הצילו !!!!

• פותח הנושא Hyper
  • פורסם בתאריך

Hyper

New member
הצילו !!!! ../images/Emo2.gif

שלום לכולם. מאז שגיליתי את האינטרנט אני לא יוצא ממנו. נהרסו לי החיים. אני נשאר בעבודה בלילות ובסופי שבוע כדי להשלים את מה שלא עשיתי בימים שלמים שבהם רק גלשתי (בעיקר פורומים). פעם זה שיעשע אותי היום זה כבר לא מצחיק. אני עוסק בעבודה חשובה ואחראית מול מחשב ואם לא אפסיק אהרוס את כל עתידי. תודה.

e-magine

New member
ברוך הבא Hyper

להציל אותך, אולי זה יהיה גדול עלינו, לעזור לך, נעשה את מיטב יכולתנו. הפורום שלנו, הוא קודם כל קבוצת תמיכה הדדית. יש בדבריך נקודות אור, הייתי לוקח את זה ומנסה להרחיב אותה. עכשיו יש לי שאלה, איך אתה מרגיש לגבי העבודה שלך?

e-magine

New member
לקרנוש 20, הודעתייך נמחקו

בהיותן נוגדות את כללי הפורום ואופיו. אני תקווה שאם תחזרי לכתוב בפורום זה, תגלי קצת יותר התחשבות כלפי אופיו וכלליו.

קרנוש20

New member
בכל מקרה

זה היה בחוש הומור גם אני מכורה לאינטרנט ושלחו לי את זה? אז מה? נעלבתי ? הפסקתי לחיות? לא צחקתי .......... זה נחמד היה וזה לא עוצר אותי מלהמשיך לבלות באינטרנט אני מצטערת אם נפגעת ואני אשתדל לסלוח לך שמחקת את הודעתי כי לדעתי זה לא היה במקום המשך גלישה נעימה קרנינה

להייפר היקר שלום

בא לי לבכות כשאני קוראת את מה שכתבת כי בכל יום ויום נגרמים לי נזקים וסבל בגלל שאני גולשת יותר מדי וגולשת בזמן הלא נכון אני מסכנת הרבה בחיים שלי וגם כבר שילמתי כמה וכמה מחירים ועדיין לא הצלחתי לעשות שינוי ממשי דוגמה קטנה - ביום רביעי הייתי צריכה לנסוע עם אחותי לנהריה כדי לתפוס משם את הרכבת לתל-אביב אחותי נסעה לעבודה שלה ואני אחרתי בכמה דקות והיא מאד כעסה עלי ואמרה שאני חושבת שבגלל שהיא אחותי אז אני חושבת שהיא תסלח לי אבל זה לא בסדר אמרתי לה שהיא צודקת ושאני יתנהג יפה פעם הבאה וסיפרתי לה שהיה לי נורא לחץ כי באמת גם עבדתי בבוקר וגם הייתי צריכה להתארגן לנסיעה בצהריים מוקדם עד רבע לאחת הייתי צריכה להיות מוכנה והאמת שכל העיכוב הזה היה בגלל האינטרנט כי תוך כדי ההתארגנות לנסיעה כל הזמן נכנסתי וגלשתי פשוט לא יכולתי להתאפק איזה קטסטרופה הקטע הזה הבהיר לי ממש באימה באיזה ברוך אני נתונה....

liz_liz

New member
ברוך הבא .......

זה ממש ממש בעיה מה שאתה מציג כאן . עד כדי כך נהרסו לך החיים ? לפי דעתי יש כאן עוד גורם משפיע .....לא רק האינטרנט ולא רק הפורומים . על זה תצטרך לענות לבד .

Hyper

New member
../images/Emo51.gif לכולם

כניראה שאין תרופות פלא, אולי רק הגבלת שעות עצמית.

למעלה