הצילו

מצב
הנושא נעול.

Hamsa

New member
../images/Emo49.gif אורית!!!

ה כן! זה כן! זה כן!

בנות יקרות שלי, הרעג ניתקתי את הטלפון וזה כן!!! הביתא שלי 141 והאחות אמרה שזה מצוין!! אני כ"כ מתרגשץ אני בוה אני צוחקת אני לא יכולה כ"כ לכתוב רק רציתי שוב לומר תודה ולהוכיח שוב שהכתמים האלו לא תמיד מבשרים רק רעות.
אורית!!!
איזו בשורה משמחת! שיהיה המשך קליל ומשעמם.

העין ה 3

New member
איזו בשורה נהדרת!!!

ה כן! זה כן! זה כן!

בנות יקרות שלי, הרעג ניתקתי את הטלפון וזה כן!!! הביתא שלי 141 והאחות אמרה שזה מצוין!! אני כ"כ מתרגשץ אני בוה אני צוחקת אני לא יכולה כ"כ לכתוב רק רציתי שוב לומר תודה ולהוכיח שוב שהכתמים האלו לא תמיד מבשרים רק רעות.
איזו בשורה נהדרת!!!
יותר ויותר אנחנו שומעות על בנות שיש להן דימום והתשובה חיובית! דרך אגב, הדימום פסק? שיהיה הריון עגול ומשעמם, שבסופו תינוק/ת

orit1174

New member
וכמצווה הנהוגה כאן... ../images/Emo140.gif

הצילו

היי בנות, מחר אני אמורה לגשת לבדיקת הביתא הראשונה שלי אחרי טיפול IVF ראשון ועד אתמול הייתי ממש בטוחה שגם האחרון לשנה זו. הכל הלך ממש בסדר . מאתמול התחילו לי כמו דימומים קלים (עם צבע ממש כהה לכיוון השחור) במתן שתן בלבד (מצטערת על התיאורים ) כמו מבשרים על בואה של המכשושה. האם ישלי עוד סיכוי ? האם יתכנו כאלו דימומים והיא לא תגיע ?
וכמצווה הנהוגה כאן...

מפזרת על כל הבנות כאן אבקה מי יתן ואלוהים ישמע את קולי וכולכן תכנסנה להריון וכמה שיותר מהר כך נוכל לצ'וטט שוב אבל בפורום השכן ולא כאן. אוהבת אתכן , אני עדיין כאן לא עוזבת אתכן מחכה לשמוע על עוד הרבה תוצאות כמו שלי וכמובן אעדכן אתכן ביום שישי על הכפלה טובה ומוצלחת בעזרת השם. ובינתיים.. שולחת לכם חיבוקים ומרגישה כמו פייה שמפזרת עליכן...
של הריונות

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

וכמצווה הנהוגה כאן...

מפזרת על כל הבנות כאן אבקה מי יתן ואלוהים ישמע את קולי וכולכן תכנסנה להריון וכמה שיותר מהר כך נוכל לצ'וטט שוב אבל בפורום השכן ולא כאן. אוהבת אתכן , אני עדיין כאן לא עוזבת אתכן מחכה לשמוע על עוד הרבה תוצאות כמו שלי וכמובן אעדכן אתכן ביום שישי על הכפלה טובה ומוצלחת בעזרת השם. ובינתיים.. שולחת לכם חיבוקים ומרגישה כמו פייה שמפזרת עליכן...
של הריונות
מזל טוב

המשך הריון קל ותקין. מסניפה אבקה ככל יכולתי....

Big Mama 1

New member
פעם שלישית גלידה!!!

וכמצווה הנהוגה כאן...

של הריונות
פעם שלישית גלידה!!!
איזה כייף לי, אני מקבלת אבקה בשני פורומים
מזל טוב!!!

hope13

New member
נפלא, מזל טוב

וכמצווה הנהוגה כאן...

של הריונות
נפלא, מזל טוב

MIF2002

New member
הי אורית

הצילו

היי בנות, מחר אני אמורה לגשת לבדיקת הביתא הראשונה שלי אחרי טיפול IVF ראשון ועד אתמול הייתי ממש בטוחה שגם האחרון לשנה זו. הכל הלך ממש בסדר . מאתמול התחילו לי כמו דימומים קלים (עם צבע ממש כהה לכיוון השחור) במתן שתן בלבד (מצטערת על התיאורים ) כמו מבשרים על בואה של המכשושה. האם ישלי עוד סיכוי ? האם יתכנו כאלו דימומים והיא לא תגיע ?
הי אורית
המון המון המון
על הבטא היפה !!!! מאחלת לך המשך הריון קל ומשעמם והמון המון ברכות !!!!

ענבל 2

New member
מדהים...מזל טוב../images/Emo65.gif

הצילו

מדהים...מזל טוב

איזו תשובה נהדרת...המון מזל טוב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה