הצילו

• פותח הנושא roads
  • פורסם בתאריך

roads

New member
הצילו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טום שלנו בן ה 1.6 החליט בשבועיים האחרונים שאחרי שעה 3:00 בערך בלילה החגיגה מתחילה זה אומר שירים מילמולים זריקת מוצץ על הרצפה וזה מגיע גם לבכי כמובן כהתלוננות על חוסר תשומת הלב שלנו (מנסים להתעלם ,אולי יתעייף ויירדם..) למישהו יש מושג מה עושים חוץ מלהצטרף לקבוצת תמיכה של הורים זומבים שאיבדו קשר למציאות...? אודה לכם על כל דעה בנושא בתודה מראש קובי אבא של טום

ferdinand

New member
../images/Emo24.gif להוסיף מעט -

ברנדי לבקבוק, אולי? סתתתםםםם! קודם כל - הוא ממש מתוק טום! נראה אחד כזה, שאי אפשר לעמוד בקסם שלו, גם ב-3 בלילה!
בד"כ זה בא בתקופות שכאלו, בגלים, וזה עובר, "אולי זה רק משבר קטן וזה חולף אולי פשוט אני נהייתי קצת עייף"
(אבל אני לא חותם לך על זה!
) עם הקטנה שלנו, זה קורה מדי פעם בשעות 'גבוליות' יותר - 5, 5:30 בבוקר, ואז כבר אני קם איתה
אין לי הרבה מה להגיד - להשתדל כמה שפחות "לשתף פעולה". אולי (ובטח יהיו פה כמה שיקפצו עליי על העיצה הזו) להביא אותו אליכם....

akavishon

New member
אתה עדין "חייב" לנו את סיפור השינה

המשותפת שלכם... לגבי ההתעוררות בלילה - ההמלצה שלי: מערכה א: להשתדל לא להוציא אותו מהמיטה בכלל. להשכיב אותו להגיד לילה טוב (באסרטיביות) ולצאת מהחדר. מערכה ב: להשתדל לא להוציא אותו מהמיטה בכלל. להשכיב אותו להגיד לילה טוב (באסרטיביות) ולצאת מהחדר. מערכה ג: להשתדל לא להוציא אותו מהמיטה בכלל. להשכיב אותו, לשבת על ידו, לתת כמה ליטופים, להרגיע אותו ולצאת המחדר מערכה ד: אם הוא בוכה, להרים אותו, להרגיע להחזיר למיטה ולחזור על מערכה ב' מערכה ה: אם הוא בוכה, להרים אותו, להרגיע להחזיר למיטה ולחזור על מערכה ב' בשום אופן, לא לשתף איתו פעולה ולהתחיל מסיבה באמצע הלילה.

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo45.gifלעיצה ו../images/Emo45.gifל"דרישת" הסיפור מפרדיננד האמת- אנחנו לפעמים מכניסים אפרוח למיטתנו...אם יש לי הרגשה שהוא ממש צריך את החמימות והבטחון איתנו. בעיקרון- הכלל אצלנו הוא שמותר לבוא למיטת ההורים רק כשיש כבר אור בשמיים, אבל מכל כלל יש יוצא מן הכלל...

akavishon

New member
אצלינו רק בשבת בבוקר

אנחנו פותחים את המיטה לקהל הרחב... מאחר ואני יוצא בבוקר מוקדים מהבית (על מנת לצאת מוקדם מהעובדה) לפעמים הגדולה תופסת את מקומי, וזה קורה לעיתים נדירות, כי לרוב צריך לגרד אותה מהמיטה (הדבר המדהים זה שבימים שאין גן או שהיא חולה, היא מתעורר וקופצת מהמיטה כמו שד). ביום יום, אין להם סיכוי לישון איתנו בלילה במיטה

roads

New member
המון תודה לכל היועצים

עזרתם לנו מאד , אתמול העברנו את טום בחזרה לחדר שלו וחוץ מכמה הצגות בכי לפני השינה (מקום חדש) הוא ישן כל הלילה!!! מצורפת תמונה של טום ישן.. איזה אושר!!! תודה

roads

New member
לא הצלחתי להעלות אותה לכאן היא כבדה מידי..

למעלה