הצילו.....

הצילו..... ../images/Emo190.gif

כל מה שכתבתי וחשבתי על חדר משלי נעלם...... כרגע השדים מדברים: זה נורא יקר זה לא חשוב, זה לא יביא לך אושר..... את לא עובדת ואין לך זכות לחדר משלך... היום תבוא אדריכלית ואני בלי אנרגיה. אוף.....

תעמידי מול השדים את המלאכים

כמו בסרט :) שד - זה נורא יקר ! מלאך - אפשר להתפשר ולהשתמש בחומרים זולים יותר. שד - זה לא חשוב ! מלאך - זה מאוד חשוב ויביא לי אושר ועצמאות רבים שד - את לא עובדת, אין לך זכות לחדר משלך ! מלאך - החדר יביא איתו את הרצון והיכולת לעשות ולהתפתח ולצמוח.

חיה והילה תודה ../images/Emo13.gif

שתיכן הצעתם את אותו רעיון. אז הנה: למה אני צריכה חדר? אני זקוקה לזמן עם עצמי, לפרטיות. זה חלק חשוב מההחלמה שלי. מהשמירה שלי על עצמי. אני צריכה לפעמים לישון לבד. מאוד רגישה לאנרגיות סביבי. למעני ולמען אחרים. אני צריכה חדר משלי. זה החלום שלי ואין סיבה לא להגשים חלומות. להיפך! זה יקר? עוד לא בדקתי אפילו. היום זאת תהיה בדיקה. כמה, איך. מה אפשר. רק לבדוק! אני לא עובדת ולא מגיע לי החדר הזה יעזור לי לעבוד. אני אקבל בו אנשים לתיקשור, להדרכה. החדר הזה יביא לי שלוה ויכולת. אני דואגת לעצמי ולחלומות שלי. אני עושה צעד נוסף היום לבניית החלום שלי. אמן.

שיחות עם אלוהים......

מכירה? אני מתקשרת בעצמי אבל לפעמים זקוקה למשהו מבחוץ. פשוט פתחתי את הספר והתשובה הגיעה: אתה בורא את עצמך, אתה מה שאתה רוצה. לשנות את המחשבות ודברים יבואו. ממש כמו שאת וחיה הצעתם. כל מחשבה שלילית להפוך לחיובית.

hayapollak

New member
צופית

אין שדים זו את עצמך... את רוצה חדר/פינה נכון? אז למה לכתוב תירוצים של למה לא? תכתבי חיזוקים למה כן. בלי אנרגיה? אולי מדיטציה? אולי הליכה קצרה? אולי אמבטיית קצף,מוסיקה סתם ישיבה בגינה הירוקה, בצל,באוויר.... נשימות ונשיפות - רגיעה.

hayapollak

New member
היגד יומי-צופית בשבילך גם

שינוי - מאת פול ווילסון קיימות רק שתי דרכים להתמודד עם מצבים של מתח. אתה יכול לשנות אותם, או שאתה יכול לשנות את האופן בו אתה מסתכל בהם. כאשר אתה משנה את אופן ההסתכלות שלך בדברים, אתה זוכה בהארה פנימית. *

למעלה