הצילו!

קטי7

New member
הצילו!

אני צריכה עזרה! איש אחד בסימס שלי נחטף ע"י חייזרים (איזה מגניב זה...) וכשהוא חזר היה את הצליל הזה שכשאישה ניכנסת להריון. הוא הקיא כל הזמן ועכשיו הוא בהריון!! כןן!! איך לעזאזל הוא בהריון!?!?! מה זה הטירוף הזה?! השאלה שלי היא איך אני מבטלת את ההריון הזה? יש דרך לעשות הפלה או משהו? אני לא רוצה חייזרים ואני ממש לא רוצה שהוא יהיה בהריון עכשיו! מה אני עושה?!

khzh120

New member
גמלי זה קרה../images/Emo66.gif

באמת,איך זה הגיוני? איך בן נכנס להריון%&%^$^$^$???

אני אף פעם לא משחקת בסטרינג' טאון

והסימים שלי נחטפו מלא פעמים. טוף לא מלא, אבל לפחות 3-4.

לי קרה הדבר הכי מוזר...

אני משחקת בשתי בנות האלה שגרות ברסווירום היילס(השכונה שהגיע עם עונות) ופתאום זאת עם החצאית נכנסת לי להריון! ואין לה בזיכרון שום ווהו! ואין לה מאהב! אמרתי בסדר.. לא נורא.. פתאום תוך כמה דקות גודלת לה הבטן... ואני כזה: מה לכל הרוחות קורא פה?! לא נורא.. שיהיה.. אחרי עוד כמה דקות שוב גולדת לה הבטן.. מה זה?!?!?!?!?! לא משנה.. ואחרי כמה דקות היא יולדת חייזר!!!!!! והיא לא חייזרית, לא חטפו אותה חייזרים!!!! וזה הייתה לידה רגילה של תינוק רגילל....!!!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

khzh120

New member
חייזר?$#$$#../images/Emo66.gif

איך אישה רגילה לא חייזרית יולדת חייזר?#$$##$ הזוי לגמרי!

אין דבר כזה ווהו עם חייזר!!

הם לא אנסו אותה או משהו! הם פשוט עושים עליה ניסויים והיא נכנסת להריון כתוצאה מזה ולא אמור להיות לא זיכרון כזה.

אוקיי אנשים לא להיכנס לפאניקה.. ../images/Emo9.gif

מה שקורה זה דבר כזה.. הסימס שלך [זה קורה גם לבנים] נחטף ע"י חייזר.. והם הכניסו אותו להיריון.. ככה זה.. זה מה קורה.. הדרך היחידה היא לתת לו ללדת את החייזר.. או חייזרים אולי יש לו תאומים.. אני אישית עוד לא הצלחתי לגרום לסימסים שלי לעשות הפלה לעולם..

קטי7

New member
מאוחר מידיי.

הייתי כל כך בפאניקה שהרגתי אותו... (מרשעת שכמותי) ועכשיו ומסתבר שאשתו הייתה בהריון בלי שבכלל ידעתי והיא ממש בידכאון ונולדו לה תאומים! והיא לבד! זה פשוט סיוט.

יש את הלטפון הזה בפרסי קריירה

לא זוכרת בדיוק של איזה מקצוע, אבל זה קיים..פשוט תחררי את כל הפרסי קריירה (unlockCareerRewasd)

הטלון של מלאך המוות..

זה טלפון רגיל עם סטנד מיוחד, ועם את משלמת ממש קצת, הוא חוזר בתור זומבי, עם בינוני הוא חוזר בתור רגיל אבל מאבד את כול הסקילים שלו, ואם את משלמת ממש הרבה הוא חוזר בתור מושלם..

קטי7

New member
ואוו ממש תודה! אני אנסה את זה.

אבל כמה בערך אני צריכה לשלם כדי שהוא יצא מושלם?

למעלה