הצילו!

אטיוד5

Active member
תמשיכי לעשות

את מה שאת לא עושה. עוד תיראי שזה כיף אפילו יותר גדול מהכיף הנוכחי.

אפרופו בודקת אם הוא נושם:

יש על הרצפה בחדר של התינוק מתקן לשקיות שמשמש לעטוף את החיתולים המשומשים. היום היתה עוזרת, וכנראה ששמה את המתקן קצת קרוב למיטה. בכלל לא שמנו לב לזה, עד שנכנסתי להציץ עליו לאחר שנרדם, וראיתי אותו ישן בכייף עם כמה שקיות ניילון בתוך המיטה, שמסתבר שהצליח לשלוף מהמתקן. מזל שלא על הראש. איזה פחד. איך אפשר לחשוב על הכל? אז עכשיו אקפיד כמובן שהשקיות לא יהיו ליד המיטה, אבל כל פעם צץ משהו אחר.

ונכון כל מי שאת מספרת לו

אומר: "אוי, צריך להיזהר..."? כאילו דאאאה? ברור שצריך להיזהר, אבל אף אחד לא יכול לשים לב להכל.

צימעס

New member
צריך להזהר, אבל זה לא היה "כמעט ונפגע"

תזכרי שאפילו אם פעוט מלביש שקית ניילון על הראש (ואיך יצליח מתוך שינה?), הסיכוי שייחנק לא גדול, ובד"כ יש מספיק זמן עד שאמא תראה את זה.

למה מתוך שינה?

הוא היה ער לגמרי כששלף את השקיות. בכל מקרה זה תמיד נראה לי נס רפואי שילדים מצליחים לגדול ללא פגע. לא משנה כמה נזהרים - תמיד יש להם המצאה חדשה.

אוי, זה לא נגמר.

אתמול הקטנה יצאה עם הרולר בליידס, וכמובן שהתעקשתי על מיגון מלא. איך שאני יוצאת לזרוק הזבל אני רואה אותה חוצה את הכביש בדרך חזרה הביתה, ונמרחת מלוא קומתה ככה לרוחב הכביש, כשמכונית שבאה עוצרת לה באדיבות. לא קרה לה כלום והיא קמה לפני שהגעתי אליה, אבל לא נהניתי כל כך. והיום הגדולה יצאה עם המסלול שלה בקייטנה לטיול ביערות הכרמל שבו יהיה גם סנפלינג. נראה לי שאני אהיה בקוצר נשימה עד הצהריים.

סליחה על הטרחנות אבל פתאום נזכרתי

שגם נורא לא בריא לנשוך את השקיות ניילון ולבלוע חתיכות מהן. זה יכול להיגמר בכל מיני סתימות ונמק במעיים וכל מיני ניתוחים מסובכים. אז בכל זאת צריך להיזהר.

וגם חתיכות קטנות של לגו לא כדאי לבלוע.

אחת ההקלות בילד ראשון היא שאין את הצעצועים הקטנטנים של האחרים הגדולים. מצד שני גם אין את האחים הגדולים עצמם שישמרו עליו.

למעלה