הצילו..........

TTOPI

New member
הצילו.......... ../images/Emo7.gif

לפני כמה שנים שהיית בת 5 או 6 בערך היתה לי כלבה פינצ'רית וניקשרתי אליה מאוד היא היתה עצלינו בערך 3 או 4 שנים ולאחר מיכן אבא שלי מסר אותה כי הוא לא רצה הוא אמר שזה גורם לכול מיני דברים כמו ריח לחלוך וכ"ו היום אני בת 17 ואני מתה לכלבלב כטן והם לא נותנים לי איך אפשר לשכנע אותם? בבקשה תעזרו לי

אוקיי אצלי זה פעל...

אני רציתי את הגור שלי... ואז פשוט הבאתי אותו הבייתה... ושיחקתי איתו אצלי בבית אבא שלי יש ר הסכים אך אימי הייתה הדילמה כי היא לא רצתה!!! ואז פשוט אמרתי לה שאני יהיה אחראי והכל והיא ליטפשה אותו והתאהבה... תאמיני לי תביאי גור הבייתה ההורים שלך בטח יתאהבו בו (תני להם ללטף אותו קצת) הקיצר ההורים שלי הרשו לי שבוע ניסיון אם הגור והראתי להם שאני מספיק אחראי וזהו!!! בהצלחה

gaia20

New member
זה קצת לא אחראי לייעץ דבר כזה

אתה הרי אינך מכיר את הוריה של הבחורה, מאיפה לך לדעת איך יגיבו כשהיא תביא להם הביתה גור כלבים, חמוד ככול שיהיה? אני יודעת שאם אני היתי עושה את זה לאמא שלי, היא היתה מעיפה אותי ואת הגור דרך כל המדרגות, אני בחיים לא אביא לה גור הביתה בהפתעה מבלי להתייעץ איתה לפני כן, אל תשכח שהבחורה רק בת 17, היא עדין גרה תחת קורת הגג של בית הוריה והיא אינה גרה לבד, יש עוד אנשים מסביבה שעליה להתחשב בהם ולהביא גור בהפתעה זה חוסר התחשבות מוחלט בשאר בני הבית זה שאצלך זה עבד, זה רק מזל. לרוב זה מסתיים בזריקת הגור מהבית. ולדעתי, להציג להורים את ההבטחה (וגם לעמוד בה!!) שהגור יהיה מטופל לזכור את עניין היציאות, 3-4 פעמים ביום, את היללות באמצע הלילה, את הליכלוך, את הטיפולים הוטרינריים שעולים כסף במידה והסכימו-זכית במידה ולא- נשאר רק לחכות ליום שתגורי לבד ואז אני בטוחה שאת ואני נהיה באותו מצב- יהיה לנו בית מלא בכלבים....

חחח מה הקשר!!!

אני גם גר אם ההורים שלי חחח... ו... הכי הרבה אם ההורים לא רוצים מחזירים לאפיה שלקחת לי הייתה אפשרות להחזיר אותו יש אם אנחנו מחליטים שלא!!! כמובן אני לא מיעץ לך לקנות או לקחת בלי שתהיה אפשרות להחזיר... אממ אולי נסי לשכנע שהוא יהיה רק בחצר\מרפסת או משהו כזה ואז כבר תשכנעי שהוא יהיה בבית... או אם מלונה...

gaia20

New member
זה בדיוק הקשר

מה שאמרת מוכיח שיש בהחלט קשר- "הכי הרבה אם ההורים לא רוצים מחזירים לאפיה שלקחת"...צעצוע שלוקחים ומחזירים? האם לא הגיוני יותר לדבר עם ההורים, ומלכתכילה למנוע מהגור להטלטל ממקום למקום? אני לא מבינה מה כל כך מצחיק אותך, זה בכלל לא מצחיק. כלב לוקחים רק אחרי שכל המשפחה מודעת להחלטה ורק אחרי כולם מבינים במה העניין כרוך.

enbalush

New member
זו צריכה להיות החלטה שלהם בלבד

ואין כ"כ מה לשכנע, מישהו כאן אמר לך להפיל את זה עליהם ושתקחי את כל האחריות...מה יהיה שתתגייסי, מי יטפל בכלב? תמתיני לזמן שתעזבי את הבית, בינתיים את יכולה להתנדב בעמותות של כלבים.

r e u t u s h

New member
אז ככה

תנדנדי להם עד שכבר לא יהיה להם כוח לשמוע אותך והם יסכימו זה מה שאני עשיתי ועכשיו יש לי את הכלב הכי מתוק בעולם והם בעצמם התאהבו בו

nobodys girl

New member
אני לא חושבת..

שיש לך הרבה מה לעשות. תבקשי, תסבירי שזה חשוב לך. אל תבטיחי שרק את תטפלי בו כי זה לא עובד ככה. אל תגידי שזה לא לכלוך, כי זה כן. אל תגידי שהוא יהיה חמודי ולא ינבח, כי הם נובחים כשבא להם גם אם זה לילה. אני חשבתי שזה הולך בקלות. מציקים מציקים ואז הכלב בא, מורידים אותו כמה פעמים ביום ובשאר הזמן הוא ישן מתחת לשולחן בסלון. אבל זה לא ככה. תראי אותי, אני קמה כבר ארבעה וחצי חודשים כ-ל יום אני ישנה שש שעות בלילה. אני לא יוצאת מהבית להרבה שעות כי צריך להוציא את הכלבה כל החסכונות שלי הלכו בגלל הכלבה (עכשיו בייחוד כי היא עברה תאונת דרכים) החדר שלי איבד את הצורה שלו כי הכנסנו פנימה את הכלוב טיסה שלה, הוצאתי את השטיח, הוצאתי את הפוף, את השק איגרוף ועוד המון שטויות שהפריעו לה. אני לא יכולה סתם ללכת לישון אצל חברה כי צריך להוציא את הכלב בחופש הגדול לא זזתי מהבית כי היה צריך להוריד את הכלבה כל שעתיים וחצי (חינוך לצרכים) והרשימה רק מתחילה פה זאת משימה שלא עובד לאדם אחד אם הוא לא גר לבד. אל תתעקשי, את תפגעי ולכלב יגרם נזק

TTOPI

New member
../images/Emo51.gif מכל ה ../images/Emo23.gif

תודה לכול מי שכתב לי

gaia20

New member
אני מאוד מקווה

שתעשי את הדבר הנכון ותתיעצי עם הוריך לפני שאת מביאה גור שיהיה לך בהצלחה

למעלה