הצילו!

mmmll

New member
הצילו!

אני ח י י ב תשובה לשאלה הזאת: בגלל בעיות פרנסה וכו´ אני נאלץ לעבוד עם דמות קשה במיוחד. הוא חשדן, שקרן, מאשים בלי כל בסיס , לא יציב בצורה משמעותית...האמת היא שככל שמחפשים אין מילה טובה אחת לומר עליו. למעשה אני כפוף לו. עזיבת מקום העבודה לא בא בחשבון בשום פנים! אני מרגיש נורא ומה שאני עובר בעבודה משפיע על חיי משפחתי. אינני מסוגל (בגלל אופיי) להגיב ברגע הקריטי וכך יוצא שבגלל שהוא קלט את פחדי ממנו וחוסר יכולתי להתגונן הוא מגביר את התנהגותו הנוראה ואת התעללתו בי! מה אעשה?

לדעתי

זה כנראה מה שאני הייתי עושה. לך אליו.. ותיהיה ישר. עשה דבר לא שיגרתי לך, אפילו כתוב מכתב.. כאשר התוכן שלו הוא בדיוק מה שתיארת הרגע. ספר על מה שזה עושה לך ברגע שמדברים אליך בצורה כזאת וכזאת.. ומה זה עושה לתפקוד שלך בעבודה, ואיך אתה מרגיש עם זה בסוף, ומה התוצאה של כל זה. לא אמרתי שתאשים אותו או שתגיד שהוא עושה משהו לא בסדר, רק תן לו דרך יותר טובה לפנות אליך ולדבר אליך ותראה לו מה התוצאות שיכולות להיות בדרך השניה. ועוד דבר מהותי! אל תפחד שיפטרו אותך, אתה לא -חייב- להישאר שם. אתה יכול לחפש משהו אחר, אין לך סיכון, כי אם זה יהיה מסוכן בעינייך, ותיהיה עלול לאבד משהו, אז הרי שכל צעד שלך שם יהיה מהוסס, מלא חשש, ופחד, וכל התפקוד שלך ושמחת החיים ירדו לטימיון. הבן זאת, ותסתכל על זה ככה, שמקסימום, יפטרו אותך, ואז אתה תגיע למקום עוד יותר טוב ! אתה לא חייב להישאר שם. לא בכל מחיר, לא בכל מחיר ! ובדרך הזאת, אולי יהיה לך לפתע כוח לעמוד על שלך, ולשים את התנאים, ואת הקווים האדומים שלך. כי אין חשש. הסיכון.. תיפרד לשלום משם, ותגיע למקום יותר טוב. המקסימום.. ההעזה והעמידה על שלך.. תביא לך את התוצאות שאתה רוצה. לך על זה. שאלה של הסתכלות וגישה. שמנהלת ומעצבת לך את החיים.

*g99

New member
קרה לי בול מקרה כזה,

רק שאותה אחת ירדה גם לחיי האישיים.הייתי חוזרת הביתה מושפלת,עייפה לחוצה ומוצאת את עצמי בוכה לחבר בבוקר שאני לא רוצה ללכת לעבודה.בעזרתו הבנתי שאין לי ברירה,עלי להתחיל להעמיד אותה על מקומה.בכל פעם שהיא ניגשת אלי,לענות לה קצר ולענין. אל תיתן לו לשלוט בך,הראה לוו שיש לך עמדה משלך וגבולות שאותם הוא לא יעז לחצות!אני יודעת שזה לא קל,הוא ינסה להתנגד לך,אבל זכור,אף אחד לא יגיד לך ולא יכית לך מה לעשות! כשעמדתי מול אותה בחורה היא קיללה אותי מול הבוסים שלי...לאחר חודש נחש את מי פיטרו??? אותי! כן כן...למה? אני לא בטוחה...האמת,זה גם לא מעניין אותי כ"כ.אני לא לוקחת את זה באופן אישי,למעשה הוקל לי שהצלחתי להתמודד מולה ולא פוטרתי לפני ההתמודדות הזו. אז כמו ש"אין לי שם בסד?" אמר,תתמודד מולו! אין דרך אחרת,כל בריחה רק מחמירה ואת זה נדמה לי שהבנת. בהצלחה, g99...

avital24

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

לדעתי במקביל כדאי לך לנסות להתייעץ אם עוד מישהו שיעזור לך לקום על הרגליים לעמוד על שלך ולדרוש את מה שמגיע לך (יש הרבה עמותות ואירגונים כאלו שיכולים לעזור) כי נראה לי שבכל מקום אתה עלול ליפול ליחס כזה והתנהגות כזה אם תרשה שזה יקרה לך כי זה משהו שבא מתוכנו ולכן מאוד כדאי שתפנה לעזרה או ייעוץ נוספים עם מישהו שיבין מאיפה אתה מגיע ומה אתה רוצה להשיג בעצם מחשבות של דוחק זה משהו פנימי אבל אפשר לטפל בהם ולפתור אותם , אני ממליצה לך בחום להתייעץ עם עוד מישהו כי כמו שאמרתי מחשבות של דוחק , ייאוש (אפילו אם זה רק במקום עבודה , אעפ"י שאתה אומר שגם כלכלית המצב קשה) זה מצב פנימי שאפשר לעבוד אליו ולשנותו.

*g99

New member
האמת,

הוא יכול לעזור לעצמו לבד,בעזרת כלים פשוטים.אני מכירה אנשים רבים ובינהם אני,שהצליחו לבד להבין מה מקור הבעיה ובעזרת כלים פשוטים שינו את חייהם. g99...

avital24

New member
וגם אני מוסיפה ...../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

שאתה יכול לפנות לש.י.ל (שירות ייעוץ לאזרח) במקום מגורייך , זה מפורסם בספר טלפונים או שאתה יכול לחפש באתרי עסקים,כלכלה וקריירה על גופים שיכולים לעזור לך או באתרים של עמותות ואירגוני סיוע על עמותה או אירגון שיעמדו לצידך , יש כאלו , צריך רק לחפש !!! בהצלחה אביטל

keren7

New member
לא לתת לו את הכיף הזה

למתוסתכל,ובצדק אני מבינה את תיסכולך לדעתי הרבה אנשים עובדים תחת אנשים קשים ולא עושים הרבה בנידון כי הם צריכים את העבודה לדעתי תחפש עבודה אחרת ואז תעזוב את השרץ הזה-לא מגיע לו הכיף הזה להתעלל בך אבל, אם זה בלתי אפשרי לחלוטין מבחינתך תנסה להסתדר איתו-אומרים "אם אתה לא יכול על האויב-לך איתו" מה שהכי חשוב שהכל בידיים שלך והמצב כמו שהוא לא יכול להימשך בהצלחה בכל מה שתחליט!!!!!!!!! קרן

~דויד~

New member
תתעמת מולו

מכסימום יפטרו אותך. אבל לפחות אתה עושה את הדבר הנכון. ואל תפחד

~דויד~

New member
קל לומר, קשה לעשות

אני מסכים איתך לכן אני ממליץ, שתכנס למדיטציה ותדמיין שאתה מחזיר לעצמך את הכח שלך ממנו, ומחזיר לו את הכח שלו ממך. ואז שלח אהבה אליו ושחרר אותו מהחלום שלך.

למעלה