הצילו

הצילו../images/Emo53.gif

הי לכולם חבר שלי היה צריך שלשום להתגרש מאישתו היא לא הסכימה לחתום בשימוע האחרון במשפט ואילצו אותו לעבור לגור ביחד חודשיים ולנסות שלום בית חברי הוא גם שכני לכן אישתו או שמא היה צריך לומר אישתו לשעבר באה לכאן עם הילד ועכשיו אני רואה אותם מהחלון ביחד בחצר כמובן שבמצב כזה התקפות הטריכו כפפולות ונכופלות בכמות ובעוצמה אבודה רועדת חרב בלב נוסף להכל דווקא הוא קיבל אותי עם הטריכו יש לציין שהוא בפירוש לא רוצה לחזור אליה זה הגיע לטירוף בעת המשפט אבל אין מה לעשות בסופו של דבר הוא נאלץ לקבל את החלטת השופטים הצילו איך אחזיק מעמד עכשיו שהוא גר עם מישהי אחרת בדיוק מולי . הצילו בריטניה האחת

.אחת

New member
נסיון לצפירת הרגעה

זה לא שהוא גר עם מישהי אחרת ,מרצונו, או שיש לו כוונות לעשות איתה משהו. זה כמו שיהיה לך חבר שגר עם שותפה בדירה. זה שהם שותפים לא אומר שיש ביניהם משהו. אז אם החבר שלך נמצא בדירה בניגוד לרצונו עם אישה אחרת, אין שום סיבה שיקרה ביניהם משהו, אפילו ההפך, זה נשמע לי כמו מתכון בטוח להמאס אחד על השני עד השמים. זה משהו זמני, ואם החבר שלך רוצה להיות איתך אשתו לשעבר לא תפריע, ואם הוא לא רוצה, אז מה זה משנה אם זו אישה לשעבר, או חברה אחרת בהווה? בקיצור, המצב על פניו מאוד מלחיץ, אבל הוא גם זמני, וגם אם תנתחי אותו, תראי שיש פחות סיבות ללחץ ממה שאת חושבת, כי אין שום סיבה שהוא יבגוד בך אם הוא לא רוצה, אפילו שאשתו שם. לא סתם היא בדרך להיות הלשעבר שלו. אחת

לאחת היקרה../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif

תודה תודה תודה תודה אוהבת בריטניה האחת אגב הכינוי שלי כולל בתוכו את שלך שמת לב? ושוב תודה הייתי צריכה לשמוע את זה תודה תודה תודה תודה וזה נכון

למעלה