הצילו

הצילו

איך אני מתיידדת עם אנשים חדשים? אני חייבת לרענן לעצמי, כי המצב עם החברים הנוכחים בלתי נסבל, המצב ממש מכאיב..

ordanco

New member
שאלות

שלום, ראיתי את פנייתך ואת כאבך. אני מבין שאת שואלת "איך" ויש לי שאלה לפני כן, את אומרת שהמצב כואב ולכן את רוצה חברים, את יכולה לחשוב על סיבה חיובית שיהיו חברים? למה אני צריך חברים? למה זה טוב בכלל? למה שווה לי להשקיע בליצור קשרים חברתיים?

למה?

כי זה כיף לעשות דברים ביחד, כי זה טוב לדעת שאתה לא לבד, כי זה טוב שיש מישהו לסמוך עליו, כי יש דברים שאי אפשר לעשות לבד, כי האדם יצור חברתי?><

bridges

New member
קודם עובדים על היחסים שלך עם החברים הנוכחיים

כן, ככה זה. השלב הראשון ליצירת משהו חדש הינו לסגור בצורה יפה את הדבר הקודם. אחרת, סביר להניח שהמצב עם האנשים החדשים יהפוך גם הוא בלתי נסבל בצורה דומה (ניתן לראות את זה כשיעור שלא נלמד). אז אני מזמין אותך קודם כל לפתור את העניינים עם החברים הנוכחיים. מה שם בלתי נסבל? רונן

אמ

פשוט נמאס מהם, הם מעופפים ושקועים בחרא שלהם, אין הדדיות, אני לא מקבלת מהם את היחס שאני מוכנה לתת להם, ובניגוד אליהם עלי אפשר לסמוך, בקיצור זבל כרגיל

bridges

New member
מעניין שכתבת בסוף "כרגיל"?

זהו בדיוק כל העניין. האם אילו בד"כ האנשים שנדבקים אלייך? והנה שאלה קצת פרובקטיבית: מה את מרוויחה מכך שאלה החברים שאת בחרת להיות חברייך? רונן

זה יפה לומר משפט ולא להסביר למה התכוונת

כשאפשר לפרוש אותו ב-10 דרכים שונות

תלתלית3

New member
כשאת לא אוהבת את מי שאת נמצאת איתו ומכנה אותו

איך את מצפה שיגביבו כלפיך ? הם המראה שלך ? אולי משהו בהתנהות שלך אמור להשתנות על מנת שיהיה להם כף איתך או לך איתם ?

את יודעת משהו,

אני לא החלטתי שהם חארות ואז רציתי שהכול יהיה פיס אנד לאב וניהיה החברים הכי טובים. הם פגעו בי ועל סמך זה החלטתי (ואני די פייסנית ואכפתית ככה שכדי שיימאס לי באמת צריכים לעשות הרבה). מה שבלבל אותי היה ששתי החברות הכי טובות שלי"" עומדות בסימן שאלה תקופה ארוכה וזה השליך את עצמו גם על שאר החברים שלי. אבל מעתה אני לא אתן להם לקלקל לי.

חברים

שלום לך עברתי בדיוק את מה שאת כותבת ברוכה הבאה למועדון. כנראה שחברים באמת יש רק באגד. אשמח לשוחח איתך ולהעביר חוויות.

bridges

New member
אמונה מגבילה...

היי דליה, אני מבין שאת עברת חוויות לא נעימות בקשר לחברים אבל יש לי שאלה: האם האמירה "חברים יש רק באגד" מקדמת אותך בחיים? אמירה כזאת היא מה שאנחנו קוראים בשפת האימון פארדיגמה. עבורך זו האמת לאמיתה אבל האם את בטוחה שזאת האמת או שאולי זאת רק חוויה האישית שלך? ואם זאת חוויה האישית שלך אז האם השיחה שאת רוצה לקיים איתה תעצים את הרצון של השואלת? האם היא תאפשר לה להשיג את הדבר שהיא באמת מעוניינת בו, חברים אמיתיים שאיתם תוכל באמת ליצור יחסי חברות וקירבה? רונן

חברים

היי רונן שמחתי לקרוא את התיחסותך ךנושא ואשמח להרחיב, תאמין לי שהרצון שלי הוא גם להכיר חברים אמיתיים, ולא רק אינטרסים וצביעות ןהשמחה היחידה שהיית להם בשבילך זו רק שמחה לעיד. ואני יודעת על מה אני מדברת. דליה

סדנה

דרך אגב רונן האם אתא מכיר סדנה של אימון אישי, בתחום העצמה אושר בטחון לא אחד על אחד. בתודה מראש

ZIVAGAT

New member
אמור לי מי אתה ואומר לך מי חבריך

שלום התוכלי להגדיר לעצמך ביתר חידוד מה את מחפשת? כי ידידים הם לא תמיד חברים...וחברים אמיתיים כאלה שאפשר לסמוך עליהם יש לנו בדרך כלל במספר של אצבעות כף יד אחת, וגם זה די הרבה... אז, אם יש לך שני חברים ש"שווה" לך לשמור עליהם, המשיכי להשקיע - ואין ספק שתקבלי חזרה...כשזה אמיתי-זה גם כואב לפעמים, השאלה היא : האם יש על מי לסמוך, והאם גם החבר יכול לסמוך עלי. ידידים חדשים זה מצויין - הכל בהקשר של ענין ואינטרס: טיול, בילוי, עבודה ועוד.

למעלה