ימים בלבד) עד שאעשה לביתי בעזרת ה..? אודה לו מאד. נ.ב. כבר נסיתי לשווא את הקו-הקר... של אירגון ה.ל.ל. אבל כל מה שהצליחו "לעזור" לי זה הרבה בלה בלה בלה.........

מפגר

אני מוכן להזמין אותך לביתי לחודש, אך מי יערב לי שאחרי חודש תמצא מקום. קראתי לך מפגר, כי אתה פשוט כזה. מאיפה אני יודע? וכי יעלה על הדעת שלה.ל.ל תהיה משפחה והיא לא תקשר בניכם? למי בדיוק היא שומרת את המשפחה? למי? למה אתה משמיץ? ימפגר אפילו ליום אחד אני לא יארח אותך בבית שלי. אני בה.ל.ל מה אני קר? אני עוד מעט בולע אותך מרוב חום. איך בכלל אפשר לרחם עליך ידפוק. בלי להכיר אותך, אני בטוח שכל החברים שלך שונאים אותך. נכון אני צודק? לך לעזזל -אני לא עצבני אני פשוט לא רגוע-

לילית3

New member
הרבי בן --ונה!!! ../images/Emo67.gif../images/Emo86.gif

תגיד אתה דפוק??? מה אתה מתנפל עליו????? לך תדפוק את הראש בקיר אם אתה עצבני! ולעצם העיניין - מעלעל - כמו שכבר אחרים כתבו לך, בה.ל.ל. עושים מה שאפשר כדי לסייע ליוצאים להסתדר בעצמם בעולם החילוני. הלל זה לא גמ"ח, לא גוף שמחלק נדבות. הלל מתקיימת מתקציב דל, וההון האמיתי של הלל זה בעיקר החום והעזרה האנושית. המתנדבים בהלל מוכנים לתת עצה ועזרה ללא כל תמורה ועל חשבון זמנם הפרטי. דבר חשוב שכדאי שתדע, תבין ותפנים, אם אתה באמת רוצה לצאת זה - שבעולם החילוני אף אחד לא מארגן לך את החיים לטוב ולרע. הלל קיימת בין השאר כדי לרכך את השוק הזה... בלי ההבנה הזו, אתה תמשיך להתאכזב. ואולי כדאי שעד אז תשאר במקום שבו אתה נמצא. בהצלחה!!!

אני יודע מ שאני עושה

אני פשוט מכיר את האיש, והרבה פעמים ניסיתי להסביר לו את זה והוא לא מבין. בהתבטאות שלו יש הטחת אשמה. כלפי אנשים שגם אם הם לא סידרו לו משפחה הם עזרו לו מאוד. זו דרך זולה ונלוזה להתנקם, פשוט בושה. ואתה מעלעל, דע לך שאם לא תהיה בן אדם, ותדע להכיר טובה לאלו שסיעו לך. אני יאלץ לחסוף פה את שמך. אנשים עוד חושבים שאני מתאכזר אליך, אתה בטח שמח מכל הסיפור הזה, מנוול.

grinberg

New member
אם אתה בכלל מחפש רק לחודש

אז בשביל מה פנית לה.ל.ל? תארגן לעצמך לבד חדר. ה.ל.ל מנסים לארגן משפחה מאמצת שזה הרבה יותר קשה ולפעמים צריך להמתין עם זה. אני גם העדפתי לגור לבד ללא משפחה מאמצת אז בהתחלה שכרתי לי חדר באכסניות וכאלה. ה.ל.ל הוא באמת קו חם ליוצאים, הם עושים את המקסימום שהם יכולים ואוהבים לעזור, אם זה במלגות, אם זה במלווה הצמוד ליוצא, אם זה בפעילויות שהיוצא מקבל למשך כל החיים, ועוד הרבה הרבה דברים, בניגוד למה שהיה אולי נדמה שכתבתי פעם אחרת, זה היה סתם רגע של כעס והוצאתי את זה אולי לא נכון.

ShakeSpearE

New member
הבנאדם

בבעיה! הדבר היחיד שיש לכם לעשות זה לצעוק עליו? תתביישו לכם!! בכולופן... אני מקוה שתמצא לך איזשהו סידור. אז-- שיהיה לך בהצלחה. Shakespeare.

grinberg

New member
צעקתי?

להיפך אני בדיוק עובר עכשיו דירה, לולא זאת הייתי מארח אותו על בטוח אצלי, להיפך. ואולי יהיה לי עוד הזדמנות לזה. עדיין אין לי דירה אחרת ואני לא יודע אם יהיה לי אפשרות. בכל אופן אתה יכול ליצור קשר איתי בעוד כשבועיים שאני עובר דירה, ואולי אוכל לארגן לך משהו...

../images/Emo45.gif פרט מה הבעיה עם הלל

ולמה אתה צריך עזרה לחודש ? ובכלל, האם אתה בדרך ליציאה בשאלה או שאתה פשוט רוצה מנוחה מההורים.

עיצה טובה

תראה אם אתה חושב שהלל לא עונה על הצרכים שלך זה זכותך אבל הביטויים שלך מעוררים כאן באנשים קונוטציה של מגיע לי.... וזה לא אוהבים פה, אז פשוט תשנה את הסגנון ותכתוב "לצערי בהלל לא כ"כ הצליחו לעזור במקרה שלי" או משהו כזה.

סוף סוף בנדם נורמלי

שיודע לקרוא משהוא, ולהבין אותו כמו שצריך. ולכל המתנדבים. שבכיייף היו מזמנים אותו אליהם הביתה לחודש ורק ש........... מליון ואחד תירוצים. האדם הזה סובל מבעיה קשה, אתה עושה לו טובה הוא חושב שאתה חייב לו משהוא. זה בדיוק מה שקרה לו עם ה.ל.ל. עזרו לו, ופתאום אין. במקום לומר תודה על העזרה שהוא כן קיבל, ולקבל בהבנה את זה שאיןפשוט משפחות, הוא מטיח האשמות. וואלה יופי.

סוף סוף בנדם נורמלי

שיודע לקרוא משהוא, ולהבין אותו כמו שצריך. ולכל המתנדבים. שבכיייף היו מזמנים אותו אליהם הביתה לחודש ורק ש........... מליון ואחד תירוצים. האדם הזה סובל מבעיה קשה, אתה עושה לו טובה הוא חושב שאתה חייב לו משהוא. זה בדיוק מה שקרה לו עם ה.ל.ל. עזרו לו, ופתאום אין. במקום לומר תודה על העזרה שהוא כן קיבל, ולקבל בהבנה את זה שאיןפשוט משפחות, הוא מטיח האשמות. וואלה יופי.

למעלה