הצילו

אורלי99

New member
הצילו

צר לי אם הנושא נדוש, אבל לא הצלחתי למצוא במנוע חיפוש "פצע" "פצעים" הצילווווו יש לי פצע כל כך כואב בציצ השמאלי וכל פעם שמיכאל יונק ממנו אני מתה מכאבים. אני מורחת חלב, מאווררת, מורחת פיורלאן וכלום לא עוזר. אם יש פה תרופת פלא, אני אנשק את העפר שעליו רגליי דורכות. אני לא רוצה שפצע אחד יפריד בני ובין ההנקה, אני על סף שבירה. תודות אורלי

לי עזרה משחת רפאל כשכאב לי

לפני כמה זמן היה לי גם מין שפשוף או פצע והמשחה עזרה לי מאוד, לא צריך להוריד אותה לפני ההנקה. דרך אגב אם זה רק בציצי אחד אולי תניקי כמה זמן רק מהשני ואתה זה תרוקני לבד במקלחת מתחת מים חמים מקווה שיעבור מהר

אורלי אני עוברת עכשיו משהו דומה

ומהנסיון שלי אם את יכולה לתת למיכאל לא לינוק מהצד הזה עד שהפצע יגליד זה הפתרון הכי טוב. אני דחיתי ודחיתי (מלחמות עם בר שסרבה לוותר על צד ב, עד ששמתי פלסטר וזה עבד) והתפתחה לי מוגלה ודימום וחתך שהלך והעמיק. הרופא המליץ לי לנקות עם פולידין (עם קיסם אוזניים ולשטוף אח"כ לפני שמיכאל נוגע בזה אם הוא כן יונק משם) ואח"כ קיבלתי משחה אנטיביוטית, משהו E שמותרת בהנקה וגם אם נכנס טיפה לפה (למרות שמנגבים) זה בסדר כי זה מיועד לטיפול בפצעים פנימיים של תינוקות בפה. לי זה לא עזר כי בר ינקה והמצב החמיר, אבל אם תצליחי לטפל בזה מהר, נראה לי שזה יעבור ללא בעיות..

etilly

New member
לא לייאוש!!

אורלי, חמודה... לא להתייאש! אני מרחתי את המשחה של רפאל ומאד עזר לי תנסי גם לתת לציצי הזה מנוחה. אני מקווה שהכל יסתדר לך! נ.ב.: איזה כייף לפגוש אותך כאן!

גם לי עזרה משחת רפאל

והיו לי גם שני פצעים בהתחלה, אני ממה שידוע לי פצע בדרך כלל זה אינדיקציה לתפיסה לא נכונה של השד!!! אז אולי שווה לבדוק עם יועצת הנקה אם מיכאל תופס נכון... תרגישו טוב ומה שבטוח פצע אחד לא ימנע הנקה... מבטיחה

ashlaya

New member
גם משחה וגם...

אורלי אל יאוש! אני חושבת שכולן עוברות את זה בדרך מוקדם מהצפוי אז גם אני השתמשתי במשחה של רפאל שעזרה ועד שהפצע יתרפה ישתמשתי בפיטמת סיליקון זה מקל על ההנקה והאוצר לא יחמיר לך את הפצע ביניקה

למעלה