הצילו !!

efrat 34

New member
הצילו !!

לא אני לא מגזימה ... האפרוח בן 9 וחצי מוגדר פידידי נוס .. פשוט יוצא ושוכח לחזור אנחנו גרים בישוב "סגור" קהילתיאת שער היישוב הוא לא יעבור אבל בשבריר שניה הילד יוצא בריצה ונעלם לרוב מוצאים אותו באחד ממגרשי הספורט כדורגל טניס כדורסל ויש פ]עמים שהוא פשוט נצמד לילד שפגש והולך איתו אתמול עשה את התרגיל הזה אצל הגרוש שגר שיישוב פתוח אני מיידית הגעתי להיות עם הנסיכה והגרוש יצא לחפש אותו כשהם הגיעו לאחר שהאפרוח התקלח ניסינו לדבר להסביר אבל ברור לנו שזה יקרה היום שוב הוא מטופל תרופתית אבל לא מבין את סכנת מעשיו מחפשת עכשיו סטודנט להצמיד לו אבל... מה עוד מחכה לנו?

schlomitsmile

Member
מנהל
אוי זה מבהיל
יש מצב להצמיד לו טלפון נייד? או שהוא יאבד אותו? נראה לי שמצד אחד חשוב להמשיך ולעבוד איתו על זה שלפני שהוא יוצא מבית הוא צריך לקבל אישור לכך, מצד שני לנסות לספק את הצורך שלו שמביא אותו לההעלמויות האלה בדרכים אחרות (האם אתם יודעים מה הצורך?) ומצד שלישי, כיון ששני אלה צריכים זמן עד שיתנו תוצאות, להעזר בינתיים באמצעי טכני כלשהו כדי שיהיה קל לאתר אותו כשהוא נעלם.

efrat 34

New member
נייד הוא יאבד-ישכח-ייתן

אין דרך לצפות פעולה מספיק שהכוס היא א ולא ב זה לא צפוי מקווה שאצליח למצוא מהר סטודנט שייצמד אליו וכן זה הרבה יותר ממבהיל

קודם כל יהיה טוב דבר נוסף האם אתם מוכרים באגף

לאוטיסט במחלקת הרווחה? יש להם תקציבים לחונכים בשעות אחר הצהרים אפשר לבקש "פרח" מבית הספר שהילד לומד בו לדאוג ליידע את חברי הישוב במצבו למקרה שהם פוגשים אותו בזמן שהוא מטייל ובנוסף למצוא דרך אם הוא מבין להסביר לו על הסכנות ולבסוף לקוות לטוב והרבה תפילות

למעלה