הצילו:\

הצילו:\

יש לי נגן סנסהדיסק E250. תמיד אחרי שאני מעלה אליו מוסיקה הוא מראה לי פס שלאט מתמלא בירוק וכתוב refresh database. רק שהפעם הוא פשוט נתקע אחרי שחלק מהפס התמלא, ולא מגיב עד שנגמרת הסוללה. ניסיתי להוציא את הסוללה ולהחזיר. לחבר למחשב...כלום. יש למישהו מושג? ניסיתי ללכת לחנות בה קניתי והוא אמר לי שבגלל שיש לי אחריות הוא לא יתקן אבל יביא לי מכשיר חדש ב300 שקל כסף שכרגע אין לי. אודה לכם אם תעזרו לי, אני די אבודה עם כל הנסיעות אוטובוסים שלי:\

tweeg

New member
כה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1292&QID=21436

עקבתי אחרי ההוראות

והקובץ שהורדתי לא נפתח עם תוכנה ספציפית. הוא מבקש ממני לבחור תוכנית לפתוח אותו. ניסיתי לשחק עם הדימון ולא עזר כל כך. יש למישו מושג?

יאיר B

New member
את היית אמורה להוריד קובץ ZIP מהפורום הנ"ל.

מה זה דימון? אגב, אם המכשיר תחת אחריות ויש תקלה, את לא אמורה לשלם על תיקונים (באיזה חנות קנית? שנדע להתרחק ממנה).

קניתי ברשת קרביץ.

ובמסגרת האחריות הוא מוכן להחליף לי למכשיר חדש תמורת 300 שקל. זה גועל נפש פשוט. והורדתי זיפ, אבל צריך לפתוח אותו באיזהו שלב לא?

tweeg

New member
כה

לפני שאת מתחילה את הכל את מורידה את הקובץ שמתאים לגירסא שלך v1/v2 את פותחת את הזיפ את לוחצת על הכפתורים לפי המדריך עד שמופיע לך כונן בשם שאמור להופיע ואז את פותחת את הקובץ שהורדת משם תעקבי אחרי ההוראות שהקובץ יעלה(בטח נקסט נקסט פיניש אבל כדאי לקרוא) אחרי זה פשוט לנתק את הנגן להעביר את ההולד שמאלה להדליק אם זה לא עובד לנסות עוד כמה פעמים (רק מהקטע אחרי החילוץ של הזיפ) בהצלחה

זו הבעיה, אחרי שפתחתי את הזיפ והכונן בשם

שאמרו לי, אני מפעילה מה שפתחתי והוא מבקש ממני לבחור באיזו תוכנה לתפוח אותו. הוא לא מופיע כקובץ.

tweeg

New member
אממ

א.את בטוחה שהורדת את הקובץ שמתאים לגירסא שלך? ב.אחרי חילוץ יש רק קובץ אחד? ג.יש מצב לצילום מסך?

אז ככה

לא כתוב לי בגב האמפי גרסא כי הכל ממש דהה. אז ניסיתי עם 2 הגרסאות. גרסא1 מגיעה עם 2 קבצים, והשניה עם קובץ אחד. 2 הגרסאות הובילו אותי לאותו חלון. הנה תמונה..

tweeg

New member
אממ

א.אם לא כתוב כלום אז זה כנראה גירסא אחת ב.נסי להוריד גירסא ישנה יותר,דפדפי אחורה בפורומים של סאנסה ג.תשאלי בתמיכה טכנית איך פותחים bin,או שתחפשי בגוגל

המממ אני אנסה.

למרות שאני ממש שוקלת להרים ידים כבר:\ המון המון המון תודה בכל מקרה!!:)

יאיר B

New member
אוי.זה קובץ בינארי. את לא אמורה לפתוח אותו.

אחרי שיש לך את הכונן של הנגן תחת "המחשב שלי" (כמו שטוויג הסביר), את מעתיקה את הקובץ BIN הזה לספרית השורש של הנגן (ספרית השורש היא הספרייה הראשונה, מה שנפתח כאשר לוחצים עם הכונן ב"המחשב שלי"). אחרי ההעתקה, את מנתקת את הנגן. הוא אמור לזהות שיש לו בשורש קובץ BIN, לבצע לבד את העדכון (הוא יציין את זה על המסך) ובסוף העדכון הוא יכבה. אחרי הכיבוי, את מדליקה אותו. הוא ישאל על שפה (אני מניח שתרצי עברית אם יש או אנגלית). וזהו. אלו ההוראות שהיית צריכה לבצע:
he instructions below applies to Windows, Mac, and Linux Operating Systems. 1. Once downloaded, extract the .zip file into a folder (take note to remember where you saved it). 2. Next, change the device's mode from MTP to MSC by going to "Settings" then "USB Mode", then selecting MSC. 3. Next, connect the device to the computer and it should show up with a drive letter. In the root directory of the Sansa e200v1, add the firmware files you just extracted from the zip. 4. Once its been added, disconnect the device, it will then say that it is upgrading the firmware. It will eventually turn off. Once it turns off, turn it back on, and it should ask you for a language to select. Once the language is chosen, head to Settings > Info and verify that the "Version" is the same as the latest verstion, mentioned above.​
http://forums.sandisk.com/sansa/board/message?board.id=e200&thread.id=15209

הוא פאקין חי(:) !

בקישור שקיבלתי להסבר מהטאגליינס ההוראות הורו לפתוח את הקובץ:\ בכל מקרה המון תודה לכם אין יותר מאושרת ממני כרגע:)

tweeg

New member
O מוזר

ההסבר שלי זה בסה"כ תרגום למדריך אחר "שהקפצתי" כמה חודשים בפורום ועד עכשיו הוא די עבד נראה לי כדאי להוסיף/לשנות את המדריך הזה מקור:Double click the file you downloaded earlier and run it. Follow all of the on-screen instructions, and when you get to the prompt where it asks you whether you would like to Format it, choose Yes. Once it is done, click Finish. ואת זה לא ראיתי(אותו עמוד) # With the Sansa in Recovery Mode, save/copy the .mi4 file to the 16MB-FORMAT drive that appears in "My Computer". # Be sure not to copy any other files over to the player. The 16MB-FORMAT is not for storing music and other files. The only files that can be copied over are the firmware, and Sansa.fmt files

למעלה