הצילו!

הצילו!

חברה אני ממש לא מבין כלום בסקייטבורד...! עכשיו אני מת לקנות סקייטבורד ואין לי בעיה של כסף.. אבל אם אני יקנה בחלקים אז אני לא ידע איזה חלקים ואם לא יהיו את החלקים האלה ויגידו לי לבחור אחרים אני לא ידע... בקיצור אני לא יודע מה טוב ומה לא טוב...! חייב את עזרתכם! מה לעשות?!

תלוי...

מה אתה כבר יודע אם אתה בסדר יודע הולי נורמלי אז לך לחנות מקצועית ובמקום שכל אחד יגיד לך מה הוא אוהב לך למוכר תגיד לו מה נוח לך איזה סגנון אם זה או בלי זה וככה יהיה לך את מה שאתה אוהב ולא חשוב מה תקנה בסוף תתרגל אם אתה ממש מתחיל אז תקנה קריפטוניקס או סנטה קרוז

DeadFish

New member
למה אף אחד לא עונה לך? הנה תשובות

זאת הודעה שכתבו לי... בקשר ללוח, לך על מה שנוח לך. חברות טובות: toy machine Element Deca Zero powell בקשר לצירים, חברות טובות: Tensor Indipendent thunder גלגלים, הכי טובים זה spitfire. חברות טובות אחרות: Elemnt Darkstar Deca מיסבים (לאגרים): bones speed metal גם world industries היא חברה טובה, ונראה לי שהקרשים, צירים, מיסבים וגלגלים של וורלד הם כולם ברמה סבירה סקט קומפלט טוב כזה יעלה לך בסביבות ה-900 ש"ח. אלא אם כן תשיג הנחה. שמעתי שבאינטרסרף המוכר עושה הרבה פעמים הנחות אבל לי הוא לא עשה.

oodi g

New member
toy machine sucks...

מישהו פה שמע על חברה קטנה ונחמדה בשם בלאקלייבל? או אולי פליפ? כי שניהם וזירו הם הכי טובים שיש!!!

skater16

New member
יש לי גלגלים של בלק ליאבל

וזה גלגלים תותחים בטירוף רצתי גם לקנות קרש שלהם אבל בסוף קנתי אלמנט אבל לעולם על תקנו טוי משנין קרש מאפן לא נוח לפלים וגם כבד מדי
ISREAL TEAM SNIF

למעלה