הצילו -

orelie

New member
הצילו - ../images/Emo124.gif

היום הייתה לי שיחה מאוד אבל מאוד קשה עם הבוס שלי בקצרה כבר הרבה זמן שאני כבר לא מוצאת את עצמי במקום עבודה הזה אבל תמיד נתתי את כל כולי - לא בשביל משכורת אלא בשביל הערכה. אני עובדת אצל רו"ח ובמשרד כזה אנחנו עובדות תחת לחץ. בזמן האחרון הבוס שלנו מפיל עלינו כל מינה תוספות - וזה ללא תגמול נוסף. בנות התחילו להיכנס אליו למשרד ולהסביר לו שזה כבר לא יכול להימשך ככה. היום הוא כינס את כולם לישיבת צוות ושם הודיע במילים אחרות שאם עד עכשיו היה קשה אז מעכשיו יהיה יותר קשה ולמי שלא מתאים - היא יכולה להחזיר את המפתח. אני - בלי להשתחצן - העובדת הכי טובה במשרד. וכשהוא שאל אם יש למישהי מה להגיד - הסברתי לו שאני פשוט מזועזעת ממה שהוא אומר . אז הוא התחיל לרמוז לי שאני בין היחידות שלא באה לעבוד ביום שישי ושהולכת מוקדם הביתה (זה התנאי עבודה שלי) - ושאם המצב הוא כזה - אז כנרא שאפשר עוד להוסיף לי עבודה הייתי בשוק והלכתי הביתה - מה עושים עכשיו?

שיחה חדשה

השיחה הקשה לא היתה עם הבוס. היא היתה בין החלק שלך שכבר נמאס לו, שנמאס לו לתת כדי לקבל הערכה ובסוף להישאר יבש ומרוט. בינו לבין החלק שהחליט בשבילך להגיד לך עד כאן מספיק, פיניטו ! הבוס במקרה הזה הוא רק הראי בשבילך הראי שמאפשר לך לראות את המלחמה הפנימית הזאת פתרון, את שואלת, את מוזמנת לקרוא מאמר שיעשה לך קצת סדר. יציע לך כמה שאלות שבעזרתן תוכלי להתחיל נווט הלאה. למאמר. מקווה שהייתי לעזר, אמיר דרור

ramib6

New member
השיחה היא בינך לבין עצמך

לפי דעתי השיחה היא בינך לבין עצמך בין ה"ילדה הטובה" שעושה מה שמצפים ממנה בין זאת שמקבלת את הדין ומחכה לסוכריה בסוף לבין את החדשה שרוצה ללכת קדימה להעריך את עצמך ופחות להיות תלויה בקריזה של בוס כזה או אחר נשמע שאת בתהליך צמיחה והקשיים הללו הם קשיי גדילה בדיוק כמו כאבי גדילה של גיל ההתבגרות שוק העבודה אמנם קשה ולא פשוט אך יש מקומות שמתנהלים הצורה נינוחה וחברית ולא חייבים לשעבד את עצמנו לבוס מגעיל. היתי באמת עובר על המאמר של אמיר כונה על השאלות ובאם את חושבת שאת רוצה ושאר הדברים החשובים לך בחיים לא יפגעו מזה בצורה קרדינלית פשוט גשי למחשב בבית בערב או אפילו ביום חופש סגנני את קורות החיים שלך בצורה נכונה ויש המון דוןגמאות ועצות ברשת ושלחי את לחמך על פני המים. אל תפחדי מכלום. אין שום סיבה להרגיש גרוע בעבודה שמשקיעים בה במיוחד כאשר משרד הוא רווחי ןאם יש כל כך הרבה עבודה כנראה שהמשרד ובראשו הבוס שלך קוצר את הרווחים שלו. המון בהצלחה רמי

assa5

New member
למה לך לעשות כך

נראה לי שטעית,כאחת שיש לה שם טוב במשרד ואני מניח שגם הבוס אומר זאת,את התפתית ליצג את העובדות/ים במשרד..ופעלת בדרך לא נכונה..

למעלה