הצילו............!!!!!!!!

aries34

New member
הצילו............!!!!!!!! ../images/Emo7.gif

אני כל כך לבד, לבד לבד אין לי ידידים או ידידות או חבר או חברה אני בבידוד חברתי וזו תחושה נוראה! אני מתאפקת עכשיו לא לבכות, קמתי בבוקר , התלבשתי, אבל אין לי לאן ללכת ): עד לא מזמן יצאתי בימי שישי והסתובבתי קצת לבד בעיר אבל הייתי חוזרת עם תחושה ש.....הינה עוד פעם הסתובבתי לבד. עכשיו כבר אין לי חשק אפילו לזה.(גם החום מוסיף). שלא לדבר על יום שישי בערב,,,,או שבת שאני מתחילה לטפס על הקירות מרוב שעמום. .....עכשיו אני כותבת ובוכה...... אני בת 34 ורווקה אבל מרגישה כמו ילדה קטנה שמסתכלת על החיים מהצד ולא יודעת איך לאכול אותם . אני קוראת כאן כמה מההודעות ופשוט מקנאה,,,אני קוראת צרות של אנשים ואפילו בזה אני מקנאה. הייתי רוצה לספר ולכתוב את הדברים בצורה מסודרת יותר ומובנת יותר, לקלף את השכבות. אני עובדת ולא טוב לי שם, זו עבודה פקידותית וצריך גם לשרת קהל אבל אין לי כוח לטענות ומאנות של אנשים, אני חושבת לעצמי לעזאזל...אני רוצה לעזוב הכל ולא ללכת לשם יותר..נמאס לי! במהלך כל החודש כבר כמעט מסרתי שאני מתפטרת, אבל כל הזמן אומרים לי שזו טעות אם זה בגלל הגיל, או שקשה עכשיו למצוא עבודה. וזה נכון, אבל מה לעשות כשהרגש אצלי גובר על ההגיון??, אני כל כך רוצה ללמוד משהו אבל אני דיי תקועה עם זה כי אין לי מושג מה ללמוד, ובנוסף אם אני עוזבת את העבודה אני צריכה לממן את הלימודים. מה שאני כלכך צריכה עשיו זה חיבוק ממישהו שיגיד לי שיהיה בסדר, אבל אין לי מישהו כזה.....וגם כאן אני לבד. המחשבות מבולבלות אצלי כרגע. אני רוצה לספר עוד אבל אני יודעת שאני לא אכתוב בדיוק את מה שאני רוצה.

Alfrendo

New member
../images/Emo7.gif אני כמעט בכיתי כאשר קראתי את

זה... קודם כל טעות בידיך!!! תמיד יש מישהו שיחבק ויגיד לך שהכל יהיה בסדר!
, יהיה בסדר!!! החיים הם שלך ורק את יכולה להחליט איפה לעבוד ומה לעשות! בשביל זה את יכולה לקחת קורס כלשהו (תחשבי טוב במה את רוצה לעבוד). תתייחסי לאנשים בצורה שאת רוצה שיתייחסו אליך, תפסיקי לבכות, תתחילי להיות יפה (לא בשביל מישהו אלא בשבילך), תירשמי לחדר כושר, תבקרי בתאטרון, כל בוקר שאת קמה ומצחצחת שייניים - תחייכי, תגידי לעצמך שיש לך מה להראות ויש מה לראות, תקשיבי לבעית של האנשים בעבודה שלך ותנסי לעזור להם ברצינות, תקראי ספר, תחייכי יותר, תעשי לך פעם בשבועיים יום כיף - תסעי לאנשהו, תקני לך בגדים חדשים, תבקרי במוזאון, ותפסיקי להתלונן! החחים נראים בדיוק כמו שבונים אותם! ואת לא צריכה עצות כי את יודעת יותר טוב מכולם מה את רוצה ואיך להשיג זאת!

aries34

New member
תודה על העידוד אבל........

עם כל הדברים שציינת, אני עדיין עמוק ב"לבד"......וזה כואב מאוד מבפנים אתה צודק במה שכתבת, שהחיים נראים כמו שבונים אותם, אבל עם התשישות הנפשית שאני מרגישה עכשיו לא נשאר לי כוח לבנות לעצמי חיים חדשים, אני נמצאת במצב של בילבול, חוסר ביטחון, וחוסר וודאות....וזה מתסכל מאוד. תודה גם על החיבוק....:) אבל אין כמו חיבוק ממישהו שטוב לך איתו (וכמו שקראתי בכרטיס האישי שלך, אתה נמצא במערכת יחסים) אז אתה יודע על מה אני מדברת.

Alfrendo

New member
במקרה כזה עלייך לפנות לרופא

אם יש לך בעיות נפשיות, עלייך לפנות לרופא מומחה שיעזור לך להבין את עצמך יותר טוב. זה יעלה לך קצת כסף, אבל אם תהיי פתוחה איתו בכל דבר הוא יוכל לעזור לך. זה יפתור לך בעית בילבול, חוסר ביטחון וחוסר וודאות. אחרי ייעוץ תנסי לפתוח דף חדש ולהסתכל על החיים בצבעים אחרים, לנסות את העצות שלי ו... תספרי לי על התוצאות
. אז תהיי בריאה ותרגישי טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בי!

aries34

New member
תודה על העידוד אבל........

עם כל הדברים שציינת, אני עדיין עמוק ב"לבד"......וזה כואב מאוד מבפנים אתה צודק במה שכתבת, שהחיים נראים כמו שבונים אותם, אבל עם התשישות הנפשית שאני מרגישה עכשיו לא נשאר לי כוח לבנות לעצמי חיים חדשים, אני נמצאת במצב של בילבול, חוסר ביטחון, וחוסר וודאות....וזה מתסכל מאוד. תודה גם על החיבוק....:) אבל אין כמו חיבוק ממישהו שטוב לך איתו (וכמו שקראתי בכרטיס האישי שלך, אתה נמצא במערכת יחסים) אז אתה יודע על מה אני מדברת.

ashlaya

New member
לבנות חיים

קראתי את מה שכתבת פה וגם את התייחסותך לתגובות.... ראשית ברוכה הבאה ואני בטוחה שתמצאי פה אנשים שבאמת ינסו לעזור ולעשות לך טוב אבל...בשביל זה את קודם צריכה לרצות לקבל כי אם לא תפתחי לקבל מאחרים תמיד תישארי במצב זה חיים לא משנים ברגע וגם לא ביום או שבוע לקום בבוקר זוהי התחלה....לשנן לעצמך מול המראה אפילו שתודה שאת כאן זהו צעד קטן בינך לבין עצמך שיכול להביא לשינוי פלאי...תנסי את זה שבוע ותיווכחי לדעת לבד ההיתי ממליצה לך לקרא את הספר "כוחו של התת מודע" ולהבין קצת יותר על החיים להכיר אנשים חברים היום זאת ממש לא בעיה יש ים ים אתרי הכירויות פה מתחת לאף באינטרנט בכל חוג שתרשמי תפגשי אנשים ואם רק תחייכי אליהם(אפילו אם בהתחלה זה יהיה חיוך מאולץ) אני בטוח שתקבלי חיוך חזרה ואח"כ?זה כבר יזרום לבד בשביל להגיע לאנשהו צריך קודם להחליט שמתחילים איפשהו.... במידה ותחליטי שכן מבטיחה להמשיך להיות כאן ומקווה לעזור לך למצא את ה אור

גיל.

New member
טליה !!! ../images/Emo42.gif

השמש באה להראות לך שאחרי הלילה בא היום! אני חושב שאת צריכה לצאת מהמקום הזה שכל כך רע לך בו! תמצאי עבודה חדשה, גיל 34 הוא עדיין לא סוף החיים! אמא שלי מצאה עבודה חדשה ונפלאה בגיל 48! אני מכיר מישהי מהעבודה שלי שפגשה את בעלה כשהיתה בת 40! אף פעם לא מאוחר!!! אני נשבע! את נמצאת בשגרה מגעילה ומעגלית שמסובבת אותך ומסובבת אותך כל הזמן באותו המקום! איך תוכלי לצאת מהמעגל בלי לשבור אותו? מקום חדש
הזדמנויות חדשות! תפגשי אנשים חדשים, תנסי למצוא מקום שבו נפגשים יותר עם העובדים, ולא עם הלקוחות, כך שתהיה לך הזדמנות ליצור מערכות יחסים חדשות! קשר עם אנשים הוא דבר שדורש אימון! כמו כל דבר אחר, גם בו את צריכה להתנסות כדי להפוך לטובה בו! את רווקה, אין לך מחוייבויות לבעל וילדים, נכון? מה מונע ממך לקחת את הסיכונים המחושבים האלה כדי להפוך את עצמך למאושרת? "משנה מקום, משנה מזל!" מכירה? יש לי שאלה אליך, אף פעם לא היו לך חברים? או שהניתוק בא יותר מאוחר? ואם כן, ממה? בהצלחה! גיל.

aries34

New member
היי גיל ../images/Emo20.gif

בנוגע לעבודה וחברה, מצאתי את עצמי חושבת שוב ושוב על משהו קיצוני יותר חשבתי אולי לעבוד בקיבוץ, לא אכפת לי במה, ולחיות שם תקופה מסויימת החיים שם רגועים יותר ומהבחינה החברתית אולי לא אהיה לבד......אבל זו רק מחשבה, לבצע אותה זה כבר סיפור אחר אין לי מושג בחיי קיבוץ. לצאת מהעבודה זו לא הבעיה, הבעיה היא מה אני עושה עם עצמי, כי אין לי מה להציע בחוץ, וכדי שיהיה לי מה להציע אני צריכה ללמוד משהו. הבעיה שלי היא לקחת סיכונים ולנסות דברים חדשים, הפחדנות, ההססנות, וההתלבטות. לגבי חברים ידידים, היתה לי חברה עד קצת אחרי הצבא, ומאז הקשר נותק (חתונה ילדים). וזהו...מאז שום דבר, ניסיתי לפעמים ליצור קשרי ידידות או חברות אבל יש אנשים שמרגישים שאתה כל כך רוצה, אז הם מתרחקים...... הכרתי מישהו לפני מספר חודשים דרך האינטרנט, אופנוען צעיר ממני, שאיתו הרגשתי די טוב, אהבתי את הנסיעות על האופנוע את התחושה של החופש, של החיזור ע"י מישהו צעיר ממני, הרגשתי כמו בתחושה של היי , אבל אחרי חודשיים הוא סיים את הקשר ואחרי תקופה מאוד קצרה מצא קשר חדש, ושוב מצאתי את עצמי לבד, ויותר אפילו. בכיתי כמעט שבועיים, הייתי אאוט לגמרי, עליו כבר התגברתי, אבל לא על הבדידות שחזרה ועל הלבד. קשה להכיר אנשים שבאמת רוצים להיות אתך בלי קשר למה שאתה עושה או איך שאתה נראה (ואני נראית דיי בסדר), הביטחון האישי שלי בתחתית, וזה משתק אותי בלהכיר ולפגוש ולנסות ולעשות ולהעז. מה שכל כך חסר לי עכשיו זה חברה של אנשים, התכתבויות באינטרנט יש אבל לא ממש יוצא מזה משהו.........חוץ מכאבי גב וטוסיק. הראש שלי אטום, כבר מזמן שכחתי איך זה לצאת לבלות או סתם לכייף, מרגישה כמו חולה, אתמול הייתי בבית וכנראה שגם היום וזה נורא. מאוד מאוד רוצה שינוי, וזה כבר בוער לי בעצמות. אני חושבת שאני חושבת יותר מדי אם ואולי ולמה. אוףףף הייתי רוצה לכתוב את הדברים בצורה ברורה ופחות מבולגנת אבל ככה זה יוצא לי....... ארי

גיל.

New member
ארי...

קיבוץ יכול להיות רעיון מצויין! אבל זה רק בתנאי אחד: את לא לוקחת איתך את ארי הישנה! ארי הישנה תשאר בעיר, ארי החדשה מגיעה לקיבוץ ומתחילה להתחבר עם אנשים! למעשה זה לא חייב להיות קיבוץ! את לא חייבת אפילו לעבור דירה! את יכולה לנסות ליצור מסגרת חדשה בחיים הנוכחיים שלך! להתחיל באיזשהי פעילות אחרי העבודה, משהו חברתי כמו ריקודים (לא ניסיתי, אבל שמעתי שיש שם עולם חברתי מגוון. בעיקר ריקודי עם וסלסה שיש בכל מיני אוניברסיטאות וזה פתוח לכולם). לשנות משהו בך ובאורח החיים שלך יותר מלשנות את הסביבה! את יכולה לעשות את זה! אם לא תמצאי מקום כזה, רעיון הקיבוץ הוא רעיון נפלא! גם לי אין מושג בחיי קיבוץ (יש כאן פורום של קיבוצניקים... אולי שם יוכלו לתת לך טיפים) אבל אם את חושבת על זה, כנראה שאת רוצה את זה... אז זה זה! לגבי האופנוען, מערכות יחסים לא נמשכות תמיד לנצח, אבל הוכחת לעצמך משהו! את מושכת! את מעניינת! עובדה! מה זה אומר לך? שאם זה קרה פעם אחת, אין שום סיבה שזה לא יקרה שוב!!! ואולי הפעם זה יהיה אותו האדם שאיתו תחיי לנצח! בהצלחה לך יקרה! גיל.

יש לך ידידות וידידים!!!! ../images/Emo24.gif

כל מי שכתב/ה כאן והתייחס/ה כאן הוא/היא ידיד/ה שלך! כולנו רוצים שיהיה לך טוב! וגם יש המון (אבל - ה מ ו ן ) אנשים "בחוץ" שרוצים - ממש מ ת י ם להיות ידידים/ות שלך! רובם עדיין לא מכירים אותך ואת לא מכירה אותם!!! אבל זאת עובדה, את יודעת?!?! את נשמעת רגישה ואמיצה ונפלאה ואני בטוח שאת כזאת ויותר מכך, גם אם לא תמיד את מרגישה ככה. אז הרימי את ראשך היפה והפכי עצמך לנגישה אל כל אוהבייך הפונטציאליים. אני בטוח שיש לך המון אהבה להעניק, בכל מיני רמות, ושאי שם מסתתר גם בן-זוגך - ולא שזה מה שחשוב, זה לא העיקר, אבל זה גם נחמד לדעת... יקירה, את לא לבד!!! זאת עובדה!!!!!!! קחי ממני אלף חיבוקים
ונשיקות
ודעי כי את בנאדם נפלא וכי הבדידות שלך היא רק זמנית.
שלך, באהבה,
בן

aries34

New member
תודה בן ../images/Emo39.gif

איזה כיף לקרוא דברים כאלה :) לגבי האנשים שבחוץ, אני בטוחה שיש כאלה, אבל.....איך מוצאים אותם?? כבר חשבתי לפרסם מודעה בעיתון העיר לגבי מציאת ידידים/ות, אבל אני לא יודעת אם זה יעזור מצד שני אולי אני אנסה בכל זאת....? כלפי חוץ אני נראית ממש בסדר, אבל כשיש בך תחושה של לא טוב בפנים, זה מתחיל להקרין גם כלפי חוץ....... שוב.....תודה בן, אתה נשמע בן אדם מקסים , הלוואי ויום אחד גם אני אוכל לעודד ככה מישהו/הי ארי

גיל.

New member
בטח שתוכלי!

ברגע שהתחושה הפנימית הזו שמכסה את האור הפנימי שלך תעלם, האור שלך יתחיל לקרוא לאנשים שיתחילו להתאסף סביבו! מאיפה נובעת ההרגשה הזו, הפנימית? קראת את ההודעה שכתבתי לך לפני כמה דקות?

איה@

New member
היי ארי - יש לנו את אותה המחשבה ../images/Emo22.gif

גם אני חושבת לעבור לקיבוץ.
כדי להבהיר - אני לא נשואה - ואין לי ילדים - כך שכמוך אני חופשיה כמו ציפור (או כמו דג
) לא מזמן גם כמוך, דיסקסטי עם "ידיד" באינטרנט, והוא סיפר לי שהוא שוכר דירה בקיבוץ, נשמע מדליק! יש הטבות....וגם המחיר הוא סביר בהחלט, ל"בית קטן בערבה
עם גינה... אני בהחלט שוקלת זאת ברצינות - כי שוב כמוך, גם אני חשה בדידות. ברגע שאסיים את הלימודים. אפרופו לימודים - זה הפלוס במקצוע עיצוב גרפי - אפשר לעבוד מהבית מספיק שיש מחשב. אז בואי נעשה חושבים לרגע יש לך מחשב למדת כבר גרפיקה ממוחשבת - כלומר את החלק הקשה והטכני בלימודים כבר עברת אגב, מה למדת פוטושופ פריהנד?? את השאר תוכלי ללמוד לבד ואני מוכנה לעזור לך בזה בכיף!
אני מאמינה - שאם יהיה לך ענין, תעסוקה ותרגישי את ההשראה והיצירה זורמת מתוכך - זה יקרין על כל סביבתך. בפורום עיצוב גרפי כאן בתפוז - יש פרוייקט עכשיו. עיצוב לוגו לאולימפידת 2012 שתתקיים בתל אביב (דמיוני כמובן.....) בואי כנסי לפורום, תקראי על הפרוייקט, תראי עבודות של אחרים (גם את שלי
)ותתחילי להתקשקש עם התוכנות זה פורום נחמד, שעוזר בשאלות, ונותן ביקורות בונות על עבודות. בואי נסי! - מה יש לך להפסיד??
איה.

גיל.

New member
היי איה!

שימוש מקורי לאייקון הדג
... את מוזמנת להשאיר פה עבודות שלך בלי שום קשר! אולי תעצבי לנו לוגו?...
גיל.

איה@

New member
בכיף! ../images/Emo39.gif בשמחה ../images/Emo42.gif ברצון!

תן לי יותר נתונים - למה הלוגו - ופחות או יותר מה אתה רוצה שייצג איזו אמירה?.....ובכלל כל פרט שיכול לעזור לי. ואולי גם ארי תרצה לנסות
מה את אומרת ארי - תזנקי למים
??
איה.

גיל.

New member
מצויין! תודה!

שלווה, אושר, אור, עזרה הדדית, הקשבה, כל אחד מהם או חלקם, אם למישהו יש רעיונות הוא מוזמן כמובן... זה פחות או יותר הכיוון הכללי. מה דעתך? יש רעיונות? קבלי חופש יצירתי מוחלט! גיל.

למעלה