הצילו!!!

• פותח הנושא [TNT]
  • פורסם בתאריך

[TNT]

New member
הצילו!!!../images/Emo53.gif

מערכת הפורמים באתר שלי נפלה ואני רוצה להתקין מערכת פורמים של PHPBB חיפשתי תירגום לעברית ולא מצאתי למרות שיש בהרבה אתרים זה ממש דחוף אני אתן קרדיט מלא למי אולי אפילו יפרסם באנר לאתר של מי שיתן לי את התירגום התחלתי לתרגם בעצמי אבל המון זמן. בבקשה עזרה!!!!!!!!!!!!!

orenphp

New member
התשובה שלי....

תראה, ברור שלוקח המון זמן לתרגם, אבל זה לוקח כך לכולם. לדעתי אם מישהו יועיל בטובו לתת לך את הפורום המתורגם אתה לא "אולי" צריך לפרסם בשבילו באנר אלא בטוח. האמת היא שדי מציק לי הרעיון של מתן "עבודה חינם" - אני מאוד אוהב את הרעיון של "קוד פתוח", אבל תרגום זה בהחלט לא תכנות אלא סתם עבודה שחורה, אז אם מישהו מסכים לתת לך הרבה מאוד של שעות עבודה מיזעות בחינם אתה צריך להיות קצת יותר מכפוי טובה.

[TNT]

New member
רק שתדע

אני מתכוון להעלות את הגירסה המתורגמת לאתר של PHPBB לדעתי בדיוק בגלל שזה סתם עבודה שחורה צריך לפרסם את זה נגיד אם עשיתי משהוא שלכך לי המון זמן לחשוב עליו אז היגיוני שאני לא רוצה שכולם ישתמשו בו אבל אם סתם עשיתי עבודה שחורה זה דיי מגעיל להגיד אם אני עבדתי קשה כולם צריכים תחשוב על זה וחוץ מזה כפי שאמרץי אני לא רוצה לגנוב כלום אני יתן קרדיט מלאה!!!!

orenphp

New member
אחלה... בקשר למה שאמרת

דבר ראשון, זאת זכותך להגיד שרצונך להסתיר דבר מתוחכם זה דבר הגיוני, זה בהחלט לא (שוב, לפי דעתי). תחשוב על כך שעולם התכנות יכול להתקדם בצעדי ענק אם לאנשים יהיה גישה לרעיונות חדשים (קודי מקור שונים), ליישומים חדשים וכו´. שוב, כל אחד מחליט אם הוא רוצה לפרסם את הקוד שלו או לא, אבל לדעתי רעיון ה"קוד הפתוח" הינו רעיון מצויין (אני בטוח שהרבה יגידו שלא, אבל שוב, זאת זכותם המלאה). בכל אופן, אני שמח שהבנת למה אני מתכוון בקשר לקרדיט. כל טוב ושיהיה בהצלחה!

למעלה