ורוד עם נצנצים
New member
תשובה?
לגבי המגילה - זה פורום של חפרנים, אז תרגישי חופשי
נתחיל בזה ~שאנחנו~ לא יכולים להגיד ~לך~ אם את א-מינית או לא. זה משהו שרק את יכולה להגיד לעצמך. אפילו מטפלים יתקשו לומר את זה, כי כמו שאמרת, אין לנושא מודעות ורובם ישללו את קיום התופעה בכלל. (לצערי כמובן...) מה שכן, אפשר לדבר על חוויות ותחושות ולחפש את המכנה המשותף וההזדהות. מה שחשוב להבין בהגדרה 'א-מיניות' היא בעצם את האפשריות שהיא ~פותחת~ ולא ולהסתכל על זה כעל הגדרה מצמצמת כמו שלא פעם אנשים עושים. מה הכוונה? הכוונה היא שאת יכולה להוסיף לאוסף האפשרויות המיניות שלך גם את האפשרות של: 'אני אוהבת להתמזמז, אבל לא לקיים יחסים וזה לא אומר שמשהו אצלי פגום או לא בסדר' את יכולה להוסיף גם את: 'אני מידי פעם מאוננת וזה לא אומר שאני אוהבת לקיים יחסי מין עם מישהו/י אחרים' ובכל זאת, שום דבר לא פגום אצלי... וכו' וכו'. כל דבר שעושה לך טוב ולא פוגע במישהו אחר - הוא בסדר!!! אז למה א-מיניות היא כלי לחקר המיניות שלך? כי היא מוסיפה לך אין ספור אפשרויות מיניות. אם עד היום האפשרויות היו רק בתחום של סקס והשאלה היתה רק עם מי, אז עכשיו את יודעת שיש מיליוני אפשרויות נוספות, מי לא מעוניינת בכלל בשום מגע (גם לא עצמי) מיני ועד אוהבת עם כולם (בי-סקסואל) יש הכל מה-כ-ל! עניין הטבעי והמשכיות הגזע בעיני הוא לא רלוונטי, אבל גם אם את חושבת שזה 'לא טבעי' בגלל זה, אני מניחה שיש עוד אלף דברים שאת עושה שלא עולים בקנה אחד עם 'טבעיות' ואבולוציה ואת לא מרגישה שם 'לא בסדר' או 'לא טבעית' לגבי אוננות - א-מיניים רבים מתארים אוננות כמוך. כלומר: כן, א-מיניים (חלקם לפחות) מאוננים ורובם מתארים את זה כדבר טכני. לגמור וזהו. וכמשהו שלא מופנה כלפי מישהו. מקווה שעזרתי במשהו. את מוזמנת להשאר בפורום לקרוא ולספר ואולי להרגיש מבולבלת פחות.
לגבי המגילה - זה פורום של חפרנים, אז תרגישי חופשי