הצילו!

g a l i 2 6

New member
הצילו!

יצא ודווקא בערב חג נאלצתי לקחת 3.75 דקא וזה עשה לי רע ברמות היסטריות אתמול הייתי חצי בן אדם היייתי במיטה עם בחילות כאבים בקיבה וכאבי בטן והיום כל מה שנשאר זה כאבים בקיבה אבל ממש חזקים אני כל הזמן אוכלת כי זה נותן אשליה שזה מעביר את הכאב אבל ברגע שאני מסיימת לאכול זה כואב בטירוף האם זה מוכר למישהי או שזה כבר מוגזם? ואם כן, מישהי יודעת מה יכול לעזור? תודה רבה ושנה טובה ופורייה לכולנו

זואילי

New member
אוי גלי ../images/Emo201.gif

צר לי לשמוע. זו פעם ראשונה שאת לוקחת את הדקא? אני ממש לא יודעת מה להגיד לך
האם את יכולה להתקשר לרופא שלך לשאול מה פשר הדבר? אין לי תובנות. רק חיבוק

g a l i 2 6

New member
תודה יקירתי לצערי

הרופא שלי בחו"ל ובטיפולים הקודמים לקחתי דקא 0.1 והזרקתי כל יום לעצמי אם את מכירה את הזריקה אז את יודעת שהחומר שלה מאוד שורף אז חשבתי הפעם לנסות את הזריקה הארוכה יותר והחד פעמית כנראה שהיא לא ממש מתאימה לי מחר אלך לרופאת משפחה המקסימה שלי ונקווה שהיא תציל אותי.. בינתיים לוקחת כדורים נגד כאבים... חג שמח

זואילי

New member
הי גלי

כן, עכשיו זו תקופה שפתאום כל רופאינו נעלמים להם לחופשה, החצופים...
אני לקחתי בכל הפעמים רק את הדקא' הארוך שעשה לך רע, אז כן. גם הדקא' בטוסיק שורף אבל לקטנה...אני בהחלט יכולה להבין את ההגיון של לקחת את הדקא' הארוך מאשר כל יום להזריק את ה 0.1. אבל כמובן שגם הכל תלוי באיך הגוף מגיב ומה הפרוטוקול שלך. אני מקווה שהתופעות שהופיעו לך ייעלמו מעצמן. תחזיקי מעמד

../images/Emo201.gif

לא נראה לי שהכאבים בקיבה נגרמו מהדקא'. כאבים בקיבה יכולים להיות ממשככי כאבים חזקים כדוגמת נקסין שהורסים את רירית הקיבה (כך היה אצלי לפחות). תנסי לקחת אומפרדקס (שנמכר היום ללא מרשם רופא) הוא אומנם מיועד לצרבת, אבל הוא מוריד את רמת החומציות בקיבה ובכך מקל על הכאב. וכמובן לאכול דברים קלים בלבד. תרגישי טוב

g a l i 2 6

New member
היי בנות

אני מרגישה קצת יותר טוב אבל עדיין עם כאבים אני לוקחת את האומפרדקס כבר מיום שני וההקלה היא ממש מינורית נראה לי שהדקא רק גירה את הבעיה והיא הייתה קיימת כבר קודם מאז שהרופא פיריון שלי נתן לי קרטיה בגלל שהיה לי נטייה לקרישיות יתר ואחרי 4 כדורים הפסקנו מיד כי זה עשה לי ממש רע בקיבה בקיצור נקווה לטוב ולישועה מהרופאת משפחה בכל מקרה, תודה רבה על העצות והיחס החם....זה תמיד עוזר

זואילי

New member
אל תשכחי רק

שלדקא יש את אפקט ה FLARE UP שזה הזמן של העלייה הראשונית של ההורמונים לפני יצירת הדיכוי. ייתכן מאוד שזה מה שעובר על הגוף שלך כרגע.

יקירתי..

תרגישי טוב, אני יודעת כמה שאת סובלת ואני מקווה שבשנה החדשה הזאת, תרגישי יותר טוב ו...שייצטרף אליכם בקרוב איזה זאטוט קטן... מתפללת בשבילך..

מה שלומך היום?

לא זוכרת שהדקא שורף ...מוזר.....אולי כי היו מרדימים לי את המקום לפני ההזרקה............ בכל מקרה בעינייני קיבה כדאי לנסות לשאול את ממתינה למתנה. ובכלל כדאי ורצוי לגשת לרופא להיבדק.....

g a l i 2 6

New member
בשעה טובה אני מרגישה

קצת יותר טוב, הכאבים בקיבה ממש מתחילים להתפוגג אבל עדיין קיימים בייחוד בבוקר ובערב היום הייתי אצל הרופאת משפחה שלי והיא נתנה לי כדורים בשם לנטון אני אקח אותם בינתיים וכשהרופא שלי יחזוא אני אוודא איתו שאפשר לקחת אותם גם בזמן טיפול ואם לא אז אספיק בתקווה שעד אז זה יעבור לגבי הזריקה, לי לא הרדימו את המקום לפני כן וזה שרף גם הפעם וגם בפעמים שהייתי מזרקה לעצמי רק את ה 0.1 אבל אחרי הפעם נראה לי שאחזור בפעם הבאה לזריקות היומיות ולא למסיבית הזאת (בתקווה שלא אצטרך כבר, אמן ואמן!)

יופי שיש שיפור ../images/Emo24.gif

תעדכני לגבי הלנטון אם מותר לקחת אותו בטיפולים, אני לוקחת כדור מקביל לו (לוסק) יום יום ואין סיכוי שאוכל להפסיק לקחת אותו. מוזר
הזרקת הדקא' מעולם לא שרפה לי ואף פעם גם לא הרדימו לי את המקום וקיבלתי 9 זריקות כאלו
.

g a l i 2 6

New member
איזה קטע!

אפילו האחות שהזריקה לי אמרה לי שזה מאוד שורף ואמרתי לה שאני כבר יודעת ומכירה אני שמחה בשבילך שזה לא שרף ושימשיך כך אעדכן לגבי הלנטון אם כי הבנתי שהלוסק דיי דומה לאומפררקס ואין בעיה לקחת אותו בטיפול אבל כמובן שאשאל ואעדכן (זה יהיה רק אחרי יום כיפור כי עד אז הרופא שלי בחו"ל)

אני פה

זק, לא עניתי כי היתה לי בעייה עם ההודעות בפורום, משום מה הן לא נפתחו לי. עכשיו בקשר אלייך גלי אני שמחה שיש שיפור, אבל לדעתי זה לא קשור לדקא. לי היו כאבים ברמות שתיארת ועברתי ניתוח כי היה שם חור. אני חושבת שכדאי באמת שתפני לרופאת המשפחה שלך ואם צריך אז גם לגסטרואונטרולוג (הבנות כאן ממליצות על ברגבל, אבל אני לא מכירה אותו אז לא יכולה להמליץ) אולי יש לך מוקד או בעייה אחרת שם ולכן הכאבים. תרגישי טוב ובבקשה, אל תזניחי כי זה עלול להיות ממש ממש מסוכן.

נעמי 17

New member
גלי תרגישי טוב,

ובקרוב ממש מקווה בשבילך שתזכי לעולל קטן. בקשר להרדמה המקומית ולדקא , פעם בעבר בימי הדינוזאוריות כמוני, היה סוג דקא < בערך לפני 10+ שנים> שכאב בטרוף, שרף וכ בכדי לקבל את הזריקה ביקשו שתבואי עם מלווה, את הצרחות של הבחורה המוזרקת שמעו עד סוף המרפאה. עד שהמציאו את המזרק הכפול עוד האחות הייתה מערבבת את האמפולה הלוך וחזור בעצמה עם מזרק ערבוב ואחר כך מחליפה מחט וומזרק להזרקה. הזריקה עצמה לקחה דקות ארוכות לאט לאט ולאחריה היה צריך קומפרסים...... היא נחשבה אחת הזריקות הכי קשות. סתם לידע כללי, היום זה גן עדן.

זואילי

New member
אז גם לי יש סיפור על הדקא'....

הרי העירבוב שלו וכל הפעולה צריכים להתבצע מהר כדי שהחומר לא ייקרש.... בעוד האחות מחליפה מחט ואני כבר עם התחת, היא קיבלה טלפון. פרטי. בסלולרי. מהבת שלה. במשך איזה 3 דק' היא מדברת איתה. באיטיות. חוזרת שבע פעמים על "תנהגי בזהירות"...."עוד מעט חושך"..."ותתקשרי כשתגיעי"... ואני כבר קולטת את הדקא הופך לגוש בתוך המזרק. כשהיא הואילה לסיים את השיחה אמרתי לה בחשש - זה לא נקרש???????????????????????????????????? אז היא הסתכלה במזרק ואמרה - לא! בום - דקרה אותי בישבן. כאבבבבבבבבבבבבבבבבבבב. שלפה את המזרק. אמרה - טוב. צריך להחליף מחט, זה נתקע.... החליפה לירוקה.
תקעה לי שוב, באותו ישבן אומלל. הרגה אותי.

g a l i 2 6

New member
אוי או אוי

אני למזלי הלכתי לחברה שלי שהיא אחות והיא ממש הזדרזה עם עניין הערבובים כדי שלא ייקרש ואפילו הפקירה את העולל בן החודש לבכות בעגלה כדי שנעשה את זה כמה שיותר מהר מרגע הערבוב אני עכשיו יותר טוב אבל נראה לי שאני צריכה להתחיל לאמץ לי שגרת אוכל עדינה יותר בלי כל הדברים האהובים עליי כגון חמוצים וחריפים אה כן ומטוגנים היום הייתי בברית, ומרוב שהרגשתי טוב שכחתי מהכאב ואכלתי סיגר ועכשיו אני מכה על חטא.... טוב נו כנראה שיש דברים שצריך ללמוד בדרך הקשה שבת שלום לכולן

למעלה