הצילו~

הצילו~

אני כבר איזה שנה מנסה להשיג את המילים המתורגמות של השיר "סדומי". מהמחזמר שיער. אז לכל מי שיודע למה אני מתכוונת ויודע איפה להשיג את המילים - שיעזור לי בבקשה~!! אני מתה למצוא את זה! תודה

diri

New member
באתי לעזרתך נועה!!

סאדומי משכב זכר סקס אנאלי סקס אוראלי למה יש מילים שותקות מפחד אל תפחד ממלאכת יד טוב לגמור ביחד קאמה סוטרה כל אחד... יום טוף, דירי

היי יש לך עוד שירים?

דירי... יש לך אולי עוד שירים בעברית משיער כמו... איך קוראים לזה... משהו כמו... "דם קרוש רסיסי רימון במוח..." ומאיפה יש לך את השירים? ראית פעם את ההצגה?

diri

New member
נועה...

היי.. כן יש לי עוד שירים.. ראיתי את ההצגה כבר המון פעמים בבית צבי, ויש לי פשוט קלטת רדיו של ההצגה שלהם.. אז אני מקשיבה וכותבת את המילים.. אני אכתוב פה את המילים לשיר הזה שרצית בקרוב.. שיהיה יום טוף.. דירי

זה הביצוע המקורי?

אני מתכוונת....... זה ממש השחקנים שרים ממש? נגיד.......איתי טיראן וכל אלה? אם יש לך את זה את חייבת לומר מאיפה זה.

דירי my dear

האם יש מצב שאת תקליטי לי את הקסטה ותשלחי לי אותה? ואם לא, אז מאיפה השגת אותה??? תעני לי דחוף ותוסיפי עוד שירים לפורום תודדדהההההה

גשם1

New member
השיר שרצית: ../images/Emo151.gif

השיר שרצית: תשעים מילימטר בבטן גוך חרוך וראש כרות דם קרוש רסיסי רימון במוח הלם גז חרדל מאזן חללים כל שבוע טור של שקים לב פרוע פצצות מיצרר כידון פולח מאתיים אנשי וייטקונג כבר נפלו שבי מאתיים אנשי וייטקונג כבר נפלו שבי אסירים שחורים שלי זוהי מלחמה נבזית תשעה מילימטר הניפו נשק כי עת לקצור והלילה תשובו בארון. תשעים מילימטר בבטן גוך חרוך וראש כרות דם קרוש רסיסי רימון במוח הלם גז חרדל מקווה שתהני ממנו...

תודה בכל זאת

אבל האמת שלא רציתי את השיר הזה את עוד לא אמרת לי מאיפה השגת את הקסטה? שוב תודה על ההשקעה

איזה קטע ענק...../images/Emo51.gif

יואו...... אף פעם לא תיארתי לעצמי שאני אתקל ככה בשירים האלה!! אני ממש מתחננת שתקליטי לי את זה... אני כל כך מודה לך על העזרה! תודה רבה! את זוכרת מאיפה השגת את הקלטת? ואם אי אפשר להשיג אותה יותר את תוכלי להקליט לי? יא אללה....אם את מקליטה לי את זה.... אני אהיה הכי שמחה בעולם... הכי תודה בעולם!

למעלה