הצילו...

הצילו...

יש לי בעיה בכל פעם שאני שומרת את הדולי שלי הצבעים נאים כאילו מגעילים... ואני לא יודעת מה לעשות תראו את הבובה שלי...(לא אני עשיתי את השער) זה אמור להיותר ורוד בהיר כזה...איך שאומרים ורוד ביבי (אני אחותה של שני המכונה קימברלי) בבקשה תגיבו

victorya

New member
או שזה המחשב שלך...

או שזה ה- gif . תנסי לשמור ככובץ - bmp. לי זה דווקא נראה בסדר. רק תחתכי את הבובה מהרקע העצום.

אז למה שלא תשאלי את שני...??

Mooa-Numi

New member
אם את שומרת בBMP24

צבעים נהרסים. כי זה מגביל לך את הצבעים בדולי-ל24, ו"מעגל" את האחרים. את יכולה לעשות פשוט אחרי שאת גומרת את הדולי, ללחוץ על היאקס ליציאה, ואז זה שואל אותך אם את רוצה לשמור, את עונה כן (תמיד לענות כן! מקסימום ביטול אם זה בטעות...) ואז את יכולה לשמור בgif והצבעים ישמרו

your-destiny...

New member
אבל...

אחרי שאני לוחצת איקס וזה שואל אותי אם לשמור ואני לוחצת על כן זה מעלה לי הודעה שאומרת שאני שמרתי בצורה לא נכונה ושיהיה שינוי בצבעים: Saving into this format may cause some loss of color information. Do you want to continue? אם אני לוחצת כן אז הציור נשמר לי כGIP וזה הורס את הצבעים. לעומת זאת כשאני עושה SAVE AS ובוחרת 24 BMP הצבעים נשמרים. חוץ מזה אפשר גם לשמור ב256BMP.

Angelic Girl

New member
אצלי זה בדיוק ההפך ... ../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

אני שונאת לעבוד בצייר ... בכלל, אני ממליצה לכן על Photoshop או Paint Shop Pro ... הם יותר נוחות וקלות לשימוש ..., ויש שם גם כל מיני שיטות מיוחדות לציור ... זה עדיף ...

למעלה