הצילו.......

הצילו........./images/Emo2.gif

פליז שמישהו יכתוב משהווווווו!. אנשים שתבינו מרוב שעמום עברתי בכל 6 הדפים והסתכלתי על כל התמונות שיש שם!. פליז גאלו אותי מיסורי עזרו לי..........

FlamMAble

New member
דולי... כנראה שלא קראת את התגובה

שלי על ההודעה הקודמת שלך, כתבתי שעוד פעם תכתבי הודעה בסגנון של "משעמם לי" היא תימחק.. אז הודעה זאת תימחק!!
(ברגע שאני אצליח להשיג את טום) את עושה לי חיים קשים... באסה איתך.

FlamMAble

New member
יש לי בעיה עם האינטרנט במחשב שלי

ובגלל זה אני 1.נכנסת מהמחשב של אחותי 2.נכנסת לעיתים רחוקות ורק מהמחשב שלי אני יכולה להיכנס לממשק מנהל (ורק משם אני יכולה למחוק הודעות).

ganja man

New member
קבלי אוסף בחנים דפוקים כדי להעביר..

את השעמום. תהני

נריה פי

New member
דניאל

לא אמרו לך לא לפתוח הודעות של "משעמם לי" וכו´? אז למה לשחק אותה סתומה? הרי את לא, נכון? שתינו יודעות את זה, אז למה לעשות דווקא! את תחטפי ממני מכות! אז תזהרי לך...

נריה פי

New member
מי משחק אותה ערסית?

אני ממש לא ערסית! ושתינו יודעות שאני לא ערסית! (שמת לב כמה פעמים רשמנו את זה?!) אז דניאל (פאק עם השם הזה!!!) תרגיעי... נשבעת לך שאני ירביץ לך! (מחר בבית ספר, כדאי לך להיזהר...
. בלעעע

שיהיה

אני ממש מפחדת ממך!.... את אפילו לא תגיעי לפרצוף שלי!... (המבין יבין!. ואני מקווה שאת מבינה שהכל בצחוק) (אני ממש לא צוחקת עלייך או מכנה אותך נמוכה אין לי שום דבר נגד אנשים נמוכים, האנשים הנמוכים הם חיה אצילית וראויים לכבוד!)

נריה פי

New member
ילדה יא מושפעת אחת!!!!

את מושפעת מכל סרט שאת רואה???? ואנשים נמוכים הם לא חיות? מה, אני חיה? לא!!! בלעעע טוב אין לי כח לריב איתך, וזה לא ממש מתאים לפורום אז אני יעצור כאן. עצרתי

FlamMAble

New member
דולי... הקשת עלי גם ככה עם פתיחת

השירשור... חשבתי שאפשר לחקות עם המחיקה שלו עד מחר.. אבל עכשיו זה כבר מוגזם!! לא רוצה לאיים או משהו אז אני מבקשת יפה.. שאת ונריה תפזיקו בבקשה! עם השטויות. תודה מראש- משי.

סורי

אני ממש ממש ממש מצטערת............ באמת לא התכוונתי זאת נריה הזאת היא תמיד רבה עם מישהו ומאשימה אחרים חח...... אבל מצטערת באמת אבל אני לא מבינה דבר אחד: למה זה כל כך קשה למחוק הודעות?

למעלה