הצילו!!!!

• פותח הנושא kmst
  • פורסם בתאריך

kmst

New member
הצילו!!!!

אני מנסה לעשות EDITOR ב- JAVA (מעין סרגל כלים לעריכת טקסט המכיל:גודל גופן,הדגשה, תמונה וכדו´) ...הציעו לי לעבוד עם תגיות HTML אבל.... א)זה לא עובד... ב)ברגע שאני מגדירה כHTML דברים אחרים שעשיתי לא עובדים... מה אני עושה...............?. ניסיתי לעשות את הקוד הבא:על מנת להדגיש טקסט...) void b_bold_mouseClicked(MouseEvent e) String str1=ta.getText(); StringBuffer ta2=new StringBuffer(50); ta2.insert(1,str1);//כל התוכן String str2=ta.getSelectedText();//החלק המסומן int start=ta.getSelectionStart(); ta.setText("<b>"+str2+"</b>"); String str4=ta.getText(); ta2.insert(start,str4); String str5=ta2.toString(); ta.setContentType("text/html"); ta.setText(str5);

תשובה

שלום לך. קראתי בעיון את מכתבך, והגעתי למסקנה הגורפת החד משמעית ושאינה משתמעת לשני פנים, שהאדיטור שלך לא עובד בגלל שאת אישה. אנא נסי לפנות לבית החולים הקרוב- כמו כן טיפול הורמונלי יתקבל בברכה. ואל תתביישי להשתמש בטיפות אף, אף על פי שזה לא יעזור. תנסי. מה יקרה? פעם אחת נו. תוכלי להפסיק מתי שתרצי...

nahsh

New member
למנהל הפורום/ הנהלת הקהילות:

כל עוד ההודעה הזאת קיימת, היא מטילה רפש על כל משתתפי הפורום. נא למחוק מייד! ולשואלת: לצערי, לא אוכל לענות לך. אנא נסי להתעלם מהאידיוט.

gilad_no

New member
איזה כבדות אתן ../images/Emo70.gif

הבנאדם צחק. מה קרה? רק לנשים מותר לצחוק על גברים? התנועה לשוויון האישה כבר עוברת גבול. אסור להתבדח איתכן?

nahsh

New member
א. אני בן,

ב. זה לא היה מצחיק. ג. זה היה מגעיל. ד. זה היה ממש מגעיל. ה. זה פשוט גועל נפש. אתה יודע, אם הוא היה כותב תשובה לעניין ואז מוסיף איזו הערה שובניסטית, זה גם היה מגעיל, אבל מילא. לא היה שום דבר בתשובה שלו חוץ מנסיון מכוער לפגוע ולהעליב. זה אקט אלים.

gilad_no

New member
תגיד לי, אתה דפוק?

איזה אקט אלים? נראה לי שיש לך בעיית זהות ממש רצינית. אני לא רוצה להיכנס לוויכוח של "בין המינים" כי זה לא הפורום המתאים. בא אדם והעיר הערה שלדעתי הייתה מאוד מבדחת. מה קרה? נסה ללכת להופעות סטנדאפ של נשים. 75% מהבדיחות הינן על הזין שלנו. אולי נכניס גם בדרניות לכלא??? קצת חוש הומור. צא מהבועה שלך

nahsh

New member
אוףףףףףף!

כשאתה בא לסטנד-אפ, אתה מצפה לרמה כזאת. תסתכל מסביב - סטנד אפ זה לא. הבחורה שאלה שאלה מקצועית, וירדו על המין שלה בלי להתייחס לשאלה. זה אקט אלים כי הוא נועד לפגוע בבן אדם אחר. (וזה לא היה מצחיק. כבר אמרתי?)

gilad_no

New member
אלים?

בטח אתה מסוג האנשים שמפחד להגיד לבחורה שהיא כוסית מחשש להטרדה מינית. פשוט מפחיד מה שקורה לעולם שלנו. כמו כן, תקרא שרשורים קודמים המכילים הערות אישיות פוגעות ברמה הרבה יותר רצינית ממה שקרה פה. לא ראיתי אותך מזדעק לעזרתם של אחרים. אולי זה בגלל העובדה המאוד פשוטה שבפנים, עמוק בלב, אתה הינך שוביניסט לא קטן שחושב שלאישה אין פה ורואה את עצמך כמושיע המין הנשי. אל תנסה להרשים אף אחד ולא להתיפייף. לגברת יש פה משלה והיא מסוגלת להגיב גם ללא מגן אנושי שכמותך.

nahsh

New member
טוב, אני פורש.

ממש קשה לי להתמודד עם רמה כזאת של טיעונים.

appTrap

New member
יא חתיכת אדיוט

לענות למשהו בלי שום הצדקה תגובה כזאתי... הומור זה דבר יחסי, במיוחד שלא פוגעים בך, אפילו שאתה וירטואלי. אז ילד (טוב שיש פרטים בכרטיס שלך) שתוק ולך קבל קצת חינוך.

gilad_no

New member
ילד, ילד, ילד

לפחות אני לא מתחבא כמו שפן עלוב מאחורי כינויים מזוייפים. את מה שיש לי להגיד אני אומר בפה מלא ולא מסתתר. וחבל לי על הילדים שלך שזה החינוך שאתה מקנה להם. לפחות יהיה פסיכולוג מאושר שיוכל להרוויח כסף על חשבונם כאשר הם יגדלו.

אביטל +

New member
התשובה הזאת היא באמת לא במקום

יש מקום הולם לכל דבר. אני מבינה (לפחות מאוד מקווה) שהבן אדם צחק אבל אין לזה מקום בפורום מקצועי. יש אולי מקום לבדיחות על רקע מקצועי. משהו מהסוג שיש ב Computer Stupidities אבל לא מה שנאמר כאן. אבל אולי אני אומרת את כל זה בגלל שאני אישה ?

gilad_no

New member
אביטל,

בפורום אחר, כאשר התחילו מספר טענות כלפי הגברים (את יודעת על מה אני מדבר), גם את מילאת פיך מים ולא נזעקת לעזרה. אבל הטענות שלי אינן כלפייך. המשפט האחרון שלך רק מוכיח שכל אדם בר דעת מתייחס להודעה המדוברת בצורה המתאימה ולא לוקח אותה ברצינות. וזה שיש אנשים שמעוניינים לנצל כל במה אפשרית ליצירת קונפליקטים, שייהנו. ועוד משהו, הבחור ש"הזדעק", מזכיר לי את הילדים המעצבנים בבי"ס שמלשינים על כל הכיתה. אבל זה רק אני ...

אביטל +

New member
סליחה ?

אם שנינו מדברים על אותו דבר, אני בהחלט הבעתי את דעתי בפורום ההוא, ואני לא לגמרי הסכמתי איתך בדיון ההוא. ואני גם לא כל כך מבינה על מה היה לזעוק לעזרה. אבל תבהיר לי למה כוונתך ובבקשה תעשה זאת בפרטי, כי זה כבר לא שייך לדיון זה. אבל בהחלט יש הבדל בין הדברים. מה שהיה שם היה בגדר דיון רציני, וככזה יש מקום לכל דיעה, הנאמרת ברצינות. מה שקרה פה זה היה ניסיון להומור מסויים שלפחות לדעתי אין לו מקום בפורום הזה.

gilad_no

New member
למה כוונתי:

הפורום הינו גם מקום חברתי, לא רק מקצועי (זה לא ספר...). מותר מידי פעם לספר בדיחה או משהו שקצת חורג ממהות הפורום. כוונתי המקורית הייתה כלפי הבחור (NAHSH?) שקפץ פתאום והתרעם על ההודעה כאילו הוא הילד שמספר למורה שהכיתה הבריזה. אף אחד לא שם אותו לדובר הפורום ("מבזה את המשתתפים???") ולא לפה של כותבת ההודעה המקורית. זה שההומור לא מצחיק כל אחד זה כבר עניין של טעם אישי, אבל מכאן ועד להתנפלות בסגנון שקרה, זה מוגזם. ובקשר לדבר השני, אשמח להסביר לך בפרטי

אביטל +

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח

זה בהחלט נכון. אבל יש גבולות לכל דבר. או לפחות צריך להיות, אמנם מאוד רחבים וגמישים. ולדעתי מנהל הפורום צריך למחוק את ההודעה הנ"ל. זו דעתי.

gilad_no

New member
לדעתי צריך להשאיר

אולי אנשים ילמדו מזה קצת תרבות דיבור. הרי אחרי הכל, אני לא מחונך

darkstar

New member
גם אני לא מחונך וגאה בזה!

מה זה הכבדות והרצינות הזאת של אנשים? קצת הומור חברה אפשר לחשוב מה נאמר פה גם בפורום לינוקס אם אני זורק איזו בדיחה מדי פעם ישר צולבים אותי מה קורה פה?

למעלה