הצילו!!! יש לי בחינה מעשית לסקיפר עוד בדיוק 14 יום!!! חיזוקים יתקבלו בברכה BRAVURA
B bravura New member 2/8/02 #1 הצילו!!!../images/Emo178.gif יש לי בחינה מעשית לסקיפר עוד בדיוק 14 יום!!! חיזוקים יתקבלו בברכה BRAVURA
הצילו!!!../images/Emo178.gif יש לי בחינה מעשית לסקיפר עוד בדיוק 14 יום!!! חיזוקים יתקבלו בברכה BRAVURA
נ נילה אוהבת New member 2/8/02 #3 ../images/Emo50.gif אני התחלתי לשקשק חודש לפני וככל שהמועד התקרב נרגעתי יותר ויותר וכשראיתי את הבוחן כבר הייתי לגמרי קוּלית. טייק איט איזי (קל להגיד הא?) ובהצלחה שוב!
../images/Emo50.gif אני התחלתי לשקשק חודש לפני וככל שהמועד התקרב נרגעתי יותר ויותר וכשראיתי את הבוחן כבר הייתי לגמרי קוּלית. טייק איט איזי (קל להגיד הא?) ובהצלחה שוב!
Y yarivzaki New member 5/8/02 #4 בהצלחה הגיע הזמן למבחן רק תזכרי את ההתחלה של הלימודים התיאורטיים לפני מליון שנה. אז זהו , יש לך צוות מצויין (ועצבני) , מדריך שווה ונשאר רק להצליח אז בבבבבבבבהצלחה
בהצלחה הגיע הזמן למבחן רק תזכרי את ההתחלה של הלימודים התיאורטיים לפני מליון שנה. אז זהו , יש לך צוות מצויין (ועצבני) , מדריך שווה ונשאר רק להצליח אז בבבבבבבבהצלחה