הצילו!

eclipse angel

New member
הצילו!

שנים שלא התחברתי לכאן... איך מבקשים להיות חבר פורום??? שיהיה לכולם המשך חג שמח ונזכה לחירות עולם... דולי

eclipse angel

New member
חח.. איזה כיף

נוו אז אפשר להכיר ? :) היי אני דולב... אבל אף אחד לא ענה לי על השאלה :((

itzikiii1

New member
היי

אני איציק ,ולגבי השאלה האמת אני כבר לא זוכר איך נרשמים,סורי

eclipse angel

New member
היי איציק :))

אני דולב... מה שלומך?? איך ניצלת את החג? :) המשך חג שמח....

eclipse angel

New member
:(

לא הייתי כזה פעיל במיוחד..... כמו שבדרך כלל קורה לי כשאני בחופש.. אני מייחל לו ומצפה לו בכל נבכי ליבי אך כשהוא מגיע, אני לא מנצל אותו כפי שהייתי מצפה. זה לא נובע מעצלות.. זו נובע מכמה סיבות שלצערי, אף אחת לא בשליטתי.. והנה.. היום חג.. ובחמישי - שוב שגרה... אגב שיהיה חג שמח :)

Inspector Finch

New member
מה..../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

אני לא איזור חיפה

itzikiii1

New member
אז עדכן את הכרטיס אישי

אתה מופיע כאחד שגר בתל אביב,חג שמח

Inspector Finch

New member
...

אבל כל יומיים אני טורח לציין שאני מזכרון
אגב מישהו שמע/היה בפסטיבל ההזוי הזוי הזוי שהיה בזכרון יעקב

נפש יפה

New member
איזה יופי של יהודי אתה הצלת את עצמך

בס``ד עלם יקר ! הנה אתה כבר חבר של כולנו כולנו - הנה מתחילה חרותך - חרות עולם , הנה נכנסת לפורום ! כולי הערכה לכותרת הודעתך האמיצה ... אחי אתה זקוק לעיצה הכוונה, אתה במצוקה? אז תמשיך אתה כבר חבר שלנו! פנה למנהל הפורום במסר אישי ... חזק ואמץ!

eclipse angel

New member
חח אתה חמוד.....

אכן אני לפעמים נופל לרגעי משבר... ואני מאוד מיואש וגם עכשו המצב שלי בבית לא הכי טוב שיש אבל הכותרת הייתה אמורה להביעה את התמיהה שלי מה זה לגלות כמה אתה שכחת/זכרת מהמקום שבעבר הרחוק נכנסת אליו בכל מקרה אני מעריך את הצעת העזרה שלך אזכור אותה :)

DannyDinn

New member
חושב שזה אוטומטי

למי שכותב בפורום. אני לא בקשתי או נרשמתי, ועדיין מופיע ברשימת החברים. אז אולי אתה כבר ברשימה
ברוך השב. קראתי קצת בבלוג שלך, ושם מצטייר מישהו עם הרבה מאוד לבטים... מקווה שיש גם נקודות אור - תכתוב עליהם גם... מועדים לשמחה

טוהרtoar

New member
דנידין צודק

מי שכותב/מפרסם הודעה כלשהי בפורום מצורף אוטומטית לרשימה "חברי הפורום" בהנחה שאם כתבת- אתה חבר...

למעלה