הצילו!

mitzy 22

New member
הצילו! ../images/Emo108.gif../images/Emo53.gif

חברים, יש לי וידוי, דבר שמדיר שינה מעיניי כבר חודשים רבים ובטח יחזיר את חלקכם עידני משחקים אחורה.. הממממממ.. נו, טוב. נגיד את זה וזהו. מעולם לא הצלחתי לסיים את המשחק Nigepico - המספרה והסיבה היא שמעולם לא הצלחתי למצוא איפה לכל הרוחות מסתתר החדר השני. שיחקתי במשחק כשהוא היה חדש, ניסיתי שוב עם הפתרונות של אמאית ו.... נאדה! גורנישט! והבקשה שלי מכם, אנשים טובים: אם מישהו בבקשה יוכל לצלם לי את המסך ולהגיד לי בדיוק איפה ללחוץ ומה לעשות כדי להיכנס לחדר הנעלם הזה, אני אהיה אסירת תודה לנצח.. שיהיה לכולם יום נפלא!

Leeat1

New member
התמונה של הדלת..../images/Emo45.gif

אם אני זוכרת נכון

mitzy 22

New member
הצלחת להכנס דרך הדלת בדיוק..

.. באיזור שסימנת?? אני מנסה כבר חודשים להיכנס לשם וללחוץ על כל נקודה אפשרית באיזור הזה עם/בלי שימוש במפתח הכסוף ופשוט לא מצליחה. אוף!! אפשר בבקשה הכוונה מדוייקת יותר לנקודה ומה אני צריכה לעשות בדיוק כדי להכנס לחדר.

mitzy 22

New member
יש לי את המפתח הכסוף..

יש לי את הכל! (ואפילו בדקתי עם הפתרון בקובץ של אמאית כדי לודא שלא שכחתי שום דבר) אבל אני בכל זאת לא מצליחה להגיע אל החדר הזה..

Leeat1

New member
אני לא זוכרת איפה כל דבר נמצא

אני משחקת בו כרגע כי להגיד לך איך לצאת, את יודעת איפה הבטריות של השלט

mitzy 22

New member
כן ../images/Emo58.gif

הן נמצאות בתוך העכבר שנמצא מאחורי הלפ-טופ. לוקחים את העכבר, לוחצים על about items ואז פותחים את העכבר ולוקחים את שתי הסוללות.

Leeat1

New member
טוב אני לקראת הסוף... מה עושים

עם הפאה, עם הכטיס ועם המראה ונשארה לי סיסמה במחשב (האמצעית) וזהו אני יעזור לך בסוף...חחחחחחח

Leeat1

New member
הנה הקישור....לפתרון

מקווה שזה יעבוד... אם לא אז תיכנסי לקישור של הפתרונות ויש לך את כל התשובות...

mitzy 22

New member
תודה על הניסיון לעזרה..

הבעיה שלי אינה במציאת הפיתרון אלא באיך למצוא את הדלת הארורה הזו ולהמשיך במשחק.. בכל מקרה תודה

ויש את זו

של החדר השני במספרה שימי לב לחץ שלי הוא נמצא בדיוק על הדלת מקווה שעזרתי אם לא אני אשמח לנסות שוב

למעלה