הצילו!!!

galll11

New member
הצילו!!!../images/Emo199.gif

לפני 3 ימים חזרתי לעבודה. אלעדי (בן 5 חודשים) נשאר עם מטפלת. בינתיים אני עובדת רק חצי יום - למשך שבוע-שבועיים כדי שהוא יתרגל, ואח"כ אעבוד משרה מלאה. ב3 לילות האחרונים הוא התחיל להתעורר כל שעה-שעתיים בלילה! אנחנו גמורים מעייפות. בדר"כ אנחנו לא מאכילים אותו (חוץ מפעם-פעמיים בלילה), אלא הוא בוכה, מוצץ אצבע, ובסוף נרדם (עם הרבה ליטופים שלנו).
קרה לכן? נראה שזה קשור לחזרה לעבודה? (הוא רק 3 שעות עם המטפלת - מה, זה גורם לו כזה משבר?) ואם קרה לכן - מה עשיתן? כמה זמן לקח עד שעבר?

ציפיק2

New member
הילד פשוט מתגעגע אליך

לתינוקות יונקים קוראים לזה REVERSE CYCLING ז"א החליף את סדר היום. הילד פשוט מתגעגע אליך

פלגיה

New member
אלעד רוצה את אמא

הוא מרגיש שהתרחקת ממנו - נכון שזה מעט שעות, אבל חזרה לעבודה כוללת גם טיפה ניתוק רגשי. הוא לא כל העולם שלך עכשיו, יש עוד גורמים בשטח. הוא קולט את זה בצורה לא מילולית, ומנסה להחזיר אותך אליו - בהתעוררויות בלילה ב=הוא צובר "שעות אמא". את צודקת. הוא לא רוצה אוכל. הוא רוצה ליטופים שלכם. מה עושים עם העייפות?
צר לי, אבל אני לא מצאתי פיתרון. אני מביאה אותה אלי למיטה ומנסה להירדם יחד איתה, אחרת באמת לא אתפקד.

../images/Emo41.gif חוזרת מחר לעבודה- תחזיקו אצבעות

אחרי חצי שנה עם מיקה הגיע הזמן... אמנם יום יותר קצר וגם יום חמישי (בכוונה), אבל קשה לי... (מקווה שלא יהיו יותר התעוררויות כמו שכתבת למעלה כי כבר עכשיו קמה כל 3 שעות..)

למעלה